Erkeklere öküz, odun duygusuz diyen kızlar?

Erkekler için genelleme yapan erkeklere öküz, kaba ve odun gibi yakıştırmalar yapan kızlar. Hadi diyelim biz odunuz sizde kezbansınız ondandandir odunlugumuz.

Bu tabirleri kullanan kızlara bakıyorum zarafet yok, asil bir duruş yok, nezaket yok, karşındaki insana hitap etme üslubu iki kelimeyi bir araya getirme konusunda zayıf.

Özgüvene bakıyorsun hepsi tavan özgüven kaynağına bakıyorum abaza erkeklerin peşlerinde koşması ve kadin olmanin kiz olmanin etkileyiciligi.

Guven kaynağı dekolte giymek ya da kadınlığını kullanmak olduğunu sanıyor. Abaza da çok olunca özgüven tavan haklı olarak.

Bunların iç donanımına; Zeka, bilgi birikim, kültür, sosyalligi, muhabbet anlayışı, üslubu vsvs bakıyorsun yaşadığı özgüven ile alakası yok erkege odun derken Kezban olduğunun farkında değil. Erkekten nazik olmasını, romantik ve güzel sözler söylemesini ister kendisinde ise bu sıfır.

Bir kiz bir erkeği dış görünüş ve dişiliği ile değil zekası ile etkilemeli diye düşünüyorum. Belkide bugüne kadar hiç aşık olmayisim, sevmeyisim bu yüzdendir.

Kendini bilen kız üstüne alınmasın.
Erkeklere öküz, odun duygusuz diyen kızlar??
Erkeklere öküz, odun duygusuz diyen kızlar?