Erkekler genelde bir sıkıntıları oldu mu beş dakikada konuşup hallediyor. Kadınların dertleşmesi saatler, günler, haftalar sürebiliyorken kendi tespitim teselli etmekten çok dolduruşa getiriyorlar :)Siz ne dersiniz?
Kadınlar birbirini teselli etme konusunda mı dolduruşa getirme konusunda mı daha başarılı?
Ben teselli veriyorum ancak kız arkadaşlarım dolduruşa getiriyor. Size benden tavsiye ne kadar yakın olursa olsun başınıza gelen kötü şeyleri ya da ilişkinizdeki problemleri anlatmayın yansıtmayın. Bazıları pürüzsüz gösteriyor herşeyi ve karlı çıkıyor. Bizim gibi ağzı durmaz salaklar farketmeden başkalarının cümlelerine göre yaşıyoruz..
er alanda basarili kadinlarimiz. birbirini yerden yere vurmadada basarili birbirini kiskanmadada basarili birbirinin sevgilisine goz koymadada basarili bir birinin kuyusunu kazmadada basarili.. varyani basarilari kalabalik :)
aynen genelde daha iyi olması için çabalamamız gerekirken bazen sonuç dolduruluşa getirmek olabiliyor ama tabi kimin ne yaşadığı ne için yaşadığı sebepleride önemli ben yine teselli etmek için çabalarım ama bazen dolduruluşa getirdiğimiz de oluyor sebebine bağlı yerine göre değişir hangisini hak ediyorsa artık..
Doldurus konusunda gercektwn saplantili bir kadin milletiyiz. Geri durmayi ve arkaadasinda durmayi bilmiyoruz. cpk konusuyuz.. surekli konusuyoruz. Yaptigi hatalarda dinlemek.. basini dizine yatirip o anlatirken teselli ede ede saclarini oksamak ve en sonunda sana guveniyorum ve arkandayim. diyebilmek.. bunu yapabilenimiz cok az
Şuna dikkat ettim erkekler birbirlerini yapıcı olmak konusunda, fedakarlık konusunda gaza getirirler ama kadınlar beyninde kurgular ve onu karşısındakine empoze edene kadar da susmaz. Zaten yeterince üzgün ve zayıf olan kadın da çok çabuk bu akıma kapılıyor. Elbette kadınlar dolduruşa getirmek konusunda çok usta.
Kadınlar ayrıntıya daha çok takılır o yüzden karşının diyecegi en küçük olumsuz şey kadının gözünde büyümesine neden olur çok küçük bir sorunu gözünde çok büyük bir sorun haline getirir yani kedi düşüncelrinden fazla karşıdaki kişinin dolduruşuna gelir
Kadınlar dedi konuyu sever, eeee tabi dedikodu ile baslayip dolduruşa getirirlerse doldurusa gelen kadın yeni dedikodu malzemesi olur bu surkulasyonda boyle devam edereder. Ahhh su kadinlar
Sakız gibi uzatıp abartıyorlar dertleri. İfrit oluyorum. Ben bu konuda biraz karşı cins kafasındayım. Yarım saatlik bir goygoydan sonra her şey çözülüyor. Acılara gark olmaya gerek yok 😊
sana şöyle anlatıyim kız arkadaşımla birbirimize kahve falı baktık birbirimize baya kötü şeyler söyledik işte bana erkek arkadaşın bu gece evde değilmiş felana kadar o gece ikimizde sevgililerimizle kavga ettik ayrılmanın eşiğinden döndük :D
Dertleştiğin kadın aklı başında görmüş geçirmiş birisi ise doğru fikir verir cağilse dolduruşa getirir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Üzüldüğünü yıprandığını düşündüğümüz arkadaşı takmaması güçlü olması konusunda ikna ederiz ama amacımız dolduruşa getirmek değil mutsuzluğunun sona ermesi gerçekten yakın arkadaşlar böyle yapar bence :)
Cunku kadinlar konusarak rahatlar cok konusuncada bir sürü cerceveden olay degerlendirilir dolayısıyla teselli etmek konusunda da doldurusa getirmek konusunda da kadinlar önde
Bir bayan olarak söylüyorum dertleşirken bile dolduruşa getirir bayanlar birbirini 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bazen evet doldurusa getrebliolar gaza getriolar bazende hakli oluyolar sakin kafayla dusununce daha iyi ayirt edebilior insan doldurusmu yokda durust bir soylemmi diye..
En İyi Cevaplar