Erkekler için genelleme yapan erkeklere öküz, kaba ve odun gibi yakıştırmalar yapan kızlar. Hadi diyelim biz odunuz sizde kezbansınız ondandandir odunlugumuz.
Bu tabirleri kullanan kızlara bakıyorum zarafet yok, asil bir duruş yok, nezaket yok, karşındaki insana hitap etme üslubu iki kelimeyi bir araya getirme konusunda zayıf.
Özgüvene bakıyorsun hepsi tavan özgüven kaynağına bakıyorum abaza erkeklerin peşlerinde koşması ve kadin olmanin kiz olmanin etkileyiciligi.
Guven kaynağı dekolte giymek ya da kadınlığını kullanmak olduğunu sanıyor. Abaza da çok olunca özgüven tavan haklı olarak.
Bunların iç donanımına; Zeka, bilgi birikim, kültür, sosyalligi, muhabbet anlayışı, üslubu vsvs bakıyorsun yaşadığı özgüven ile alakası yok erkege odun derken Kezban olduğunun farkında değil. Erkekten nazik olmasını, romantik ve güzel sözler söylemesini ister kendisinde ise bu sıfır.
Bir kiz bir erkeği dış görünüş ve dişiliği ile değil zekası ile etkilemeli diye düşünüyorum. Belkide bugüne kadar hiç aşık olmayisim, sevmeyisim bu yüzdendir.
Evet haklısın fakat Kadın erkeğe öküz, odun diyorsa bir yerdede şaka amaçlıdır diye düşünüyorum çünkü benim abim var ve evlenmişti yengemle hep bu şekilde şakalaşıyorlardı ve yengemde gayet aklı başında zeki kültürlü ve kesinlikle cahil değil. yanlış anlaşılmak istemem benim hiç sevgilim olmadı ve hiç öküz demedim ama bu şekilde düşünüyorum birde kezbanlık konusu var bunun hakkındada birşey anlatacağım zaten anlarsın. Abimle yürüyordum bana kezban dedi bende "pardon abi haklısın yarın açık saçık giyinip halka karışacağım bütün erkeklerle yakınlık kurup kezban olmayacağım" 😒 kezban kime denir? benim bildiğim böyle bıyıklı, erkeklere düşman gibi bakan kızlardır. Onun dışında anlattığın nitelikleri taşıyan kızlar maalesef ki çok fazla.
Kastettigimiz öküz kavramı o sakalasma anlaminda değil 🙂 Kezbandan kasit oyle giyim kusam dis gorunus degil her anlamda ilkel kız. Ve evet malesef 24 yıldır beni zekasiyla kendine hayran birakan bir kiz ile tanışmadım.
Özel olmazsa senin zaten sevgilin var bildiğim kadarıyla ve kendi çevrem için konuşayım :) zehir gibi kızlar tanıyorum nerede ne konuşacağını bilen, oturup kalkmasını bilen , kültürlü, ve cidden konuştuğunda isterse zekasına hayran bırakabilirler seni :) farkettiysen isterse dedim çünkü günümüz erkeklerinin çoğu abaza olduğu için etkilemek için farklı yöntemler işe yarıyor olacak ki öyle yapıyorlar :)
Bir erkeğe odun dersin öküz dersin aynı şekilde bir kadına da dersin ama ben şu kezman lafını anlayamıyorum gerçekten ve çok da gıcık olduğum bir kelime. O tür kadınlara afedersin ama kıçı kalkmış denir kezban denilmez ve bence o benzettiğin tabir de hiçbir kadın için kullanılmamalı. Onun dışında söylediklerinde haklısın ama birde şu yönü de var işin şimdi tabi ki bir kadın bir erkeği zekasıyla kültürüyle etkilemeli fakat artık bunlara değer veren kaç sayılı erkek kaldı ki kadın bir adamı zekasıyla etkileyebilsin?
Odunluk değil sadece suskun soğuk olmam böyle tabir ediliyor gülüp eğlenmek gerekıyor bazıları ıle o zaman odun olmuyucam herhalde ki ben yeri geldiğinde gülen yeri geldiğinde susan biriyim
Valla ben sitede yeniyim ama bu nick ve iconu 7 yıldır kullanıyorum sanal alemde bugun resimler felan paylastim butun resimlerimde kafama bu deveyi koydum gordunmu bilmiyorum iyi sacmaladim yani 😃
En İyi Cevaplar