Küstüğüne göre o kişi kötü bişey yapmıştır. Affedip tekrar iletişime geçiyorsun falan
bir taraftan da ruhuna iyi geliyor aslında
bir taraftan da ruhuna iyi geliyor aslında
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz bunu küçük çocuklarda anlayaım.
"Annesinden dayak yediği halde, yine de “Anne” diye ağlayan bir çocuktur aşk." Der Cemal Süreya
Bir çocuk dayakta yese unutur, annesi çocuğuna zarar verdiği için üzülüp ağlasa, annesine sarılıp "ağlama annecim" diye teselli etmeye çalışır. Bu durum anneye dağlar kadar yük olsada, o çocuğa bir tüy kadar yük olmaz, çünkü o çocuk unutmuştur artk ama anne unutamaz. Affetmek; insanın içindeki çocuğu öldüremediğinin bir kanıtıdır ve o insan için her zaman iyi bir umut vardır. Yalnız affedip herşeyi unutmak çok iyi birşeydir tabi daha itidalli olunursa, yapılanın tekrarının olabileceği bilinciyle tutumumuzu ona göre belirlersek.
insan sevdiği, değer verdiği birine küser. değer vermediği insan zaten küsmeye bile değecek birisi değildir. dolayısıyla küs olduğunla barışmak da mutlu olmaya neden olur.
Küslük olayını 6 yaşında aşmamız gerekirdi ama kalbimi kıran birisiyle bir daha aynı samimiyete gelmemeye çalışırım affederim ama mesafemi korurum, öteki türlü evet biraz aptalca
Araya soğukluk girdiği zaman bidaha eskisi gibi olmuyo
Cevap
17Cevap
Daha önce söylediğim bir sözü tekrarlamak istiyorum.
İnsan sabah uyandığında ne hissediyorsa öyle davranmalı
Kalp kazanmak gibisi yoktur, sen sana iyi gelen şeyi yap bırak doğru yanlış her neyse buna zaman karar versin
En sevdiğim seni özIemekti, en sevdiğim kendimi özIetmekti, en sevdiğim eIIerim arasındaki parmakIarını sımsıkı tutmak, bir yaprak dökümü gibi hafif ürkek üşüyerek seninIe orada yürümek.
sana :( :( :(
cadı ya hakkını helal et azcık şiirden gidiyorum kalbi güzel
iyi birisin seni sürekli takip ediyorum :) :)
:) :) hahhhh
eminmisin
SusmaIıyım beIkide! KefenIeyip tüm keIimeIeri, cümIeIeri, öyIece mısraIarı gömmeIiyim. Ne sahibim bu yerde! nede kiracı! Sadece bir ömürIük misafirim ben. Yüregimiz kıymet biIene emanet. :( :(
merhaba desem saygızlık olurmu takip filan atsam
olur :)
Aptalca değil ama küsmek aptalca affedicegin bir nedenden dolayı küsmüşsün eger küsüceksen büyük ve affedilmez bir hata olması lazım bence
Bu sevdiğin bir arkadaşın dostunsa konuşmaya değer sebebini öğrenmek tekrar barışmak istersin..
geçmeyip napcan...
iyice modernleştik ilişkilerimizi de cep telefonu gibi eskiyince çöpe atamayız ki
insanlar küse bilir yani barışmakta aptalca değil asla
Aptalıl değil sadece çok fazla şans vermek aptalıktır maksimum üç kere şans verilmeli üçü geçerse hata olur çünkü bu sefer seni kukla gibi oynamış olur ama onun haricimde bence affetmek güzel bir şey eğer karşıdaki pişmamsa affetmek güzel ve hoş bir şey aslında
Haklıysam umrumda olmaz. Nett. İsterse 40 yıllık dostum olmaz.
Affedilecek şeylerse küs kalamam. fakat aklımdan atamadığım şeyler varsa mümkün değil..
Küsmek her zaman çocukça gelmiştir bana
Küstüysem kolay kolay barışmam
Küstüysem ondan bı adım gelmedıkce barısmam
Değil tabiiki doğru olan bu
sevilen birisiyse affetmek normal
Bir kere kıran bir daha kırmaktan çekinmez
Sevişmek için iyi olabilir.
özur dilemisse barısırım yoksa batısmam
affetmek buyukluktur bosver
Evet aptaalca
Değil tabi
Hayır değil