Yemek yapmayı çok seven biri olarak partnerimin de bana eşlik etmesi bence çok etkileyici görünüyor. Sizlerin de görüşlerini öğrenmek isterim.

Hemcinslerimin evet çekicidir demesine güldüm. Benim için çekicilik unsuru değil. Zaten olması gereken bir şey. Tabi kadınlar doğuştan aşçı mesleğine tabi tutulduğu için yemek yapan erkek görünce vay anasını moduna girerek çekici geldiğini düşünüyor. Araba tamir eden kadın da eminim erkek için çekici gelir niteliktedir.
Aslinda mantk farkli bir bakic acisi bu da ve alisilmisin disina cikildgi icjn oyle
Yani erkek fiziksel olarak da onemli senin icin
Hm peki ee sence alisilmisn disinda bisey oldgu icin etkileyici deilmi dusnsene baban eve gelyr hediye almis normalde yapr mi hayr ozel bir gun de değil ve o da etkileyici guzl hos bisy anldin mi bide bole bak olaya
kesinlikle katılıyorum bir erkeği en çekici yapan şeylerden biride mutfağa girip yemek yapmasıdır... bir de mutkaf önlüğüde takmışsa seyrine doyum olmaz istediği kadar dağıtsın mutfağı bence hiç sorun değil:))))))
Dagitincada tatli oluyorlar 😇
bencede :) birak dağınık kalsın dediğim an iişte bu andır :))))))))
Erkek milleti gerçekten kolay gaza geliyor. Çekici olacağım diye hemen herkes yemek yaparım demiş. Resmen parmağınızda oynatıyorsunuz bizi. Ben yemek filan yapmıyorum. Gerekirse, partnerime; "sen sanki biraz kilo mu aldın, yoksa bana mı öyle geliyor." der, yemek yapmaktan kurtulurum. :P
Dikkat et ben diyete gircem sende benimle beraber diyet yapacaksin demesin😇
Diyete başlamadan önce senin ellerinden son kez güzel bir yemek yiyebilmeyi çok isterim derim :) Zaten diyete genelde yarın denerek başlanır ve o yarınlar hiç bitmez. Çözdüm ben bu işi :P
😂😂😂
çekici olmasına çekici de o yemeği siz yapacaksınız yine de. kusura bakmayın.
erkek keyfi yerindeyse arada bir yemek yapar tabi ama her işin bir sahibi olmalı.
Cevap
136Cevap
Yemek yapmayı bilirim ama işi ehline vermek daha uygun.. ;)
Salata da yardım ederim hatunuma..
Sofrayı dizerim..
Biz babamızdan böyle gördük.. ✋️😎
#Vesselam
Vay be
Maşallah de kız nazar değecek 😂😂
Ahah masallah msllh😂
Eyvallah ✋️😄
Rabbim gönlüne göre versin inşallah..
Verdi birini zamani gelsinde hayorli seyler pes pese gelsin artik😂😂
Hadi hayırlısı inşallah
Tisikkirlir😇😇
Güzel bir şey ya, kendi yaptığın şeyi yemek. Yani uğraşmayı seviyorum mutfakta meselâ. Öğrenmeli erkekler de zaten, öyle kadından beklemeyeceksin hizmeti. Yardımcı olacak...
Helal be
Ovvv yemek yapan erkeğim diyede kasmaya gerek yok.
Zaman zaman yemeğe düşkünümdür. O yüzden böyle bir şey olsa kralını bile yaparım.
Babamdan kalma yetenekler...
Super ya
Türk erkeklerinin hiç biri evde yemek yapmaz. Bekar yaşıyordur yapar, aşçıdır işini yapar ama karısına töbe de yapmaz. Böyle bir hayal ve beklenti içinde olmak sadece sizi üzer kızlar. Siz en iyisi mi önce güvenilir erkek bulmaya bakın gerisi çokta önemli değil 😂
yemek yapmayı severim yemeyide severdim ama artık diyetteyim
şimdi saglıklı besleniyorum:)
Sevgilimden daha güzel yemek yaptığı mı ispatladığımda bana küsmüştü dakga geçiyorsun benle diye. Bayağıda büyümüştü kavga saçma bir şekilde.
Bu yüzden bu dediğine tam itimat edemeyeceğim.
Sevgilin ergence davranmis
Yorum icin teşekkür ederim
Yapıyoruz, yapmakla kalmayıp bulaşıkları topluyoruz yıkıyoruz, o da yetmez diyerek mutfağı silip süpürüyoruz, o da kesmez diyerek evin tüm ihtiyaçlarını evirip çeviriyoruz. Peki, ya sonuç? Hala yalnızlık...
Ben yapıyorum ciddiyim boğazıma düşkün biriyim o yüzden istediğim zaman yaparım evli baklı adam bunu yapmaz ama tabi eşi hasta olduğunda kıymeti biliniyorsa yapar onun dışında yapanlar genellikle bekar 'dır.
Kızların ilgisini çekiyorsa biraz daha uğraşmak lazım o zaman hee 😜😀
Bence böyle olmalı; https://i.hizliresim.com/JqPpBQ.jpg
Yaa cok tatli
Kesinlikle 😍
bana göre erkekte becerebildiği arada bir akç kere olursa kadınlara iyi jest olur bana göre erkek yemek konusunda gerekirse yardım etmeli sevgi saygı yardımlaşma karşılıklı sen eşini mutlu etmek için çaba gösterirsen oda senin için daha çok çaba gösterir bana göre
ßen de yemek ve salata yapmasını çok severim 😋 ben çekicimiyim şimdi 😯
Cevrendeki kizlara sor😇
Yemek yapan erkek çekici mi bilmem, ama öğrenciysen ve yalnız yaşıyorsan çok büyük avantaj olduğu tecrübe ile sabit. 😂 😂 😂
Katılmıyorum. Yemek yapıyorum, ama pek bir oyunu yok. Açım yapıyorum yaparım niye yapmayım yardım da ederim gerekliyse veya sürpriz olsun diye ben de yaparım. Vel haasıl ı yemek sonuçta, açız. Ölelim mi açlıktan seni beni mi var.
Öyle Seksi yemek yapıyorum ki ben bile kendime hasta kalıyorum
😂😂
Senle yemek yapamam ama ö gözlere bakarken parmakları doğrarım...
Uuu hosuma gitti ama sevgilim okusa bunu bicaklari gozlerine batirir😂😂
Burada dolaştığını bilse ikimizin de birer gözü gider... 😂
Sssst caktirma 😂ama saka maka bir yana o karismaz ya
Şanslı herifmiş kıskandım ama 😊
Yemek kadının işidir ama bir tatlı yap dese hayır da demem 😏😉
yemek yapan erkek benim için digerlerinden bir adım öndedir.
erkez oyke dusunmuyo beaa ben meslegimi bile yalnis secmisim asci olmaliymisim :)
Öyledir herhalde. Ben ara sıra yardımcı olurum eşime
Çekici degilde Evine bağlı ve ailesini mutlu ederler gibi geliyor
İstediğin her yemeği yapabilirim seviyorum hoşuma gidiyor 😀
Çekici Olmak İçin Yemek Yapan Adamın Yemeği Lezzetli Olmaz :)..
Yemek Yapmayı Sanat Haline Getirmiş Bir Adam ile Bu Yazdıkların Keyif Verir Diye Düşünüyorum Ben 😊
Oy eski hesabımda, Lazanya, özel hamburger bencelerim vardı, ey gidi günler :D Uzun zaman tek yaşadığımdan ve şansıma elimin tadının iyi olmasından, yemek olayı için çok gelirdi arkadaşlar evime :)
Valla ben yapıyom ben yiyom hiç etkilenen yok alskdklasd
Valla uzun zamandır yemek yapıyorum hiç bir kız sen yemek yapıyosun çok çekicisin demedi (demez de ) ve hissettirmedi 😂 Bunlar yalan şeyler inanmayın
çekicidir kadınlar yemek yapmazlar rahat olurlar.
"yaa tolga yine mi napoleon tortu yaptın bıktım ya ıspanak yap yumurtalı"
Yemek yapmaya bayılırım.
Mesela ev ahalisi ile bugünden anlaştık yarın yemekleri ben yapiyorum evde
Ailem cok sansli 😂
ben yemek yapıyorum ama çekici olduğumu düşünmüyorum :D
Is yaptirmanin tuzaginin adi cekicilik olmus. esim hasta veya calisiyorsa. Alistirmayalim beyler arkasi hep gelir
Evet yardım etseler iyi olur 🙂 Bende yemek yapmayı severim ama Hasta vs olduğumda bana o da yemek yapmalı
O zaman ben yemek yaptığımda neden güzel diyip sadece geçiştiriyorlar ya ayrıca profil fotografın gerçek mi :(
Cirkin mi yemek yapiyorsun acaba ve evet benim
😇😇
Boşver
çekicilik değil de daha çok karnımızı doyurma amaçlı :D
tabiki katılıyorum yemek yapan erkeklere bayılırım bence çok güzel ve etkileyici
Peki ne sevyrsun yemk olarak yapsin :) bide takibe takip :)
Hayır hayır herkes üstüne düşeni yapsın işime karisilmasini istemem
Ayooll evet katılıyorum çok çekici oluyorum şahsen 💃💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂😂😂
Ben işten yorgun geliyorum yemegimi yapan erkek candir hele bulaşıgi yikayan erkek daha da canımdir😂😂
Günümüz öğrenci evleri zaten insanı şef yapmaya yemin etmiş gibi
Tabi öyledir ama yemeği ben yapıyım etrafı o toplasın bence benim açımdan daha güzel 😂
Adam yakışıklı zaten tuvalette bile çekici gelir. Koy oraya çiğköfte yoğuran ibrahim tatlısesi bak bakıyım çekici mi
bence de çok çekici oluyorlar 😍 @OsmanCelal (seni de bir göremedik 😁)
Türk Erkegi bunları yemez :D
Askim bugun cok cekicisin, hadi kahvalti hazirla :D
-Efendim?
siz bizim çalıştığımız oteldeki ustaları görmediniz tabi hmmna
Ama zaman zaman olabilir sürekli kılıbık olur çıkar :)
Biscolata erkeklerini izleyerek ıslananlar olduğuna göre, vardır bir haklılık payı
Kesinlikle beraber yemek yapmak çok romantik geliyor aslında beraber yapılan herşey değerli.
Ne zaman mutfakta yemek yapmaya kalksam, hazırlamaya çalıştığım Menü yarım kalıyor
Hayat müşterektir, mesela ben işdeyken o yemekleri yapmış beni bekliyor. Çok romantik olurdu.
Becerikli biriyse olurda bagzilarinin eline hic yakismiyor o ayri
Güzel bir alışkanlık ama yapmasa da olur yeter ki yapmayı ilke edinsin yapmasa bile.
Ben mutfaktayken onun birşeye dokunmasını istemem. Ha, belki salata yapabilir.
Aynen yaa yemek yapan erkek banada çekici gelir her zaman :)
katılıyorum 😄 yemek yapabilsin arada yardim falan etse fena olmaz hem
Birde o yemeği sunarken ben yaptım oh mis gibi olmuş edası ile hazırlamak var. : )
çekiciden ziyade insandır kadının halinden anlar falan
Evde kaliyozzzz nerdeee bizi alicak bizimle evlencek kisi
O kadar yemek yapıyorum şuana kadar hiç bir faydasını görmedim...
Katilmiyorum. Cekicilige cekicilik katabilir ama olmayan bir erkegi cekici yapmaz.
Tabi ki de yapacak, çekici falan değil gayet normal bir durum büyütmeyin şu olayları bu kadar.
Valla ibrahim tatliseste bu konuda cok başarılı ama pek cekici oldugunu sanmiyorum erkek yakışikliysa çekici gelir cirkinse agzinda pisirsin isterse yemegi fayda etmez.
anket yapsaydın bari :) olmazmı yemek yapan erkek her zaman çekicidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar