LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUNUZ 1 türk kızıların bir şişe viskiyi kandırırsınız eger paranız statüsü yerindeyse 2 rus kızlarını bir şişe votkaya direk gelir 3 türk kızı gösterir vermez 4 rus kızı istemesen bile kendisi verir. 5 türk kızı otobüste yakışıklı çocugu görünce sürdürür çocuk yanına gidince tokadı basar 6 rus kızına yaparsan sıçar ağzına bunu kesinlikle yapamazsınız ruslar bundan nefret eder asla yapmaz 6 rus kızı aşık oldumu hayatını erkegine verir asla birdaha unutmaz aşkını 7 türk kızın aşk pek bulunmaz olsada statüye bakar hırsa bakar 8 rus kızı kocasına çok bağlıdır üzülmesini istemez çok iyi teselli verir kıyamassınız çünkü ruslar sevdi insanları asla unutmazlar. 9 türkızlarını yası 40 çıkıncaya kadardır 10 türk kızları genelde yakın akrabaları ve tanıdıklarıyla evlenmek ister. 11Rus kızları ilk okul aşklarıyla. 12 türk kızları yaş sorun degildir para olsun yeterdir 13 rus kızları iktidarsızlık ve pasif adamla asla evlenmez ve yüzüne bakmaz. 14 türkızlarını bildigi dalı asla kesmez tabi karşılığını aldıgı sürece 15 rus kadınları çok erkegin canını yakmıştır zeki erkeklerden çok korktuğu söylenir 16 türk kızları zeki erkek sever zeki erkek kullanır atar aynı iffet dizisindeki gibi 17 türk kızı çoook kaprilidir 18 rus kızı çok şirkeftir penceresini gösterdiğinde çok acımasız olur. 19 rus kızı sizden başkasına aşık olsa size tekmeyi basar bu çok kesindir önüne paralarına serseniz nafile kocası hariç tabiki 20 türk kızı kim güç kimdeyse zaten ona aşıktır
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce rus meleklerini türk cadılarımı
Türk kızları paraya deger verirken rus kızları nelere deger verir biliyormusunuz?
Siz bu akıl yoksununu takmayın kızlar Türk kızını anlatırken kendi annesini model olarak tutmuş belliki ben anlatıyım size gerçek Türk kızını 1 bir Türk kızı öyle her adamla içki masasına oturmaz 2 Türk kızı evlenmeden heleki senin gibi birine göstermez 3 Türk kızı parayada bakar tipede şimdi eğri oturup doğru konuşalım ama para tip iş hepsi bir sıfırdır bu sıfırların başına biri yani karakteri koymazsan Türk kızı için hiç bir şey olursun 000? 4 Türk kızı yakın akrabasıyla değil genel olarak üniversitede tanıştığı kişiyle evlenmek ister tabi bu değişebilir lisede çıktığıyla evlenenlerinde sayısı pek fazla 5 Türk kızı 40 yaşına kadar değil ölene kadar sever evlendiği adamı Sırf sen bir kaç istisnayla karşılaştın diye ya da annen babana böyle yaptı diye tüm Türk kızlarına bunu söyleyemezsin heleki şu an askerde olan komutan kadınlara geçmişte çanakkale savaşında canı pahasına mermi taşıyan kadınlara şimdi karadenizde fındık taşıyan kadınlara şimdi can kurtaran kadınlara seni büyüten kadına hepimizi büyüten kadınlara yani geçmiştede şimdiki zamandada ve gelecektede olacak kahraman Türk kadınına bu başlığı hiç yakıştıramadım sen bir kaç ergen kız tarafından ihanete uğradın diye Türkiyedeki güzel yürekli milyonlarca kıza neler dediğinin farkındamısın Kimse sana rus kızla evlenme demiyor ama Türk kızına laf etmeyeceksin
Sacma sacma konusma be rus kizlar sizin kasiniza gozunuzemi asik oluyor cogu belli nasil olduklari hepsiii para paraaa. Eger turkiyede yasiyosan turk kadinlarini elin şirfintilariyla karistirma ne zaman gordun lan oyle sen bir turk kizi. Adam olun az adaam
Bekaret iki bacak arasında değildir. Daha bu işin anl ı var oralı var 😄 'Bin bikiriyim bikiri' diyip te türlü fantezi yaşayan kız bilirim. Afedersiniz gtten verdikten sonra ben napayım şekerinin ambalajını. Evlilik kurumuna inancım yok. Umarım evlenmem hiçbir zaman
Bana göre bir kadın karşı cinse en ufak bir şehvet vermişse bilerek isteyerek, işte o anda bekareti bitmiştir gözümde. En azından dürüst olsalar da.. nerdee 😄 Benim kafa rahat evlenmemek için dualar ediyorum. Evlenecekler düşünsün.
Ben Türk değilim annem Romanya babam Bulgar göçmeni şunu söylüyeyim hiç bir ülke sizin kendi erkeğini dişisini kötülemez aşalamaz dünyanın hiç bir yerinde rus kızı İtalyan erkeği muhabeti geçmez siz kendi insanınızı ezmeye meraklısınız sonra biz Avrupa yı sevmiyoruz diyorsunuz resmen hayranınız evet rus kızı türk kızından daha iyi ama rus erkeğide türk erkeğinden daha iyi eğer rus erkeklerinden daha iyi bir yüzün yoksa ya da iyi gelirli maşaşın yoksa seninle olmazlar
En İyi Cevaplar