Kişilik & Karakter Gece wcye kakmaya üşeniom kavanoz koydum odama ona işiyom. kavanoz ya da leğene işeyen var mı gece_ ? Sashaaaaaaaaaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ya ciddiyim çok çay cola felan içiom gece ikide bir wcye kakmak uykumu açıyo odama bir kavanoz koydum büyük. onun içine işiyom. tek göz kapalı :D sizde böyle yapıomusunuz hadee itiraf ediin bende kavanoz/leğene işerim gece. kakmaya üşeniom tuvalete ben halıya odanın ortasına salıyom çişimi ne rezalet bir insansın yaa... yuh diyorum ! Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl sizde kavanoza işeyin pampalarr Gece wcye kakmaya üşeniom kavanoz koydum odama ona işiyom. kavanoz ya da leğene işeyen var mı gece_ ? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
busesdeniz88 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 38% +1 yıl bu nasil tembelliktir ya rabbim.. resmen kavoniz beni kurtarin die feryat ediyo.. duyuyorm burdan😃😃😃 0 0 Yorumla
Ysminnnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Çüşsş arkads daha neler duyacaz😂erkek olmadigina emin misin 😂dediğin sey imkansizda😂 1 1 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl yoo vala kızım. dene bak Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Balkana aşağı şığğğ 😃 delimisin lan tövbe tövbe git tuvalete sonra devirirsin falan karanlıkta 😃 2 7 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl devirmem dikkatli işiom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En yakın psikoloktan gün al parayı ben veririm :) Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl ne alaka üf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne mi alaka? Sence bu ne kadar normal bişey 😃 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl sana göre anormal bana göre normal ç normal görecelidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman iyi işemeler sana ne diyim 😃 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl şarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yorumla
kuralsizimm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kendine bir tane eleman tut seni sırtına alıp taşısin tuvalete kadar 0 0 Yorumla
ArChaE Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Vajina acik kapi. Erkek olsan anlarim da senjn vajinaya legen lazim 1 5 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl o nedemek ya Yorumla ArChaE +1 yıl Diyorum ki saga sola serpistirmemen icin onune legen koyman gerek. Bardaga tuturamazsin m. q Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl yok benimki ince bir şerit halinde kavanoza doluyo sağa sola gitmio Yorumla ArChaE +1 yıl Yaw he Yorumla psikopatgergedan +1 yıl 😹😹 adam haklı Yorumla
lazimsorasin Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl o kadar eriniyorsan kalkmaya direk yataga da iseyebilirssin 0 0 Yorumla
JaggaN Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl ben hatta odanın ortasına sıçıyorum çokzel bişi 2 0 Yorumla
TrueBIood Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Huni mi kullanıyon? 1 4 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl yooo Yorumla TrueBIood +1 yıl O zaman transsın? Nasıl yapıyon abla iğrençliğini geç yetenek bu Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl sen anlamassın kapasite meselesi Yorumla TrueBIood +1 yıl Baya kapasiteli bir iş tebrikler 😂 Yorumla
Ahmetcandmr1 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl ahahahah cildiriyorum wqrwqr :D :D D:D 1 1 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl nihahhahaha hohoohooho kukukuk Yorumla
PsychoMalfoy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Erkek olsam yapardım ama hatunum yapamam 1 2 Yorumla MustafaEmir35 +1 yıl Adamsın Kız Yorumla MustafaEmir35 +1 yıl Çok doğru bir karar adamsın Kız Yorumla
diegonel Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl ben küçükken pet şişeye işerdim 1 2 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl şimdi neye işion Yorumla diegonel +1 yıl şimdi tutuyorum kalkmaya üşendiğim için sabah kalktığımda lavaboya gidiyorum Yorumla
mazohist Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl asla uykum kaçmaz. tuvalete işer döner uyurum gene 2 0 Yorumla
levent_okdag Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl ne deliler var arkadaş bu dünyada :D 1 3 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl nie Yorumla levent_okdag +1 yıl odaya gelen annen veya baban veya eşin herneyse evde yaşayan başkası ne tepki veriyor :D Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl odamda ne işi var ya anamın babamın Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Ben boş pet şişeye işiyorum 0 2 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl hehhehehheh gece tek göz kapalı :D Yorumla Culdesac +1 yıl :Dd Yorumla
mrtcn846 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl insan wc ye gitmeye üşenir mi wc de koyver gitsin 0 5 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl wc uzak gitmeye üşeniom Yorumla mrtcn846 +1 yıl kavanoza işenir mi kafayı sıyırmışın dışardayken sıkıstıgında kavanoza mı işiyon Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl dışarda ne alaka ya üüf Yorumla mrtcn846 +1 yıl dışardayken sıkıştığında diyorum Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl ozaman wcye gidiom Yorumla
psikopatgergedan Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Troldur bu , bşka olmaz yok yok 1 4 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl valla ciddiyim Yorumla psikopatgergedan +1 yıl Pırak yaa Yorumla psikopatgergedan +1 yıl Kavanoz a işiyomuş He tabi :))) eşeklerde ucuyo Yorumla psikopatgergedan +1 yıl 😹😹😹 Yorumla
CakeAndFake Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl hiç ışık yanmasa yinede tuvalete giderim. 0 1 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl niye kavanoza yap Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl koku yapmıyo mu. işemek için aparat filan var mı😆 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kilotsuz mu yatıyon 😅 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl külot ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kilot diyom iç çamaşır Yorumla
msahin35 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Öğğğğ midem bulandı 1 1 Yorumla Sashaaaaaaaaaaa +1 yıl niye yaw sgsfsgsfgsdssfgz Yorumla
En İyi Cevaplar