Mutsuzluğunuzu gidermek için neler yaparsınız?
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

Aslında mutsuz değil, üzgün demeliydin. Ben mesela öfkeli hissetsem aynı anda mutlu hissetmem, mutsuz hissederim. Ama senin esas sorduğun şey üzgün hissettiğimizde neler yaptığımız. Ben en son üzgün hissettiğimde ağlamıştım. Ama üzerinden 8-9 ay geçti. Geçenlerde umutsuz hissettim mesela kendimi bir konu ile ilgili. Yine ağladım. Yani farklı duygular hissettiğimde de, üzgün hissettiğim anlardaki gibi tepkiler verebiliyorum. Aradaki ayrımı iyi yapmak lazım. Ne zaman ne hissettiğimizi, hissettiğimiz duygulara nasıl tepki verdiğimizi iyi bilmek lazım. O zaman hayatımızın kontrolünün kendi elimizde olacağına inanıyorum.
Yatağa yatarım ve sakince geçmesini beklerim asdf
Bir de sana yazarım o zaman değmesinler keyfimee 😍😘
Her yere bu şarkıyı yapıştırasım var asdf
Hep bana bir tek bana yaz 😍
Aksi mümkün mü ❤️❤️
Ciks değil 😄
Ne zaman mutsuz olsam kaynağını hiçbir zaman tespit edemedim. Duygularım güçlü, olaylardan kolay kolay etkilenmem; ama sadece havanın bozması bile beni mutsuz etmek için yeterli. Hani şu Yüzüklerin Efendisi İki Kule filminde ''Senin moralini hiçbir şey bozmaz mı Sam?'' sorusuna Sam'ın ''Şuradaki kara bulutlar bozalabilir.'' cevap vermesi az çok beni yansıtıyor. Bana böyle bir soru sorulması durumunda böyle bir cevap vermem muhtemel.
Özgürlüğüne aşırı düşkün biri olarak bu zamanlarda yürümeyi ve arkadaşlarımla vakit geçirmeyi isterim. Monotonluk ve sıradan bir hayat beni sıkar, boğar.
Sağ ol.
Rica ederim
Sevgili Hayriye
Bu durumlarda genelde uyurum.
Uyandıktan sonra çoğu geçer
Uyku uyuyacak durum yoksa
Yerim. Muz yerim.
Bunlar da yoksa bir güzel su içerim.
Böyle işte. Mutluluk benim barsaklarsa saklı biraz
Hayriye kim ben Hayri =/
Cevap
97Cevap
Bu soruyu ben de sormuştum:) mutsuzluk sebebini bulman lazım aslında en başta belki b ir insan iyi gelecektir belki bir kitap belki yalnız kalmak belki gezmek ne kadar mutsuz ya da psikolojisi bozuk olursan ol hiçbirşey etraflıca düşunmeden çözülmüyo maalesef
Beni terk eden sevgililerimi düşünürüm ve ağlarım. :)
Hem de sabahlara kadar. :)
Sonra içki içer yeni bir hatun bulurum. Hemen mutlu olurum.
Yok ya, ALmanca şiir okumak daha mutlu ediyor beni. :)
Almanca şiir mi 😮
Evet, güzel şiirler var.
Yoksa sen Almanca bilmiyor musun?
Cıks bilmiyorum =/
Then learn it lütfen oder probiere an!
probierest an olacaktı o:)
Bilmediğim halde yazman ilginc =/
Senin bir qualification'un var mı?
Ya da Türkçe sorayım. Neyi iyi yaparsın?
Hiçbir şeyi iyi yapmamayı tercih ediyorum şu an =/
Yok mu English felan?
İki pratik yapsak fena olmaz!
Hayri kardeş senin gibi eğlenceli nickler görmek bile mutsuzluğumu bir nebze unutturuyor bazen. Yani işin özü ufak şeylerden mutluluk duyma sanatını öğrenmekte :)
Bende seninle ayni fikirdeyim. Ama bugun biraz farklı.. Teşekkür ederim yine de :)
sende gül :)
En güvendiğim en sevdigim insanın yanına giderim çünkü güzel şeyler duymaya ihtiyacım olur beni teselli etmesini isterim
Benim mutsuzluğum öyle basit şeylerle gitmiyor. İcraat lazım mutsuzluğuma. Valla yaşıyorum işte mutsuzluğumu dibine kadar
Sabahlarım,
Ağlarım,
Ortalığı darma dağan ederim
Ama o yine de görmez
Herkes görür ama o görmez asff
Alakasız olarak hareketli şarkılar dinlerim ve arkadaşlarımla konuşmaya devam ederim motivasyonu bırakırsan kötü oluyo :D
hiç birşey yapamam mutsuzken ne yapabilirim ki sevdiğim birilerini görmmek uzun süredir föemediğim tabiki beni. mutlu eder en etkili
Ay su an o kadar mutsuzum ki ve en yakınıma bile acıklayamam cünkü anlamıcak beni belki hassas zamanım o yüzden bilmiyorum:(
Müzik, dizi, çizgi dizi, aburcubur, sevidigim insanlarla konuşmak, sessiz yalnız bir doğa yürüyüşü, spor.
Kuran'ı kerim okurum namaz kılarım dua ederim içimi ferahlatan tek şey Rabbime sığınmak
Mutsuzluğun dibini görmeden rahat etmem. Açar bunalım şarkı dinlerim geçer. :) Kaçmam ondan üzerine giderim ben.
kendini dinlemek insana huzur verir hiç kimsenin olmadığı bir yerlerde...
Önceden bir şeylere bağırıp çağırıyor birşeylere vuruyordum şimdi dua ediyorum
Genelde beşiktaş maçları izleyerek stres attıpım doğrudur. :)
depresif şarkılar dinleyip daha da hüzünleniyorum.
yiyecekle kendimi avuturum, ya da beni güldürebilecek insanları ararım :)
Muzik dinlerim arkadaslari alip pesimden suruklerim karda kayariz felan filan
önce duygusall bir şarkı aaçar yarısında sıkılır lisede en sevdiğim söylemeyi ve dinlemeyi bağıra bağıra söylerim zaten o an itibariyle mutluyum
kedi köpek beslerim onlarla oynarken unutuyorsun zaten
Kulağıma kulaklıkları mı takar bir iki saat yürüyüş yaparım ya da yemek yerim
Cikolata yerim dans ederim resim yparim muzik dinlerim 😊
beni her zaman rahatlatan bir şarkı var onu dinlerim
sevgilime sararım bunaltırım sonra kacırtırım kendimden huyum kuruusn
konuşkan bir yapım var genelde. mutsuz olunca sessizce etrafı izliyorum uyku basiyo sonra😁
En yakın arkadaşımı ararım muhabbet ederim genel de geçer
Ben Hep Mutluyum Bazen de Kışgın Çünküm beni Çekemeyip Kışdırıyorlar :D Kışınca da Bende Onları Kovuyom Kış kıŞ Cinler diyom gidiyolar mutlu oluyom :D
sürekli bişeyler yiyorum. Çikolata, çiğköfte ve kahve inanılmaz mutlu ediyor :) tavsiye ederim.
Kendimi mutsuz hissettiğimde müzik açıp resim çiziyorum
yataga yatarim once. sonra isigi kaparm. sonra kimseyle knusmam. aglarm. mazosistim ben
Elektrik supurgesinin hortumuylan yanagimi cektiritim bir an olsun mutlu ediyo 😄😄
Ağlıyorum, Kendi kendime geçiyor ama bir de tatlıya sarıyorum
leonardo deilmi o ♥ niye mutsuzsam o seyi takmam kim için mutsuzsam o kişiyi hayatımdan çıkarmaya calisirim
Hayvanlarla konuşurum. media2.giphy.com/media/xT0GqBJf5FNUGKoVrO/200w.gif
mum yakıp o minnacık ışıkla kitap okuyorum 😍 şu an bile
Sevdiğim kişilerle vakit geçiririm ya da sevdiğim aktiviteleri yaparım.
sevdigim insanlarla vakit geciririm sevdigim yemeklerden yerim vs ancak onlar iyi gelir yani
Gün içerisinde farklı uğraşı terapisi yaparak kendimi oyalarım. :)
Gidermeye çalışmam. Daha da üstüne giderim. Hatta mutlu olduğumda da üzmek isterim kendimi. Çünkü "Panda" mutsuzluğa aşık oldu. 😊
ağlarım hemde kendimi iyi hissedene kadar sonra uyurum
Gezerim, tozarım,
sürterim sağda solda
:D :D :D
Hanimiş #Proskines sen ne tatlı bir insansın dünya yansa da boş ver diyerek kendimi şımartıyorum..
Dışarda Arkadaşlarla Beraber.
En Saçma Şeyleri Yaparız :)
Can sıkıntısı iyidir
Her daim mi 😕
Benim bir çılgınlığım var. Hamam gider çıplak masaj yaptırırım.
müzik dinler, babamın yanına giderim. Genelde Ailemle olurum ama eğer onlara uzaksam kulaklıklarımı takıp uyurum.
Müzik dinliyorum genelde ve uyurum
İşe yarıyor mu
Uyumak çok işe yarar. Beyne reset atar. Sabahında ölmek istemiyorsan tamamdır
Esmaül hüsna dinlerim ve cok iyi gelir
Bende dinleyeyim merak ettim
Olabiliğ dinlemek bedava 😉
Salak salak hareketler yapıp kendime gülerim
İlginçmiş :)
gifteki gibi ağlarım ki rahatlayayım😄
Şöyle sumküre sümküre aglamak iyi gelirdi asdf
şarkı dinler ağlayasım varsa ağlar üzerimdeki efkarı atıp mutlu olurum
normalde yaptigim seyleri tabii su dunya halinde her gunumuz mutsuz :((((
yalnızsam ağlarım ya da dışarı çıkar arkadaşlarımla tatlı yerim
ben koşuya çıkarım kulaklığımı takıp
Hiç zamanla geçiyor 😑
Hızlı geçmesinin bir yolu yok mu
Var tabi ki 😅
Nedir =/
bak şimdi telefonu elinden bırak gözlerini kapat olanları düşünme olmasını istediğin şeyleri düşün ve uyu ☺ sana özel çözüm 😉
Kaç saattir bunu deniyorum ama olmadı =/
Bir kavanoz çikolata ile yatağa gir romantik bir film aç izle 😂 ağla üzül ama sonunda bitir ozaman ( romantik film şart değil ağlatsin kafi ☺) sonunda daha güçlü olacaksın emin ol
İyi fikir aslında =/ Teşekkür ederim modum
Gıdermem alıskınım ben mutsuzluga
Pop muzik dinlerimm film izlerimm
Mutlu oldugum anları düsünürüm
Kızımla oyun oynarım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar