Eşimle 4 yıldır evliyiz mesajlarima cevap vermiyor. Çevrimici ve benim mesajima görüldü vermiyor. Bu ne demek? Beni sevdiğini işlerinde çok meşgul olduğunu söylüyor her defasında ama benim anlamadığım ben günaydın msji atıyorum o çevrimici facebook ve whatsaptan online olduğunu görüyorum ve bana geri dönmüyor. Bir mesaj ima 2 saat cep bekliyorum. Her yolu denedim. Bekle mesaj atma o atsın diye. 2 ay hiç mesaj atmadığını biliyorum. Hangi iş bu kadar yoğun olabilir? Ki masa başı bir işte çalışıyor. İşlerinde yanında ki kız yüzünden sorunlar yaşamıştık acaba ondan dolayı olabilir mi? Yaşı benden küçük ve eşime karşı hareketleri çok gevşek bir kız. Eşime göre öyle değil ama benim gördüğüm oyle. Sizce nedir sıkıntı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım asla üzmek istemem ama tanıdıklarımdan yola cıkarak sizin iş bitmiş. aldatıyor büyük ihtimalle. sakın sessiz kalma bagır cagır dövüş ama kendini ezdirme. hayatımda aldatılmak kadar hiçbirsey bana koymazdı sanırım kaldıramayacagm tek sey sende bundan emin olana kadar savas, kavga olursa ne degisecek böyle sen zaten huzursuz degilmisin? o da olsn
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dikkat et yakında sorunlarınız çoğala bilir. Evde nasıl davranıyor sana (eğer istersen özelden konuşabiliriz)
13 Yorumla- +1 yıl
Evde geldiğinde yemek ve ben hazır oluruz hatta kızımız da hazır olur yemeğini yer içeri gider üstünü değiştirmez elinde bir clan oyunu çocuk yatasaya kadar düşürmez elinden. İki sorar neyin var diye yok derim başka bir şey yok az biraz kızımız ile ilgilenir kızımız yattıktan sonra sigara içeriz balkonda beraber sonra yatağa gideriz olay bu
Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Daha cazip yollar deneyebilirsin, söz gelimi göğüs çatalının resmini çekip altına günaydın paşam, cevap verirsen belki daha fazlasını elde edebilirsin gibi... biraz oyunla renklendirmekten zarar gelmez değil mi?
07 Yorumla- +1 yıl
İnanın onun sevmediği bendeki tüm hareket ve tavırlarını değiştirdim. İllaki bende mi suç. Olmalı varsa da söylesin ben değişmeye hazırım ama o sıkıntım varsa söylemiyor kaçıyor cevap vermiyor bildiği bir kaç kelime çevirip çevirip söylüyor onun için değişmeyi varsa bir sorun çözmeye hazır karısına eşine başkası yüzünden böyle yapıyor olabilir mi?
+1 yılilişkiniz güvenilmez hale gidiyor. bence adam akıllı oturup konuşun yoksa ben olsa aldatıyor mu başka şeyler mi var diye düşünür 40 senaryo kurardım
310 Yorumla- +1 yıl
bence bu durum ayrılığa kadar gider ama bilmiyorum tanımıyorum sizleri
- +1 yıl
Ben çok güzel konuşup kendimi anlatıyordum hatta öyle bir trip atardım ki yer sallanırdi yalnız huzur olsun dırdır olmasın diye susa susa konuşmayı kendimi savunmayı unuttum sindirdi beni. Ona göre o erkek ve herşeyi yapmaya halkı var ve ben bir kadın olarak ona evet demek kabul etmek zorundayım
- +1 yıl
ben 29 yaşıma girmek üzereyim annemlerde bu durumda 30 31 senelik evli dediğin 30 sene önce normal di kadın okumamış ailesi cahil kocası dövse bile döverde severde diye eve almaz geri yollar para pul yok çocukta var mecbur katlanıyordun altatıyordu da eve parada getirmiyordu hatta dövüyordu bile ve sen huzur için susuyordun annem en azından böyleydi. şimdi çağ değişti ailen arkanda durur sonra çalışabilirsin çocuklara rağmen boşa köpekler gibi yalvarmayacak mı ya da neler neler. ben sevecek biri ile bile karşılaşamazken evli erkeklerin gül gibi eşlerine böyle davranmaları beni çok üzüyor hepsi gözümde birer odun kütük ve mallar
- +1 yıl
Okudum elimde eller tutulur bir mesleğim vardı hemen çocuk sahibi olunca kariyerim başlamadan sona erdi ilk basamakların dan aşağıya düştüm. Hergün kendimi o beni daha çok sevsin diye tahmin duvarın içinde değiştirdim onun istediği gibi. Sus dedi sustum öyle yapma böyle yap dedi öyle yaptım ama şu an elimde bana bıraktığı karakter bozukluğu kalbimde koca bir boşluk ve sorumluluğu kocaman olan annelikteb başka hiçbir şey yok. Keşke saçımı okşasa keşke içten bir gülümsemeyle baksa gözlerimin içine yeniden dogarim bu kahpe dunyaya
- +1 yıl
Bu dediklerin gerçekten o kadar imkansız ki yapmaz yani keşke yapsa ama yapmaz. sen kendini geliştir ve işe gir veya ciddi ciddi seni sevebilecek birini bul sonra aç davayı ve kurtul ondan. dünyanın en masumane şeyidir annelik ve evlat sahibi olmak. dediğin gibi saçlarını okşasa seni sevdiğini söyleyip öpse koklasa ama hepsi imkansız gibi bence yeni bir yol çizme zamanın gelmiş
- +1 yıl
hangi şehirdesin
- +1 yıl
evet. mesela büyük şehirlerde aldatma o kadar kolay ki. örneģin istanbuldaki biri herşeyi yapabilirken urfadaki adam yapamaz yapsa bile duyan gören bilen olur. bence sen biraz eski hallerine dönmeye çabala olmadı ayrıl mutlu olmak en doğal hakkın
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
28Cevap
+1 yılGarantidesin ya ondandir, boş mesajlar atiyorsun ona gore o da bu yüzden karsilik vermiyor.
21 Yorumlaahh guzel kardesim kocan seni aldatiyo kafasinda bitirmis sen cok bos birakmissin onu ayni durumun benzerini ben yasadim terk ettim bosanma asamasina geldik hAmdolsun simdi iyiyiz. cocuk var mı
18 Yorumla
+1 yılZaten adamın sürekli yanındasin aynı evi paylasiyosun bari adamı evden dışarı çıktığı zaman rahat bırak bir nefes alsın bunaltma valla. kacar
20 Yorumla
+1 yılEvde nasıl önemli olan o. Sevgili değiliz artık diye düşünüp yazmamış olabilir. Belki konu uzar da işler aksar diye de cevap vermiyor olabilir
10 YorumlaKocana çok sinir oldum allah başıma öyle koca vermesin
01 Yorumla
+1 yılAdam evli bu haytta en son isteyeceği şey karısıyla konuşmak :D
15 Yorumla- +1 yıl
ama öyle ... sen de canlı kanıtsın buna .
- +1 yıl
gerçekleri söylemem hoşuna gitmedi galiba.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAksam eve gelince direk soyle yuzune. Sen beni aldatiyor musun de. Oyle hissediyorum de. Yoksa nasil bir adam ona evlat vermis bir anneye bu kadar ilgisiz olabilir falan de.
10 YorumlaAblacım evlenmişsiniz artık bırak en azından mesajlarına cevap vermemezlik yapabilsin.
00 Yorumla
+1 yılbirbirinizi arıyıp önce sen kapat da yapacak mısınn
14 Yorumla- +1 yıl
ben ergen değilmde :D :D ne bilm ya işi vardır başkasyla görüşüyodur ya da akşam görüyor zaten şimdi konuşmanın ne anlamı vardır diyodur :D :D
- +1 yıl
haklısın tabi :)
ay kocan işte akşamı bekliyordur özlemek için yazmıyodur
07 Yorumla- +1 yıl
sinirlenmeni gerektirecek birsey söylemedim bak Şu an ben hemsireyim sevgılım var bır buçuk yıllık oda polıs bu yaz nişan yapıcaz daha evlenmemize cok var ama herkesın işi gücü var yani sabah güzel ugurlarsın aynı evden cıkıp gunaydın diye mesaj atmak sacma bence Şu an bile fazla mesajlasmıyoruz
+1 yılŞüpheleniyorsan sıktı var demektr bir kadın asla yanlmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yıltelefon açıksa çevrim olması dogal.. belki müsait degil.. belki işyeri ortam müsait degil.. neden bu kadar güvensizlik var sizde
012 Yorumla- +1 yıl
Yaşadıklarım dan tecrübedir sevgilisi o su bu su değilim ben ona emek veren her dakika üstüne titreyen o sevmiyor diye eve istemediği sebzeleri almayan akşam o geldiğinde sıcak bir yuva bulsun diye her akşam çocuktan fırsat bulup makyaj yapıp kendine bakan ne sıkıntım olursa olsun güler yüzle karşılayan biri olarak cep almayı haketmiypr muyum sizce
- +1 yıl
aynen alıyorsun tabiki.. ne mutlu sana... ama birde onun açısından bak.. eve gelince ne tepki var peki.
- +1 yıl
peki.. yemek sonrası ilği alaka nasıl.. sohpet çocuga ilğisi falan
- +1 yıl
çocukla oynaması ilğilenmesi güzel. bu.. ama çocukla beraber veya otururken sana karşı olan ilğisi tavrı sohpeti...
- +1 yıl
sana mesaj atardım engel var.. ama neyse çocuk olması bunu neden etkiledi bu kadar.. çocuk sonrası ne kadar bir süre
- +1 yıl
ayarlarına bak.. takip üyeler mesaj atsını aç... neyse bebişten sonra bir sıkıntımı oldu bir düşün bakalım.. bir , raz.. sıkıntılı gebelikmi geçirdin,
- +1 yıl
beni takip edermisin
- +1 yıl
bir çogu evliliklerde bu dönem sonrası olması dogal ama sebebleri aşılırsa tabiki.
Evlisiniz ne günaydın mesajı ya aynı yatkta uyanmıyor musunuz siz?
03 YorumlaEvdeyken nasıl davranıyor eşin ilgisiz mi? Evdeyken telefonla oynuyor mu?
00 Yorumlabence sensin sıkıntı. Adama çok baskı kurmuşsun anlaşılan oda baskıdan sıkılmış artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTroll gibi geldi. eşin zaten kalkınca günaydın de 😂
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_nil_irem haksız mıyım 😂😂
kızlar. benimkide. cevap vermiyor. kocam beni hep sevdiğin. soyliyor. ama🤔
00 Yorumla
+1 yılHemen sui zan yapmayın belki gerçekten işleri yoğundur...
16 Yorumla- +1 yıl
Siz yinede kocanızı boş bırakmayın belliki biraz kafası karışık güncellemeyi okuyunca fikrimi değiştirdim...
- +1 yıl
Evliliğin bazı dönemlerinde bu tür kopmalar olabiliyor zaman zaman önemli olan tamamen kopmadan tamir edebilmek siz ona herzaman yanında olduğunuzu mutlaka hissettiriyorsunuzdur ama belliki eşiniz anlamıyor ve aklı başka yerlerde ya da başka şeylerde ona evli olduğunuzu ve bir çocuğunuz olduğunu hatırlatın insan eşinin telefonuna bakmazmı ne kadar meşgulde olsa bakmalı ve yolunu bulup aramalı... siz yinede tatlı dille tevekkül ve sabırla onu yola sokmaya çalışın...
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun eşinizede Allah doğru yolu göstersin...
+1 yılanlamafiim nasil bir evlilik buda ayrisiniz
00 Yorumla
+1 yılaranızda soğukluk olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılgitti adam
16 Yorumla- +1 yıl
kız tıllanıyo seni ne ettin adama :) eli oklavalı seni
- +1 yıl
ismi nedir sana benzeyip hayırlı olsaydı bari
- +1 yıl
çok güzelmiş ismi maşşallah tabiki öyle
Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Aceba çokmu sık boğaz ediyorsun diye düşündüm
02 YorumlaHer akşam birbirinizi gormuyo musunuz zaten
01 Yorumla
+1 yılYoğun falan değil. ceptesin işte seni öyle görüyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yanıdaki kızla ilğileniyordur 😄
00 Yorumladikkat et gidiyoooooo
beni takip et00 YorumlaÇok sıkıntılı
010 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. tuhaf bir şekilde mesajınıza cevap vermeli
00 Yorumlasenden önemli görüştüğü vardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. çok önemli mi
02 YorumlaSende bul bir tane ona cvp verme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafanda boynuzlar çıktımı baksana bir
01 Yorumla
+1 yılEvlenince boş o işler işi vardır belki
00 YorumlaIsleri yogun olamaz mi
00 Yorumla
+1 yılAramak zor mu
08 Yorumla- +1 yıl
Yanına git sürpriz yap yemeğe davet et.