Muhafazakar biriyle evlenir miydiniz?
2 aydır konuşuyoruz şimdilik iyiyiz ama muhafazakarlarmis ailecek 5 vakit namazını kılan birisi ben tam tersi bu iş yürümez mi ne yapmalıyım
Muhafazakar biriyle evlenir miydiniz?
2 aydır konuşuyoruz şimdilik iyiyiz ama muhafazakarlarmis ailecek 5 vakit namazını kılan birisi ben tam tersi bu iş yürümez mi ne yapmalıyım
bulabileceğin en iyisidir gece barda takılıp ayyaş gibi eve gelen hayat sonsuza kadar devam edecekmiş gibi yaşayan adam olmaz baba olmaz, ata modeli insandır kendisi erkek gibi yaşar pestili çıkıncaya kadar çalışır, zorluklara seninle birlikte göğüs gerer çocuklarına ahlak verir maskülen erkektir dünya görüşü olan adamdır bu insanlar merhametli olurlar karı kıza atlmaz türk kültürünü yaşayan insandır. Batılı olmadığını bilir kendi kimliğini benimser iki yüzlü olmaz
Olmaz, yürümez, bu tür erkekler genelde kendilerinden çok başka hayatlar yaşayan kızlara talip olup sonra onu kendi yaşantısına uydurmaya çalışıyor, ya da ailesi sorun çıkartıyor
Cevap
8Cevap
Yürümez, bir süre sonra iki taraftan biri uyum sağlamak zorunda kalıyor diğerine, o da muhtemelen sen olursun.
Bilmiyorum ne yapacagimi ya
Ben değişirim diyorsan devam et, yoksa boş ver.
Değişemem baştan konuşurum bunu
Konuşun tabiki, zaten bu konuşmadan sonra ya ayrılırsınız ya da devam edersiniz. Bu çocuğa çokta takılma derim. Senin aşina olmadığın bir hayat tarzı var, kaldıramayabilirsin.
Teşekkürler
Rica ederim ne demek.
bak ısler ilerleyince sana kapan diyecek buna hazırlıklı ol
Olmaz
Ateistim ben. Sorun etmeyecekse ailesi ve kendisi olabilir.
Ben öylelerini bulmak için şu yaşıma kadar evlenmedim umarım bana da nasip olur öyle bir eş
Sen nasılsın birsuru sevgilisi olan ve her istediğini yapan kız modeli mi
Yobaz değilse korkma merhamet bir kocada bulunması gereken en önemli özelliktir
Sevgilini bilmem ama ailesi sana sonradan bir şeyleri dayatmaya çalışabilir.
Sen muhafazakar degilmisin
Değilim
Evet evlenirim tâbi ki
Kıyafetine karışamazsa belki 🙄
sıkıntılı oluyor
Evlenirim
Evet farketmez
Tabiki
Sen bilirsin knk
Evlenmek istemem
Muhafazakar kadınla evlenilir, erkekle evlenilmez
Olamaz yanaşma bile