Yanımda geğirenlerden ve osuranlardan rahatsız oluyorum 🤢?

Annem, anneannem, dedem, teyzem falan ailecek böyleler bunlar. Hiç çekinmeden zart zurt garg gurg salıyorlar. "Hadi diğerlerini geçtim de annen lan o senin, senin nelerine nelerine katlandı!! vs" diye başlayacaksanız susun bence. Çünkü normal bir insan aile ortamında dahi olsa saygısızlık derecesinde iğrençliğini ortaya sermez. İğrenç diyorum çünkü gerçekten iğrenç. Ve ben buna sürekli katlanmak zorundayım, sinirlerim yıprandı kaç senedir. Evlendikten sonra kocamın yanında da yaparsa aynı şeyleri görüşmem gerçekten! Ayıp denen bir şey var yahu. Sofradayken çok komik hep beraber gülünmelik eğlenmelik sevimli bir şeymiş gibi "eeyyyyyt" diye arkası arkasıya geğiriyor sırıtıyor sonra. Osurması da çok pis, sanki s*çıyor. "Pyyytttsssspırrttkkk" diye iğrenç sesler çıkartıyor. Babam bile iğreniyor da karısı diye ses çıkartmıyo. Anne yapma şunu lütfen içinden yap yapıcaksan diyorum "Aa nolucak doğal halim bu benim" diyor. Saygımı bozmak istemiyorum ama doğallıkla alakası yok bunun. Napmalıyım ya sinir hastası oldum bu yüzden, hep içime atıyorum? 🚨😭😭
Yanımda geğirenlerden ve osuranlardan rahatsız oluyorum 🤢?