Sorumuzu soralım
Egoist insanların ortak özelliği nedir size göre
Peki siz egoist bir insan mısınız?

Her şeyde her durumda kendilerini haklı görürler koşulsuz şartsız. Asla başkalarının acılarını mutluluklarını paylaşmazlar. Her zaman odak noktası olmak isterler çevrelerinin. Kendi açılarından olumsuz sonuç doğuracaksa başkalarının faydasına dahi olsa siler atarlar her şeyi çünkü onlar için aslolan kendileri kendi benlikleridir..
Daima en iyi ve en önemli olan kendisiymiş kafasında yaşayan, içten içe ezik kompleksi yaşadığını düşündüğüm kişiler.
Sıfır Egoya Sahibim Devamlı Karşımdakini Düşündüğümden ve Empati Yaptığımdan Dolayı İş Hayatımda Ayağıma Gelen Çoğu Fırsatları Kaçırdım, Birazcık Bencil ve Egoist Olmak Lazım Günümüzün Hayat Şartlarında Ayakta Kalabilmek İçin.
egoistlik degilde biraz bencillik olmasi lazım biz kendimizi düşünmezsek kimse bizi düşünmez.
Kendilerinden çok fazla bahsederler ve karşısındakilere havvvvvvvvvvva atmaya çalışırlar ben fazla EGO. İST olduğumu sanmam belki azzcikkk. KKKKKKY
Cevap
7Cevap
Ne güzel bir detay, üstüne alınan olur inşallah, deyip söze başlayalım..
Egoist biri miyim?
-Evet.
Neden peki?
-Egoist olmak için çokça sebebim var, egoistleri sevin sahiplenin.
Egoist özelliklerini görmek içinde 2'ye tuşlayın.
Teşekkürler..
Egoist insanlar zaten hemen kendilerini belli ediyorlar. Çünkü hava atmayı çok severler. Enteresan olansa böyle bir arkadaşım var ve egoist olduğu kadar da çok tatlı bir kız. kesinlikle şeytan tüyü var onda..
Egoist biri değilim çevremde çok var içten içe kendilerine güldürüyolar bırakında sizin başarılarınızı güzelliğinizi zekanızı başkası övsün ego kasmaktan bir hal oluyosunuz gülünçsünüz
Coook şükür öyle biri değilim. . ama çevremde var öyle tipler. . Sadece kendi odaklı yaşarlar. . kendi istekleri arzuları hep kendileri. .. nefret ediyorum o insanlardan
Herkesin bir egosu vardır önemli olan o egoyu yükselişe çıkartmamaktır.
Ortak özellikleri azla yetinmeyi bilmemekleridir herşeyleri kolaylıkla elde edenlerdir. Ben merkezciler.
Belli bir miktar ego güzeldir. Yani insanın kendini sevmesinden daha güzel ne olabilir ki. Biraz egoistim ama öyle başkalarını ezen türde değil.
hayır asla egoist bir insan olmadım olamamda öyle bir yapım yok
Çok değil biraz egoistim. Yay burcu olmamdan kaynaklı olabilir 😂
Egosist birisisi olabilemem..
Egoist insanları görmüyorum.
benim öyle bir arkadaşım var, tüm dünyanın kendisi üstünden yürüdügünü zannederler, yakışıklı degilken yakışıklıyım derler, güzel degilken güzelim derler. olayları kendi görmek istedikleri gibi yorumlarlar. Gerçekten uzaktırlar. Bende son yıllarda bencilligi savunan bir insanım bir insanın olaylarda, durumlarda kendini düşünmesi lazım yoksa kendinizi aglayarak intahar halinde bile bulabilirsiniz. bencil. olun ama egoistlik kötü bişey.
Ne alakası var, tek doğruluk payı insanların düşüncelerine fazla önem vermeleri, ayrıca koç yay aslan burcu fazla egoludur, başarılıdırlar, liderler bunlardan çıkar
Egoist miyim değilim.
Olan da benden uzak dursun.
evet egoist bir insanım bencilim kendimi her şeyin önüne koyarım çünkü ben benim kkflgfkgvföcv
Detay o kadar acik ki aslinda. Evet ben ovulmeye muhtac bir ezigim demek sanirim ortak nokta.
Bazen olabilir yani bence herkes de var ne kadar inkar edilse de herkes de bir egoist lik var
Kendini üstün görmesi
Sürekli kendinden olumlu olarak bahsetmesi vs
Narsisizm ile ego arasındaki fark nedir?
bilmem daha oraya çalışmadım ben moonstar :)
:D Çevremde hem Narsist hem egoist insan var açıkcası artık ayırt edemiyo gibiyim.
narsist nedir peki
onu bir anlatsaydın hele
kişinin kendisine tapması, kabaca tabirle kişinin kendisine aşık olması, kendi hataları hiçbir şekilde görmemesi gibi
Egoistmiyim unforgiven :)
bilemem bunu siz yorumlayacaksınız kimgayer hanım:)
Öyle olduğumu düşünmüyorum :)
ben nasılım diye soran biri zaten egoisttir
Sanırım ondan da var birazb
egoist bencil demektir
Egoist değilim duyarlı çocuk
@rcytek aşkım benim ayaklı egodur kendisi :)
Ben merkezci.. her insan egoisttir.
Ortak yolu bulmayanlar..
Ego her insanda var. Bende, sende, onda...
Egoist biri değilim. Şımarık insanları hiç sevmem
Kendimi beğenmiş dediğim dedik biri değilim
Egoist olduğu için seviyorum onu
Ben egoistim bencilim arsızım
Değilim.
duruma bağlı belki azcikkk !
Hiç bencil değilim
Biraz.
egoist değilim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar