Ögüvenim yok dövüşemiyorum?

öncelikle herkese merhaba oturmakta oldugum bölge pislik insanlarla dolu aşırı it kopuk var ve hal yiyen insanlar bulasan insanlar cok ayrıca ailemle ugrasan cok yani sesini cıkarmazsan marketten ekmek dahi alamazsın neyse konuya girelim tabi burda yasıyosan cok cool olman ve agresif olman gerekir bende oyleydim kimse sesini cıkaramazdı öyle bir tiptim bir gün marketi kapattım eve giderken arkamda odunla vurdular tabi arkadan vurulunca sopayla agır darbe yiyorsun neyse baya orda kaldım harac vermiyorum diye buna mahsur kaldım ve mahallede herkes bana güvenerek sokaga cıkardı agzım burnum kan icinde öldü diye bırakmıslar orda neyse bundan sonra kendimi kaybettim özgüvenimi kaybettim öyle gezdim herkesden korkar oldum itibarım zedelendi sen diyene babama laf diyene esnaflara dahi sesimi cıkaramaz oldum millet güldü bana simdi ise korkagın Allahıyım bana adam ana avrat gitse sesimi cıkaramıyorum hakkımı savunamıyorum ya dayak yersem diye bir korkumu bilmiyorum bazen markete gelen dedeler amcalar halime aglıyo neydin sen oglum ne oldun diyolar gecen babama ince bir adam küfür etti karsı cıkamadım 2 sene once olsaydı polis asayis beni tutamazdı ve artık bu durum boyle devam ederse hayatıma son verecem arkadaslar malesef artık katlanamıyorum:(
Ögüvenim yok dövüşemiyorum?