Adam sürekli mesaj atyo gönderi hakkında soru sorup muhabbet etmek istyo şikâyet edyimmi napim ya gece bile yaziyo bir yandanda işini elinden almis olurum bilmiyrmki
Ben şikayet et ya da etme diye bir yorum yapmayacağım sen ne karar verirsen doğru doğru olanı yapmış olacaksın diye düşünüyorum... Ama seni rahatsız etmesine rağmen onu ya da varsa bir ailesini düşünüp işinden olmasını istemiyorsun ya çok güzel insansın bee iki gözüm. Gözüm yaşarıyor böyle insanları görünce insanlığa olan nerdeyse küle dönmüş umutlarım için kıvılcımdan çok daha fazlası bu sağol... Çok iyi yüreklisin
Şikayet et , ordan atarlarsa başka yerde işe girer bişey olmaz. Özel sektör sonuçta işe yaramaz iş bol. Sen kendini kurtar bence... Gereksiz yere vicdan yapma.
Sen ayri öküz o ayri öküz. Yahu tamam rahatsiz etmis yol yordam bilmeyen bir herif ama kuryesin kendine gel falan nasil laflar ya? Daha dogru duzgun soyleyemez misin? Karsindaki insan sonucta. Yazdiklarina bakarsak Türkçe yetmedi de mi duzgun bir sekilde, yazmamasi gerektigini anlatamadin? INANILMAZ.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kuryesin kendine gel derken kınamak degil bu işinin gereği numaraları alıp teslimatı haber veriyolar sonra numarayı silmesi lazm küçük görmem kimseyi raht ol işinin hakkını vermesi lazım banka beni aryip sizi ziyarete geleni begendinizmi bir sorun var mı diyo işine sadık olsn onun yaptığına degl benim kuryesn demem de bisy yok
Böyle bir şeyin ikincisi olmamalı. Bu yüzden şikayet edilmeli. Disiplinsizlik kötüdür. İleride daha çok bela olabilir. Yılanın başını küçükken ezmelisin derim. Şikayet tek çözüm benim gözümde.
1-senin numarayı nerden biliyor 2- çok mu çirkin istemiyon acep 3-aşık olabilir bunda ne var ki 4- kaç yasında 5- kurye maası sakat söyliyim :/ 6-abazan olabilir her ihtimal var şimdi
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kurye yaaaa banka numaramı veriyo bana ulaşamazsa arasinlr diye
Beni cok beğendiğini söyledi ve telefonda konuşmak icin binbir türlü sey bahane etti yazma diyince ilk defa olyo kendime engel olamıyorum yok iste gülüşün tatli su söyle bu böyle diyodu
En İyi Cevaplar