Kaynanam beni huzursuz ediyor?

Merhaba arkadaslar, henüz 3 aylik evliyim ve cok huzursuzum.. Sebebi, kaynanam, görümcem, esimin akrabalari... Nisanlilik dönemimde ortaya bir akrabasi laf atip, Benim teyzemin cok afedersiniz oro... Oldugunu, zamaninda bu lafi diyen kisinin kardesiyle görüstügünü ve teyzemin pek saglam bir papuc olmadigini söylemis.. Esimin halalari benle nisanlimi sürekli evlerine davet eder cok iyi davranirlardi, zaman zaman esim yokken kaynanamin fesat oldugunu abilerinden onlari kopardigini anlatirlardi.. Birgün bir olaylarinda kaynanamin numaradan bayildigini ve onda daha nice numaralar oldugunu anlatirlardi.. Ben hep yorumsuz kalip dinliyordum, ta ki bu konular beni rahatsiz edinceye dek.. Kaynanam zaten görümcelerine gitmemizden hic haz etmiyordu.. Ben esimin halalarina mesafe koyunca, Ne olursa olsun o benim esimin annesi oldugunu dedigimde beni engellediler, sosyal medya olsun telefon olsun.. Neyse birgün ortanci görümcesi kaynamlara gitmis, esimin yaninda benim icin sizin gelin bu aileye geldi geleli aile dagildi ve birde o kizin teyzesi nedir ki kiz ne olsun diyip agir kelime kullanmis.. Oro... Diye.. Bunun üstüne esim halasini evden kovmus evde kiyametler kopmus, kaynanam fenalasmis, kayinpeder hangi birini tutacagini sasirmis ve bunun üstüne kaynanam esime ilk defa tokat atmis, ne olursa olsun o senin halan, nasil kovarsin evden diye... Ben ki sizin gelininizim, bana bu kötü laf geldiginde siz ne hakla susarsiniz... Okadar zoruma gitti ki babasi bir abi olarak, annesi büyük yenge olarak degilde, benim esimin evden kovmasi ve üstüne tokat yemesi.. bu olayin Üstüne 3 ay sonra dügünümüz oldu ve birakin o halayi, hic bir halasi enisteleri dügünümüze gelmedi.. Ve her yerde esim icin o insan degil o adam degil gibi cümleler... Arkadaslar inanin daha bir bukadari var, cok huzursuzum kaynana
Kaynanam beni huzursuz ediyor?