AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
213Cevap
Uzun bacakli
Ince zarif
Uzun ve bakimli sacli
Guler yuzlu guzel gulen
Ince belli
Anlayisli
Zor sinirlenen
Ama herkesle asiri samimi olmayan
Sadik
Benim boyumda 175 etrafinda uzun erkekler yoksa uzun olmanin bir manasi yok 😊 sevgilim 190
Severim uzun boyu ;)
Cok sanslisin.
ideal kadın diye bı saçmalık olamaz ben dertlesebilecegim kadınları seviyorum mesela :)
kendinden emin, guzel gülüşü olan ve yerine gore eglenceli kadinlar benim icin ideal bir kadindir.
sadece bir tanesi uymuyo digerleri tamam da ben deli gbi kiskancim 😕
Balık etli değilim ve kıskancım diğerlerine uyabilirim de bunlar yok 👎
Bu kız kim like atmış ya da bişi söylicem sana ama utanıyorum ya da boşver diyemem. Herşeyi soran hicbi bok bilmeyen. Ayrılıcam dediğinde hemen depresyona girmek yerine bırakmıyorum lan seni diip tutup bırakmayan kız tipi idealdir. Birde seks konusunda kendini zevke bırakıp gözlerini kapayıp herşeyi sana bırakmayan kızlar ideal benim için.
4 ve 8 hariç hepsi bana uyuyor demek ki ideal kadınım asdjasdja :D
1. iyi niyet
2. sevgi
3. fizik
4. olgun düşünce
5. yerin de konuşmak
Tanım yapmıyorum. Ellibeşim bitanem seni çok seviyorum ❤️
Ben de seni 24üm☺️
Özgüvenli ve samimi kadın herkese kuyurk sallamayan kadın ve tabiki uğruna romayı feth ettirecek kadın
benim için ideal kadın yoktur aşık olduğun kadın ideal kadındır o yüzden ben kime aşık olmuşsam idealim odur eksiğiyle hatasıyla güzeliğiylede
Bu özellikler çok güzel gerçekten ama balık etli hiç sevmem o olmasın. Ve nazik kibar olmalı ayrica
oyle olan bir kadin ben oyleyim demez bence cunku "ideal" guya.
ideal kadını yazmışlar zaten. Bunları her erkek ister ortalamaya göre yazılmış fakat her kişi kalbine dokunanı sever.
8 ile 9 uncu madde biraz çelişiyor böyle bir kadın var tabiki
Ikinizde konuşun iyilikle anneniz ile derdi ne bir de bu whatsapp kod mevzusunu nasıl yaptınız
Yahu bu tanima göre biri bulsa ideal kadını düğününde benden bir cumhuriyet altını 😊😊😊
İdeal kadın ve erkek kişiye göre değişir. Burada yazılanların hepsinin birden fazla bütün kadınlarda mevcuttur. Yani 'ideal kadın' diye bir şey yoktur. Bunlar sadece olsada hayır denilemeyecek özellikler :)
8 ve 9 neden aynı listede? Kıskanmak zaten sahiplenmektir, bu kadın birşey bilmiyor bana sorun.
Ütopik kadın olmuş bu. Her bayanda bunlardan en az birkaçı vardır ama hepsi hiçbir kadında yoktur.
İdeal kadında ideal erkekte elbette her insanın hayalinde olur.
İdeal Kadın vardır mesala Benim idealim Sarışın Uzun boylu mavi gözlü biri o Kız Birgün gelecek
Sahiplenen kadınla kıskanç olmayan kadın aynı listede burda bir sorun var
8 inci madde haric hepsini tasiyorm. yuppy🖒🖒😂😂✌
8 Hariç hepsi bende var, ama mümkün değil bir kadının ya da bir insanın kıskanmaması.
idela insan olmadığı için ne ideal kadın ne de erkek vardır. Bu tip şeylere kafanı takma. Boşver.
11- Renkli gözler.
5 - 1 - 6 -11
Bunlar olmazsa olmaz.
Ahh şu renkli gözler 😭😭😭
:o Noldu yahu
Bende yok da ondan. Sizde renkli göz seviyorsunuz 😑
:/ Kahve o zaman. sadesinden.
İdeal kadın hem bana uyum sağlicak hemde bana bişeyler katıcak kadındır
Evet tamda kadını anlatmış ama en önemlisi doğal olması..
8 hariç hepsi var ama benim ideal tanımın bu değil kesinlikle.
Ahahah ayıptır söylemesi kıskançlık harici ben yani resmen şekerim 💅🏼💅🏼👸🏻
sorsan çorabinin tekini bulamaz ama ideal kadini tarif ediyo cok iyi gerçekten😄
Balık etli - Kıskanmayan - Yemek yapan bu 3ünü çıkartırsak geriye kalanlar olabilir
kıskançlık olması çok iyi kiskanmayan kadın olmaz ki olmasada olur özellikler var listede
var ideal erkek oluyoda ideal kadin neden olmasin yani benimde istedigim odeal bir bayan mesela
Bunlardan hepsine sahip değilim ideal değil birini tamamlıcak tamda birine göre kadınım.
Bana göre ideal kadın bana benzeyen kadınken bir arkadaşıma göre ideal kadın gün boyu seks yapabilecek bir kadın.
İçi temiz olsun anlayışlı güler yüzlü olsun varsın çirkin olsun önemli değil benim için idealdir
Allahı bilen bu genel
Fitness yapan bu özel
Aha sana mükemmel
ideal diye birşey yok bu tüm bilimlerde ideal olan şey tamamen varsayımlardan ibarettir...
Hepsi doğru neredeyse ama gülümseyen ve tamamlayıcı kadın olması en önemlisi bence.
platon der ki idel olan idea dünyasidir tıpkı mağara örneği
kiskanmayan kadinin sahiplenen bir kadin olucagini zannetmiyorum :(
Bu saydığın özellikte bir kadın bu ülkede yok malesef onun için Türk erkekleri olarak ideal bir kadın profili yok bizde ne bulursan idare et var
2 hariç hepsi var ama dogru dürüst kimse yok 😂😂 yalan bunlar
İdeal değilim 😂İdeal kadınla yaşamak bence sıkıcı olur
Görürseniz haber verin. bir kadında bunlardan en fazla 4ü 5i falan vardır
hepsi var da tek şıktan kaybediyorum😂😂kahretsin kıskançlık
milyarlarca farklı genin kişiliğin olduğu bir dünya ideallik olamaz
kendini bilen kadın her zaman özel olan kadındır. özel olan zaten güzeldir
8. Madde saçma senin de dediğin gibi zaten 9. Maddede çelişkiye düşmüş kadın ama genel tespit güzel
ideal kadın varsa ben değilim. Bensem de öyle bir şey yoktur.
İdealin i'si bile olamadım yine :(
Herkesin beğenisi ilgisi farklı olduğunu göz önünde bulundurursak bunun mümkün olduğunu sanmıyorum.
butun hepsi toplu bir sekilde bir kadinda varsa ben o kadını istiyorum o kadin buraya gelecek okadar 😘😘
ideal kadın diye birşey olamaz 3 tane iyi uyu varsa 4. huyu kesin kötüdür
kıskanmayan kadın mı olurmuş canım.
digeleri dogru.
Oyle bir kadin bulduk diyelim hadi o bize bakacak mi?
İstediğin aradığın ne varsa bir kişide hepsini bulabiliyorsan. O ideal insandır👏🏻👏🏻
İdeal derken bir insanın nasıl olması grrektiğini söylüyor. Şimdi bende sayarım bir kaç madde süperman olur. Ama kim bunların hepsine sahip ki
Ideal kadin ve adam yoktur. Birbirini tamamlayanlar ideal olduklarini dusunurler