Takıntılı insanlar evleniyo mu zor mu karar vermek? Evlenenler zorlanıyo mu
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMesala takıntı ne olabilir. Ben bunları gördüm. Kadın hergün müşterıye cıkıyor adına kankalı sistem duyor bu işin. bir sürü gayrımesru cocuk aldıryo. Eşi bunu anlyıp hıssetıgınde. Bak takıntılısın kuruyosun dıye kendini savunuyo sistem bu. Bide güven yoksa ben yokum dıyor. Buda ben bu işi hep yaparım ama sen güven anlamında
117 Yorumla
Soran+1 yılNerden nereye geldin konu bu değil
Cevap sahibi+1 yılAma sistemleri bu buna takıntı dıyo kadınlar oysa adam kadının bınde bir yaptıgını farkedince takıntılı oluyo ya digerlerini bilse ne dersiniz acaba
Soran+1 yılBahsettiğim o değil
Cevap sahibi+1 yılBen hep bu sistem e sahıt oldumm böyle işliyo.
Soran+1 yılKafada kurma başka
Cevap sahibi+1 yılHiçbi kurulan boş cıkmamıştır. Mesala kocan beş kişi ile aldattıgını şüphelende. Bu 15 ten az cıkmaz.
Soran+1 yılYa kuruntu sensin bence benim üstümden pşs örnekler verme
Soran+1 yılPis örnek
Cevap sahibi+1 yılSenin degil kardesim. Sistemınız böyle.
Soran+1 yılHerkes demen çok saçma
Cevap sahibi+1 yılAksi cıkmadı hiç görmedim inan bir tane cıksaydı bin örnegi unutur tek dogruyu savunurdum. Sistem bu asla sasmaz
Soran+1 yılSaçma sen hiç düzgün biriyle olmaışın
Cevap sahibi+1 yılvar mı sence dediginden
Soran+1 yılVar diyorum ya
Cevap sahibi+1 yılNasıl olurya. Kıyamet kopması gibi bişey bu olamaz büyük mucize yoktur rol yapıyodur iyi arastır bak neleri cıkıcak. En az yüz çocuk aldırmıştır
Soran+1 yılAbart
Cevap sahibi+1 yılValla abartı degil. Yoktur inan dediginden herşey benim anlattıgım gibi
En İyi Cevaplar
takıntılı insanla hayatta olmaz
126 Yorumla
Soran+1 yılHayatta laflatı etmeyelim :)
Soran+1 yılNe gibi şeyleri vardı
Soran+1 yılOnun nesi var nasıl anladın takıntılı olduğunu
Soran+1 yılBöyle diyince takıntılı oldığunu anladın ama zararsz mı yani bu
Soran+1 yılBen abartırum alınganımda alınganlığında bu olması dıikkatimi çekti ama bu zararsz nasıl değil uyuz edici ben kendime uyuz oluyorum jerşeyi alınmak karaszlıklar beni çok yoruyo benle uzun sürmüyo
Soran+1 yılNası geçti :(
Soran+1 yılİmsanları gerçekten uzaklaştırmak için kendimde zorladım yoksa güzel biriyim cok sevdikletim oldu yzun sürünce ben rahatsz olıyorum
Soran+1 yılİlşki uzın sürünce rahatsz oluyorum sanki niye bitmedi diye ilgiszlik beni cok rahatsz ediyo eski erkek arkds rahat ol ne kasıyon diyodu
Soran+1 yıltamam nası geçti
Soran+1 yılNolucak 2 3yıldan ömür geçiyo
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılEttt
Soran+1 yılKonuşalım
Çok zor gerçekten. Bende vardı takıntı ben yendim ama erkek arkadaşım yenemiyor. Ve gerçekten bu çok kötü birşey seni de kötü etkiliyor. El yıkama temizlik hastalığı var bana da bulaşıyor bazen.
110 Yorumla
Soran+1 yılAhaha banada bulaşıyora koptum :) bendede var çeken olur mu bilmiyorum ya :S
Soran+1 yılAlınganum kararsızım bunlar daha önmli el yıkamayu takıntı saymıyrm bile insanlrdan çabuk soğuyorum kindarım bide
Soran+1 yılOha klozet pistir kızım yaptrma öyle seyler
Soran+1 yılBişeye taktom mı takıyorum aklımdan gitmiyo ayakkabı bagcığının başı rzilmişti degsyrme falan gttım bu gbi sacma seyler insanlar nolucak bundan diyo
Soran+1 yılİnsanlarada sinir oluyorum temizlerim oraya basar döker eli yaglı telime dokunur uyuz bir harekt
Soran+1 yılSevgilim olmamasını bunlara bağlıyorum kısa sürüyo ihml edito ben benlikten çıkıyorum :( o ayrılmaya gidiyo
+1 yılKendim gibi biriyle bir ömür nasıl geçerdi bilmiyorum. O yüzden kimseye eziyet olmasın diye evlenmekten de vazgeçtim 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi düşünüyorum ben çabuk soğuyorum ya :/ offf
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
8Cevap
Ne takıntısı mesela... Temizlik takıntısı olabilir ben gibi memnun olurum hatta.😅Ama sürekli kafasında kuran ilişkiye zarar veren türden seyler yapan biriyle olmazdı sanırım katlanamam
11 Yorumla
Soran+1 yılKafasında kurmaktan bahsetmiyorum o saplantılı gibi oluyo benim dediğim kararsız takıntılı çabuk soğuyorum mesela insanlar uğraşmak istiyo alışverişte beklemiyolar kararsızlığım falan
Takıntılı insan herseye değil bazı konulara takıntili olan coook😉
12 Yorumla
Soran+1 yılYani herkesin takıntısı fazladır heralde :)
+1 yılTakıntılar bir süre sonra dayanılmaz hale gelebiliyor. Aşılması gerekir.
18 Yorumla
Soran+1 yılKısıtlama gibi değil yani neydeydin niye haber vermedin gibi inanmama kıskanlık gibi değil
- +1 yıl
Anladım zaten, annemde de temizlik takıntısı var ordan biliyorum.
Soran+1 yılEvt ya bendede vr babama basma oraya diyrm basıyo sinirleniyorum herseye sinirleniyorum kendi kendime başkasına bişy olmuyo bn kendimi yiyorum alınganım kararszm :(
- +1 yıl
Tedavi olabilirsin, takıntılar kalıcı değildir.
Soran+1 yılİşe yarıyo mu annen oldu mu
- +1 yıl
Annem gitmedi ama bununla ilgili -adını hatırlamıyorum- bir kitap okumuştum ve çok daha kötü durumda olan birinin tedavi sürecini anlatıyordu. Bütün takıntılarından kurtuluyordu sonunda.
Soran+1 yılİlaçlar zararlı diye kullanmak istemiyorum çünkü zaten çok fevriyim herseye sinirleniyrm ilaçların daha kötü yaptığını düşünüyorum iki kez rouccatabe kullandım bide çipralex hafif düzeyde sakinleştieir kaygıyı giderir diye nörolojici verdi baş agrosından
- +1 yıl
Psikiyatriste git, daha sonra tekrar konuşalım bence. :)
Bu kadar önyargılı olmamalısın...
hayır bende takıntılıyım uğraşamam onla zaten kendime zor yetiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılbir takıntılı yetrr
Soran+1 yılHayat saba mı zor ona mı
Takıntısının ne olduğuna bağlı.
153 Yorumla
Soran+1 yılKararszlık temizlik takıntısı yemk yiyeninsan kalemimi tutsa silerim ıslak mendille ya da telefonumı
Alıngam- +1 yıl
Temizlik konusunda ben tam da anlattığın gibiyim :D Eğer takıntıdan kastın buysa sevgilime sormam lazım benimle evlilik nasıl olurmuş. Şunu da ekleyeyim karşıdaki insan da aynı hassasiyetlere sahipse tadından yenmez bence. Bahsettiklerine takıntı değil de hassasiyet demeyi tercih ederim.
Soran+1 yılbenim ilşkilrm uzun sürmüyo ihmale gelemiyorım ama kendimden soputuyorum bide çabuk soğuyorum karşumsakini çok denerim
- +1 yıl
Sen çabuk soğuyorsan o iş biraz zor bak. Ben çok hassas olsam da ciklet gibi yapışırım insanın üstüne. Bu beni uzun ilişkiye müsait yapıyor. Gerçi çabuk soğuman da bir yerde yeterince sevebileceğin birinin henüz karşına çıkmadığını gösterir. Doğru kişi elbet gelecektir. Biraz sabır işi ama denemeye devam :)
Soran+1 yılYok cok sevdikrlerim olduda artık yaşım ilerledi eskisi gibi değilim alışknlık gbi geliyo artık yaşım 24
Soran+1 yılİlgisi azalınca değişiyorum sinir ediyorum en sonda bıyıyo
- +1 yıl
:) Ben de aynıyım. Ancak bir yerden sonra bunun sadece zarar verdiğini gördüm. Biraz duygusuzlaşman gerek. Zor oluyor insanın kendini reddetmesi. Karşımızdaki bizi o şekilde kabullenemeyince gerçekten hayal kırıklığına uğruyoruz. Yine de yapılması gerek ya da çözüm olan yegane şey bu; duygularımızdan kısmak lazım.
Soran+1 yılBiz kendimiz gibi sanıyoruz herkesi ama değil bende istemsizce soğuma oluyo insanları sevemiyorum daha doğrusu bir ortamdayken sohbet edrrim ordan ayrıldım mı bidahs arayıp sormam samimi olmuyorum kafadengim yok çok az insan var yani ilişkimde uzun sürmüyo
- +1 yıl
:) Burcun ne acaba? Biliyorum biraz alakasız ama sormak istedim bir an. İnsanlar samimiyete değecek türden değiller zaten. Dört yıllık arkadaşlarıyla iletişimini kendi isteğiyle kesmiş bir insanım. Pek bir hataları da olmadı halbuki. Hayatımı sadece sevebileceğim bir kadına adadım. Ve şu an gerçekten huzurluyum. O yüzden insanların hepsiyle samimi olamaman çok normal. Seni anlıyorum. Zaten etrafta samimi olunacak türden insan kalmadı. O yüzden ince eleyip sık dokumak, ona göre biriyle yola çıkmak gerekiyor. Zaten biliyorsundur bunları ama yine de paylaşmak istedim.
Soran+1 yılYoo haklısın insanlar mı değişiyo yaş mı ilerliyo ünv den sonra hayatına pek birini almıyosun şu an gençsin 19sun galiba ben 25 olcam haziranda ikizlerim ama yükselenime çok benziyorum adan zye terazi yükselenim anlayışlı bir insanım yalnızlıktan ihmalde hpşlanmıyprum terazi olup yalnız olmak çok zor :(
- +1 yıl
Ben 19'um ama birazcık anlayabilirim ruh halini. Çünkü sevdiğim kişiden bir yaş küçüksün :) Hayata bakış açın ve insanları algılayışın değişiyor meslek sahibi olunca ya da üniversite bitip mezun olunca. Artık bir düzenin olsun, güvenebileceğin, omzuna yaslanacağın bir insan olsun istiyorsun. Yani kadınlar için böyle sanırım. Ki haklısınız da. Ancak o güvenilecek kişiyi bulmak biraz zor işte. Teraziye benziyordun zaten anlattığın kadarıyla. O yüzden sorma ihtiyacı hissettim. Genel olarak belirli hassasiyetlere sahipsin ve buna uygun biri çıkmamış karşına. Hassasiyetlerini gözden geçirerek çıtayı biraz indirmen yararına olur. İnsanlar zamanla birbirine ısınır. Biz baştan itibaren kendimizi olduğumuz gibi gösterirsek katlanamayabilirler. Tavsiye vermek bana düşmez çünkü benden daha tecrübeli olduğunu varsayıyorum yaşını göz önünde bulundurarak. Yine de umarım söylediklerim biraz olsun bir fikir oluşturmuştur. Gerçi yeni bir şey söylemedim, biraz dertleşmek gibi oldu ama olsun :)
Soran+1 yılSevdiğim kişiler oldu herşeyiyle sevdim onlarda beni dünyanın en yakışıklı insanlarıydılar ben gözüm yüksekteki kişilere aşık oldum zaten onlar aşık etti beni ama uzun sürmüyo işte bilmiyprum ya şanssızım hep saçma sebeplerden bitti ya da saçmaladım bitti suçu kendimde gördüğümde oldu birisi ahh mı etti diye bile düşünüyorum
Soran+1 yılYardımcı oşman hoşuma gitti tam tersine
- +1 yıl
Son olarak şunu söyleyeyim o zaman. Aşk bitebilen bir şey değil tecrübe ettiğim kadarıyla. Demek ki geçiciymiş önceden beraber olduğun kişilerle ilişkiniz. Her zaman iyi tarafından bakmak lazım. Hayat bize ne getirir, ne götürür bilemiyoruz. Aradığın kişiyi bulursun umarım :) Esen kalman dileğiyle.
Soran+1 yılBitebilem şey ve 1kişide bulunan bişey değil
Soran+1 yılTek taraflı değildi diyorum ya
Soran+1 yılEvet aşk bir kez falan değil drfalarca olabilir karşılıklıysa daha acı bitiyo ama alışıyosun bittiğinde sorun olmuyo eski hislerde pek olmuyo dediğim gibi alışıyosun albenisi çok olan biriydim teraziyim zaten gerçek terazi aşkı da severim en çok aşık etmelerini seviyorum saçma sebeplerden bitti
Soran+1 yılBirbirimize göre değildik hepsinin sebep buydu
Soran+1 yılOnlar benle arkadaş olcak tip değildi bana uzak tiplerdi çok sosyal lider kişiler ben çekingenim bir ortamda çok rahattım orda birini sevmiştim 4yıl oldu çocuk hala peşimde ama onlada olmadı arkadaş başlamıştık şimdi eskisi gibi çekingen değilim ama o eski aşkı bulamıyorum zaten nasip olmuyo yaşantısı farklı bana bundan dolayı olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Doğrudur. Her zaman hayatlar birbirine uymayabiliyor. Bazı insanlar yanlış zamanda geliyor, tıpkı bazılarının yanlış zamanda gitmesi gibi. O zaman biraz olsun belki sorunu anlamışsındır. İlk önce seninle arkadaş olabilecek birini araman daha faydalı olur benim düşünceme göre. Sonuçta bir yerden sonra aşkla değil dostlukla devam ediyor ilişkiler.
Soran+1 yılZaten anlaşılabilecek kişilerle sürer aşk o anlaşılıyo aşk var diye arkadaş olmasakta olur diye bişey yok zaten devam edemezsin neyi anlamış olucam anlamış değilim yaşam farklılığı bu sohbette olamayacak değil bişey değil
Soran+1 yılİnsan bunu seviyo işte
Soran+1 yılBelkide değişmem lazım diyorum artık düşüncem evlilik değil iyi vakit geçiriyim geçmiişe baktığımda elimde bişey yok boşuna geçmiş günlerim
Soran+1 yılEvet şimdi çok pişmanım :(
Soran+1 yılSizin ilişkşniz ne kdr oldu
Soran+1 yılEvet bitmeyen aşk bana ilginç geliyo cidden soğuma falan olmuyo mu
Soran+1 yılAma aşkın ömrü var sonrasında sevgiye bırakıto dln
Soran+1 yılBırakıyo falan
Soran+1 yılSenin dediğin kavuşulamayan aşklar ve artık öyle değil herkes kolay sahip oluyo 7 yaş büyük dimi senden
Soran+1 yılİşin falan var mı erkenmiş
Soran+1 yılO atanıcak sen ünv okucan evlenmiceniz birlikte yaşıyacanız
Soran+1 yılBirlikte yaşamanıza izin verip evlenmeye mi vermiyo m
Soran+1 yılTahmim ettim yapmayın soğursunuz
Soran+1 yılBirisini çok sevmekten korkuyorum ben siz yinede herseyi yasamayın tavsiye
Soran+1 yılÇok seversen kaybedersin diye bişey var İnş mutlu olursunuz
Evlenirim. Severim oyle civik isleri.
11 Yorumla
Soran+1 yılCıvık derken
Ne gibi takıntıları var
12 Yorumla
Soran+1 yılÇekilmeyen bir yapısı var ama seviyosun yakışıklı falan
Aşık olduğumla evlenirim; aşık olduğumun da herşeyi güzeldir.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim için azaltmasında yardımcı olurum
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyisin keşke bende çyle birini bulsam
- +1 yıl
Bulabilirsin umarım, sevginin herseyin ustesinden gelebilecegine inanıyorum🙏🏻
Soran+1 yılUmarım :)
Kişilik & Karakter konusunda 545 cevap paylaştı. İlaç kullanması gerek onların
129 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılİşe yarıyo mu
Soran+1 yılKaygı bozukluğu da vardı şimdi azaldı
Soran+1 yılNeleri vardı mesela
Soran+1 yılGeneleve özgüvensz olanda gider
Soran+1 yılNe kasveti
Soran+1 yılEe bulunsun ne var
Soran+1 yılAnlamadım ya ne hastası
Soran+1 yılAma çok düzelmemiş şimdi konuşabiliyo mu kızlarla
Soran+1 yılBende cipealex kullandım 6ay
Soran+1 yılKaygı falan
Soran+1 yılEskisi kadar gergin değilim biraz boşverdim milltn içinde konuşamzdım yani toplum önünde başagrısı için nörolog verdi piskiytri ilacı
+1 yılcok zor olur be
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede takıntılı içinde daha zor belkide
Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. asla
12 Yorumla
Soran+1 yılDemeyin öyle
Evlenmem
112 Yorumla
Soran+1 yılDemeyin öyle sevmişindir
Soran+1 yılAma güzel :)
Soran+1 yılHayır kız çok güzel :) etkileniypsun seviyosun
Soran+1 yılSevdin bir kere :) peki o takıntılı ılmasa hayat sana mı zor senin yüzünden ona mı
Soran+1 yılBurdan de
Soran+1 yılYorum yapmıxaksan yapma
Neye takilio mesela
11 Yorumla
Soran+1 yılKararszlık temizlik takıntısı yemk yiyeninsan kalemimi tutsa silerim ıslak mendille ya da telefonumı
Hayir evlenmem
10 YorumlaEvlenmem
10 Yorumlaevet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakıntı evlilik olsun herşey güzel olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka seylere
+1 yılasla hic cekilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem.
10 Yorumla
Devamını Gör(5)