İnsanların giyim tarzı ve stil zevkleri, kişilik ve karakterlerini ortaya koyar mı?

İnsanların tarzına ve kullandığı parçalara göre sizce karakter analizi yapmak mümkün müdür?

Örneğin narin ve zarif parçalar tercih edenler ince bir ruha sahiptir, renkli giyinenlerin rengarenk kişiliği vardır gibi vs?
İnsanların giyim tarzı ve stil zevkleri, kişilik ve karakterlerini ortaya koyar mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Peki arkadaşlar kendi tarzınızla nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu yazar mısınız kısaca? 😊

Ben sade giyinırım renk ve model olarak, renkleri karıştırmayı ve hareketli kumaşlar çok kullanmam. Kıyafetlerim açık renklerde ve pastel tonlarında, neon kullanmam, koyu tonlarda da olanlar var elbette siyah özellikle. Kıyafette ki parçalarımı sade seçip aksesuar ve takı ile hareket katmayı seviyorum. Hem klasik hem spor bir tarzım vardır ve kimi zaman bu ikisinin karışımı oluyor uygun parçalarla--->
Güncellemeler
+1 yıl
Üzerimde narin ve zarif duran parçalar kullanmayı ayrıca dikkat ederim en çok dikkat ettiğim şey diyebilirim. Bunun karakterime yansımasına geçersek; gerçekten narin zarif ve ince bir ruhum var, bu benim kendi fikrim değil çevremde çok kişi tarafından söyleniyor, iç dünyam çok hareketli değildir durgundur ama pozitif anlamda, çok sakinim ve huzuru severim çok ani ve yoğun duygu çıkışlarım yok, belki de bu yüzden özellikle durgun ama huzur veren pastel tonlarını tercih ediyorum--->