Kedi gibi yanasıyor ama direnicem 😬😏
Sevgilim beni aptal yerine koyuyor galiba. Lütfen okur musun?
Kedi gibi yanasıyor ama direnicem 😬😏

oncelikle sevgilinin kufur etmesine izin verme bu hos birsey degil aptal yerine koymuyor sen sırf konusmussun o dediklerine yorum yapiyor araniza mesafe koy biraz bu mesafeyi koyma amacinida dile getir ha hemen sana aa tamam anladim seni bitsin diyorsa da zaten seni gercekten sevmemis anlamina gelir birakirsin tavsiyem mesafe koy
Tesekkur ederim
Hepsini okudum ve seni kandiriyo evet. O kızların orda oldugunu bile bile gittiler
Öncelikle okudugun için tesekkur ederim , fotodaki 3 arkadasıyla takılıyor ibaresini gördün degil mi? Nasıl böyle birsey olabilir ki onlar etiketlemeden , pek swarmı bilmiyorum
Simdi aynı anda başkaları da attıysa yer bildirimini öyle cıkıyo evet
Off o zaman görüşmemiş olabilirler , bir saat once de onlar yapmıs ama check in bilemiyorum karsılasmamaları ilginc 😞
okumaktan içim bulandı. Sapık ve iğrenç bir ilişki, nefret eilecek bir kız türü. Böyle ahmakça yazışacağınıza, adamla buluşsan sevişip skişsen normal bir ilişkiniz olsa daha iyi olur. Artı böyle ahmakça yazışmalar sadece erkeği bunaltır. Bu ilişkiye devam etiğine göre seni salak yerine koyuyordur, ve şüphesiz o salak.
bu ne la buram buram güvensizlik yalan herşey var ve hala nasıl berabersiniz.
Orda yalan dedigi , askım üşütme dısarda şapkanı aldın dimi dediginde kızmasın diye aldım demem gibi. Little white lies
bla bla bla tamamiyle bitmiş bir ilişkinin bittigine inanmamak.
Cevap
11Cevap
anaam pek uzunmuş ya. yüz yüzeyken otur anlat ilgisizliğini ya da sende aynı şekilde davran
Cok konustum değişen birsey olmadı. Ben bunu ilk aylar cok süründürdüm istemiyordum öcünü alıyor herhalde. Bir de lol bagımlılıgı var ki illet
Tesekkur ederim yorumun için :))
Bu nasil sevgili la sevmedim bu tipi.. Var bir yanar dönerlik bunda kanka. Okudum üşendim valla. Ulan insan kiza biraz ilgi gösterir be 😑
Azimle hepsini okudum. Sonuç olarak bu işler çok karışık beynim basmıyor benim.
çok uzun la ben bunu hayatta okumam
özet geçsin okuyan biri varsa
Allahım ne gerizekalılar yaşıyor bu ülkede. Bunlar bizim geleceğimiz olamaz...
Kızım kendi üstünede alın. İkinizde bir halata yaramazsınız.
Tamam amca
Bence kimse kimseyi salak yerine koymuyor ikiniz de zaten salaksiniz.
Çok saçma bir muhabbet pek anlamadımda sevgilin fıss boş yani sallıyor baya
az atmışsın okuyacağım diye anam ağladı
Yorum da yapaydın
abimize üzüldüm açıkçası kıvırması fayda vermemiş anlaşılan eee son durum nedir sen ne yaptın peki?
Bunu senin için yükledim bak
https:// hizliresim. com/ Bv31P9
Aradaki boslugu sil de 1 xperim url atamıyormusum
tekrar geçmiş olsun ve iyi geceler
İyi geceler
yalan söylüyor bence
söylediği yalanı unutmuş bir ara :D
Dedektif gaget gibiyim yakaladım orda da bilmiyorum annesinin üstüne yemin etti , su dünyadaki en deger verdigi varlık
benim sevgilim de ederdi sonuc noldu :D
Of deme ya ☹️
Nasıl biri olduğunu bilemem sevgilinin de fazla üstüne gidiyorsun gibi.
Cünkü bana küfretti.
bu ne yahu oku oku sabah olucak
Cok degil aslında kısaltamadım okumazsan da canın sagolsun
Ayrıldım zaten , kedi gibi yanasmaya calısıyor amaa 🙅🏻👊🏻
Haklısın tesekkur ederim
10 dakikamı geri veeer,
Harcamısken bari yorum yapaydın
bir şey yok ortada, ama sevgili olmak haraamm, neyse mutlu olursunuz inşAllah..
Sevgili olmak haram mı? İyi de cinsel münasebetimiz yok ki bu devirde görücü usuluyle mi evlenicen?
tamam kardeşim, günahı sana, ben uyardım seni...
bır b0k anlamadım bosa okudum kanks
Okumadım ya kb
Np.
ağzına ağzına vur :)
İnanma derim.
Siz bacanak olun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar