Nisanlimin abisinin esi benden 3-4 yas büyük
onlar 5 yildir evliler ve Bebekleri oldu nerdeyse 1 yasina giricek. Bugüne kadar 3 Defa falan gittik evlerine davet etmiyolar ve kayinvalidemin evinde görüstügümüz zmn Bize de gelin diyorlar ama gidince bir kola ve cips falan cikariyo daha Hic yemeye davet etmediler ne sevgiliyken nede sözlüyken... herneyse nisanlim kendisi ztn acikcasi pek sevmiyo yengesini kendiside pek gitmiyomus Ztn Ben yokkende...
simdi böyle masa Alti kayinvalideme gelmiyolar etmiyolar cocuk dogdu amcasini görmüyo falan diyomus Eltim.
Ben kendim biraz kiskanclik hissediyorum ztn kendisinin mutfakla falan Isi Yok Hala evinde yemek yapmiomus kayinvalidem diyo birkere daha yemeye gitmedim Ben oglumun evine falan...
nasil davranicagimi acikcasi sasirdim...
Eltim nisanlima kimin yeri nerde bil, sizmi bozucaksiniz gibi sözler etmis?
Ama benim yüzüme güllüyo
onlar 5 yildir evliler ve Bebekleri oldu nerdeyse 1 yasina giricek. Bugüne kadar 3 Defa falan gittik evlerine davet etmiyolar ve kayinvalidemin evinde görüstügümüz zmn Bize de gelin diyorlar ama gidince bir kola ve cips falan cikariyo daha Hic yemeye davet etmediler ne sevgiliyken nede sözlüyken... herneyse nisanlim kendisi ztn acikcasi pek sevmiyo yengesini kendiside pek gitmiyomus Ztn Ben yokkende...
simdi böyle masa Alti kayinvalideme gelmiyolar etmiyolar cocuk dogdu amcasini görmüyo falan diyomus Eltim.
Ben kendim biraz kiskanclik hissediyorum ztn kendisinin mutfakla falan Isi Yok Hala evinde yemek yapmiomus kayinvalidem diyo birkere daha yemeye gitmedim Ben oglumun evine falan...
nasil davranicagimi acikcasi sasirdim...
Eltim nisanlima kimin yeri nerde bil, sizmi bozucaksiniz gibi sözler etmis?
Ama benim yüzüme güllüyo
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ay kendimi gördüm sanki ama bende sadece ters olan surekli davet ederdi gel falan derdi bunlar taşındı sonra bana karşı bir tavrı değişti boyle ordan burdan laflar duymaya başladım gorumcelerime lafımı yapmis duydum sordum atistık falan yani. yuzunu gören cehennemlik o derece şeytan suratlidir 😄
normal bir şey