Ben 23 yaşındayım üniversite son sınıfım ve özellikle kızların yanında çok sessiz içine kapanık kalıyorum iletişim kurmakta zorlanıyorum. Elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Kişiliğimi değiştiremiyorum. Ortamlardan kaçmıyorum ama sessiz kalıyorum. Tipimde düzgün. Bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Böyle biri yalnızlığamı mahkumdur (yani ben) birazda çevremdeki çoğu insanın boş konuşmasından kaynaklanabiliyor sessiz kalmam. Yerinde cümleler kuran insanlara katılmaya çalışıyorum. Benimle kimse evlenmez mi? Kimse beni sevmez mi? Böyle bir erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılaynı ben ya konuşacagım varsada konuşamam çünkü konuşsam aa sesini ilk defa duydum derler ki diyorlar da hep gereksiz insanlar yüzzünden böyleyiz ama ben küçükkende böyleydim utangaç ve çekingen toplum önüne çıkınınca titriyorum resmen zaten üniversiteye gitmeyide düşünmüyorum sırf bu tür şeyler yüzünden 😕
04 Yorumla- +1 yıl
Üzülme be kardeşim elinden geleni yap git üniversiteye sakın böyle insanlar yüzünden hayatını mahvetme aldırma böylelerine Benimlede hep dalga geçtiler, güldüler, alay ettiler onlar yüzünden iyice içime kapandım kendime güvenemiyorum ama üniversiteyi bitirmek üzereyim. İlerde iş hayatım nasıl olur kimse benimle evlenirmi bilmiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
- +1 yıl
inşallah ya peki sen üniversitede çok zorlandın mı mesela sunum falan yaptın mı ben asla yapamam
- +1 yıl
Evet çok zorlandım 1. Sınıfta ilk sunumumda güldükleri bile oldu ama diğer sunumlarımda hep sunum esnasına kadar sorun yaşadım tahtaya çıktığım esnada geçti kendimi kontrol etmeyi öğrendim kimseye odaklanmadım sadece anlatacağım konuya odaklandım doktor tavsiyesi ve ilaç aldım sende yaparsın emin ol güven bu konuda bana sunum bir şekilde yapılıyor ama ben girdiğim ortamlarda yine içine kapanık sessizim bayanlardan utanıyorum
- +1 yıl
ben asla yapamam sunum ama ben mesela durakta otobüs duruyor ya binecekleri bekliyorlar sonra kalkıcak dakkası geldiginde ben binemiyorum hiç binsem herkes bana bakacak o yüzden bende utanıyorum erkeklerden müsafir gelse içeriye giremem çok kötü bişi bazen sorun oluyor bu ama utangaç olmak bazende iyidir bazı kötü şeylerden alıkoyar insanı ☺
En İyi Cevaplar
+1 yılsevdiğin kişinin yanında açılırsın bence. demek ortak noktalar bulamıyorsun herkesle o yüzden konuşmak istemiyorsun. bazı kızlar bunu gizemli çekici bulur bazıları ezikce bulur. Bence çekici. sakın oturaklı bir erkek daha ciddi geliyor bana mesela
12 Yorumla- +1 yıl
Değişemiyorum kendimi böylemi kabul ediyim bilmiyorum çok sessiz içine kapanık kalıyorum kızların çoğu beni itici buluyor ama bir evlenebilsem eşim dünyanın en şanslı insanlarından biri olacak onun için yaşayacağım diyebileceğim kişi çıksın istiyorum ama olmuyor sizce?
- +1 yıl
kendini olduğun gibi kabul et muhakkak karşına biri çıkar takıntılı olma bu kadar içine kapanıkliliginla barış. Herkesin mizacı farklıdır
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Bende çok sessiz sakin içime kapanık çekingen utangaç özgüvensiz hatta korkak pasif asosyal bir erkeğim yaşımda 28 bu yaşıma kadar aşamadım bu yaştan sonra da aşamam kaldım evde resmen ne okudum ne işim var ölü gibiyim aynı hiç kız arkadaşımda olmadı evlenemicem de zaten
20 Yorumla
+1 yılKanka bol bol kitap oku edebiyatı öğren felsefe öğren ben hiç ünüversiteye gitmdedim.
Eğer gitseydim sap katiyen gezmezdim
Ben de içe dönük bir insanım da senin gibi umutsuzluğa kapılmıyorum!
Dilin ile konuşamıyorsan yazıyla konuş " söz uçar yazı kalır"😉02 Yorumla- +1 yıl
Yazarak kendimi çok iyi ifade edebiliyorum ama herşey de yazmak değil ki girdiğim ortamlarda çok sessizim tedirgin oluyorum kendimi sözlü ifade edemiyorum
- +1 yıl
Kanka, bol bol kitap oku, yavaş yavaş kelime dağarcığın oluşacak.
Ortamlarda akıcı bir şekilde konuşacaksın eğer ki dikatin dağınıksa bir psikiyatriye git o cana ilaç verir heyecan yapmazsın rahat ifade edersin kendini😉
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
9Cevap
+1 yılCanım üniversiteyi bitir. Kariyerin ve gelirin iyi olduğu zaman, şu anda üniversitede senin suratına bakmayan kızlar senin altına yatmak için sıraya girecekler... Güven bana ve kariyerine odaklan.. Tümü olur hayatta kendini üzme e mi...
02 Yorumla- +1 yıl
Abla çok üzülüyorum canım yanıyor üniversite bu yıl bitecek elimden geleni yapıyorum ama kızlarla konuşamıyorum utanıyorum ya da üzerine gidiyorum merhabadan nasılsından ders sormadan öteye gidemiyorum birgün evlenebilirsem o kişiye sahip çıkmak, koruyup kollamak, onunla gülüp ağlamak istiyorum ama bu sorunları da aşamayınca yıpranıyorum nasıl evleneceğim bilmiyorum sabrediyorum sadece geçmişte hep karşılıksız sevip unutamadım belkide böyle olduğumdan karşılıksız kalmıştır
- +1 yıl
Yavrum karı kısmı götü başı sarkmaya başladığı zaman kariyerli ve paralı erkek arar... Güven bana ve uzun vade oyna... Şu an suratına bakmayan havalı karılar altına yatmak için sıraya girmezse gel yüzüme tükür. İlle de kariyer ille de para... Bunu sağla gerisi gelir.
+1 yılkimse tatlı yazmasın inandırıcı degil. kızlar ugrasmaz. sana tvsiem aç kendini
711 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor yapamıyorum çok zorlanıyorum hiç umut yok mu
- +1 yıl
bende bir ara öyleydim şimdi iyiyim spor salonu, ingilizce kursuna git düzelir ve sonra bana dua et :D
- +1 yıl
arkadas cevresi edinmeden bazi seyler olmuyor
- +1 yıl
yani biraz topluma karis
- +1 yıl
senin gibi ben de bu haldeyim 25 yasindayim ve hala sevgilim olmadi
bunun kusurunu kendinde arama - +1 yıl
Yapamıyorum çok kötü hissdiyorum evlenemeyecekmişim gibi düşünüyorum içimde ne fırtınalar kopuyor beraber gülüp ağlayabileceğim, koruyacağım birini istiyorum ama olmuyor 😒
- +1 yıl
hersey zamanla olur
- +1 yıl
bir zaman bende evlenmek icin can atiyordum cok istiyordum evlenmek cocuk yapmak ama simdi artik evlilige asiri soguk bakiyorum evlilik ciddi bir olay istesen aninda evlenirim bulmam cok basittir ama riskleri ev is cocuk masraflari vs basa cikabilecek misin
- +1 yıl
arti duzgun evlenecek insan var mi
Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. simdi sen herkezden kacarsan, insanlarda dogal olarak sana yaklasmaz... yani soyle dusun, onlarda senin gibi bir insan.. onlari gozunde abartma, git konus, muhabbetlere katil, girisken ol.. cekinecek bir sey yok, onlarda senin gibi bir insan...
04 Yorumla- +1 yıl
Yapamıyorum çok kötü hissdiyorum evlenemeyecekmişim gibi düşünüyorum içimde ne fırtınalar kopuyor beraber gülüp ağlayabileceğim, koruyacağım birini istiyorum ama olmuyor :(
- +1 yıl
reale girmesen senin icin daha iyi olur
- +1 yıl
onca niyeti bozuk insanlar var ki yani kendini daha cok mafedersin gruplara gir fb kullaniyorsan
+1 yılSadece kendine güven. İlla seni seven olmuştur. Ama senden çekinmiştir büyük ihtimalle. Yaparsın, ben inanıyorum. Çünkü bende senin gibiydim eskiden ama şu an gayet aktifim. Sosyal etkinliklere katıl. İnan işe yarıyor.
00 YorumlaBende senin gibiyim arkadaşlarımın yanında en fazla 1-2 kişinin yanında rahat edebiliyorum diğerleriyle hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum zamanla arkadaş edindikçe geçer diye düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Peki geçmezse benimle kimse evlenmezmi mutlu olanazmıyım
illaki biri sever evlenirsiniz bende senin gibiyim sessizimdir ama bu hem kiz hem erkekler icin gecerli genelde pek konusmam konustugum bir arkadasim var sadece icine kapanik olmak iyi deildir
00 YorumlaBence biraz ozguvene ihtiyacin var senin... mesela kendinle bir gorusme yap... kendinde neleri begenmiyorsun falan bunlari dusun... kendini sev ve ozguvenin olsun cunku bence ozguvenin cok az
05 Yorumla- +1 yıl
Yapamıyorum çok kötü hissdiyorum evlenemeyecekmişim gibi düşünüyorum içimde ne fırtınalar kopuyor beraber gülüp ağlayabileceğim, koruyacağım birini istiyorum ama olmuyor 😒
- +1 yıl
Tanışamıyorum bile hiç konuşamıyorum kızlarla elimde değil
+1 yılSaçmalama ya ne alakası var? Şahsen ben sensiz insanları çok sever ve merak ederim. Çok vardır benim gibi
011 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim öyle hissediyorum sanki beni çok itici buluyorlar hep serseri çok konuşan erkekler dikkatlerini çekiyor çok üzülüyorum içine kapanığım ve bu yaşıma kadar kimse beni sevmedi evlenememekten korkuyorum severek evlenmek, sevdiğim insan için yaşamak, korumak, kollamak istiyorum ama kimse beni sevmiyor galiba 😒
- +1 yıl
Seviyordur belki ama sessizliğinden çekiniyordur?
- +1 yıl
Sessizlikten niye çekinsinlerki konuşmak isteseler asla kimseyi kırıp üzmem tanımıyorlar beni
- +1 yıl
Var öyle insanlae
- +1 yıl
Evet öbür türlü olumsuz düşünüyorum ve darmadağın oluyorum hayata dair bütün inancımı yitiriyorum sizce nerede hata yapıyorum? Ne yapmam gerekir? Kişilik değişirmi? Kendimi böylemi kabul etmeliyim? Sessizlik normal mi? Bilmiyorum kafam çok karışık
- +1 yıl
Ben kendimi böyle kabul edip sevincede birşey değişmiyor ki yine beni çok sessiz ve itici bulduklarını düşünüyorum çıkarmı ilerde biri karşıma kızlar genelde erkekten bekler ama bende hep konuşmayı karşıdan bekliyorum
- +1 yıl
Sağol kardeşim teşekkür ederim iyi moral verdin Allah razı olsun
Ayy saçmalama niye evlenmesin senle kimse kişilik meselesi bu, ayrıca boş konuşan erkeklerde hiç iyi değil yani bana göre az konussun öz konussun
01 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim öyle hissediyorum sanki beni çok itici buluyorlar hep serseri çok konuşan erkekler dikkatlerini çekiyor çok üzülüyorum içine kapanığım ve bu yaşıma kadar kimse beni sevmedi evlenememekten korkuyorum severek evlenmek, sevdiğim insan için yaşamak, korumak, kollamak istiyorum ama kimse beni sevmiyor galiba :(
Arkadaş ortamlarından kaynaklanıyor olabilir bu durum. Illa her muhabbete katılmak zorunda değilsin. Demekki konuşulan konular ilgini cekmeyebiliyor. Ama her zaman da böyle olmamak lazım tabi.
10 Yorumla
+1 yılDoğrusunu söylemek gerekirse pek iyi olmuyor yani iyiden kastım kızların dikkatini çekmiyor oyleleri
02 Yorumla- +1 yıl
Değişemiyorum benimde elimde değil yapım böyle ben evlenip mutlu olamazmıyım umudu kesmelimiyim :(
- +1 yıl
Hayır yaa o kadar vahim bir durum değil hatta bazılarına göre çok iyi bişi öyle olman. sıkıntı yapman gereken bişi yok ortada
+1 yılYa neden böyle düşünüyorsun Allah aşkına nerde kaldı böylesi
012 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Olur inşallah yalnızlık Allaha mahsustur derler bak ben şikâyet ediyor muyum işimde gücümde takiliyorum hayırlısı ne ise o olur
- +1 yıl
Öyle ama ben hiçbir kızla konuşamadıktan sonra nasıl evleneceğimki
- +1 yıl
Eğer gönlün düşerse birisine emin ol konuşmaya çalışırsın hatta ve hatta bakışın bile yeter
- +1 yıl
Daha önce gönlümün düştüğü kişiler oldu sanaldan açıldım ama hep arkadaş kalacağız cevabını aldım hep karşılıksız acı çektim uzun zaman sürdü
- +1 yıl
Demek ki senin hayırlın değilmiş bir de böyle düşün
- +1 yıl
Peki gelecek için ne yapmalıyım elimden ne gelir bana ne önerirsiniz bu konuda rahatsız ettiysem kusura bakmayın
- +1 yıl
yoo önemli değil utanman normal ama yine de bir günaydın nasılsın en azından önce kız arkadaş edinmeye bak sevgili olamasan da
- +1 yıl
O kadar diyorum ama günaydın nasılsından, birkaç cümleden öteye gidemiyorum samimi olamıyorum
- +1 yıl
Kasma fazla
- +1 yıl
Elimde değilki kasılıyorum
- +1 yıl
kendi kendine konuş ayna karşısında
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülme kafanı takma kardeşim nasibin seni mutlaka bulur. sen doğru kalmaya devam et duanı eksik etme Allah büyük
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama öyle biri gelir ki alır aklını başından sen sen değilsin konumuna gelirsin sıranı bekle bence güzel şeyler olabilir..
00 Yorumla
+1 yılBoş konuşan ve her gördüğü kızın yanında ağzını ayırıp gevşeyen tiplerin yanında altın madeni gibisin kardeşim. Devam et 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kişiliği farklıdır. Neysen o ol.
Kişiliğini değiştirmene gerek yok, sadece biraz girişken ol.00 Yorumla
+1 yılDeğişmeye çalışmalısın bu şekilde devam ederse ilerisi senin için daha kötü olur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKızları anlarımda erkeklere utangaç olmak iyi gitmiyor ya
00 Yorumla benim erkek kardeşim de sen gibi. Allah gönlünüze göre layık eş çıkarsın karşınıza
00 Yorumlakonusmak isteyip konusamiyorsan sıkıntı vardır konusmaya calismak daha iyidir bence
00 Yorumlaboşver takma kafana.. la genelde kızlar öyle derler.. kimse bemin le evlenme mi fallan fillan
00 Yorumla
+1 yılBen oldukça dışa dönük biri olduğum için anlaşamam sanırım
00 Yorumla
+1 yılöylesi daha iyi ama derdini bana anlatcak bir zaman sonra bana aliscak yani
00 Yorumla
+1 yılYaav bana çok tatlı geliyolar biraz asi sert gibide bir izlenim bırakıyolar ama bence çok sevilesiler😁
02 Yorumla- +1 yıl
Herkes sengibi olsa😁
- +1 yıl
@GençArebeskçi olurlar 😂
+1 yılSen farketmiyorsundur böyle insanlar gizemli ilgi çekici olur genelde
15 Yorumla- +1 yıl
Eminmisiniz buradaki bayanlar genelde hep içine kapanık insanların ilgi çektiğini söylüyor ama gerçekte kızlar için hep itici geliyor bana moral vermek içinmi yazıyorlar yoksa gerçektenmi öyle
- +1 yıl
Gerçekten öyle ama tabi herkesin renkleri zevkleri farklıdır herkes sevmez ama seni seveni bulursun. Sen güzel sev yeter 😊
- +1 yıl
İnşallah öyle olur teşekkür ederim yorumunuz için çok sağolun :)
- +1 yıl
Hanımefendiye katılıyorum 👍🏻 Davranış biçiminden mütevellit, ayakları yere basan ve bir erkeğin olgun olması gerektiğini düşünen, yani karakteri oturmuş kadınların dikkatini çekersin. Tek derdin bu olsun. Kişisel bakımın konusunda dışa kapalı olma kafi ✌🏼️
- +1 yıl
Haklısınız ama dışa kapalı olma derken ne anlamda? İçine kapanıklıksa sorunum bu zaten sessizim bunu değiştirmeli miyim? Kendimi böyle mi kabullenmeliyim? Kafam çok karışık kişiliğimi değiştiremiyorum
Burda ki kızların verdiği morallere kulak asma yalan söylüyorlar.
00 Yorumla
+1 yılyakisikli ve paran varsa ''cool'',
cirkin ve fakirsen ''ezik'' sin kızlarin gözünde.. Bu böyledir istediginiz kadar eksileyin00 Yorumla
+1 yılBrnim erkek halim resmen ben de konuşuyorum ama konu gönül isleri oldu mu agzimi acamam
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Uzman yardımı almayı denedin mi?
- +1 yıl
Denemedim
- +1 yıl
Hiç umudum yok ben evlenemezmiyim
- +1 yıl
Evkenirsin tabii ama niye evlenemeyesin. Bak kızlar her zaman girişken korumacı erkekleri tercih eder. Uzman yardımını bence denemelisiniz. Kendi kendinize olmuyorsa tabii
+1 yılkirilma ama ezik derim kendini ifade bile edemiyor bu nasil erkek derim
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle diyorsunda benim elimde olan şeyler değil ve bunları yaşayan birçok kız ve erkek var. Ben ezik değilim haksızlığa uğradığımda hakkımı savunabilen biriyim tek sorunum iletişim kuramıyorum özelliklede bayanlarla ve içine kapanığım
- +1 yıl
himm peki yani zaten lavbali olan erkekler itici oluyor yeri geldiğinde kendini Savun yeter o zaman ulasilmaz olursun ve bu umursamaz hallerin dikkat ceker ve ilgi odagi olursun
Benim ilgimi çeker böyle erkekler. ama eger bir kızdan hoşlanıyorsan tum cesaretini topla söyle. sen itiraf ettinmi ki hayır dediler
02 Yorumla- +1 yıl
Evet daha önce hep karşılıksız aşk acıları çektim ya 1 ya 2 yıl sonunda sanaldan açılmayı başardım. Aldığım cevap hep sen benim arkadaşımsın oldu. Bende faceden engelledim. Hala unutamıyorum bile...
+1 yılBence sende bu bir fobi gibi olmuş. Kendine güvenmelisin. Herzaman dik durmalısın çok konuşmana gerek yok az öz konuş yerli yerinde konuş ve ağır dur bütün kızlar peşinde koşarr
01 Yorumla- +1 yıl
yanlis her kiz karakteri farklidir bazilari neseli sevecen espirili erkeklerden de hoslanir
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla açılırsın, dert etmene gerek yok. Niye sevmesinler ki, zamanla olur. Nasip kısmet. 😏
00 Yorumla
+1 yılbende oyleyim bilader ama illaki sana gore kafa yapina uygun bir hatun vardir illaki
00 Yorumlayalniz kalmassin sıkınyi etme illaki halinden anlayan biri cikar karsina
00 YorumlaAslında cidden iyi bir yönün var ama sen birisiyle çıkarsan acılırsın
01 Yorumla- +1 yıl
Oylw olunca cikilmiyo ki😀
bende böyle düşünüyordum biri geldi seni seviyorum dedi şoktan tamam dedim belli olmaz o işler evde kalmazsııııın senide severleeeer ödşsödşsdödşmd
00 Yorumlakorkun derim. sessiz atın tekmesi pek olurmuş
01 Yorumla- +1 yıl
Peki neden böyle düşündünüz benim sessiz olmam kötü bir insan olduğum anlamına mı geliyor? Tanısalar asla kimseyi kırıp üzmem ben kendimi biliyorum ama içine kapanığım
bu bir evlilik teklifimi 😳
08 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
İlk sorduğumda cevap yazan pek olmadığı için bende davet yolladım
- +1 yıl
Sonradan yazmışlar
- +1 yıl
Hem bir bayan olarak bu konuda sizdendir yardım almak istedim özelden yazabilirmisiniz
Psikologa git faydası olacaktir
018 Yorumla- +1 yıl
hic ise yaramaz sadece seni rahatlatmaya yardimci olur kendinle savasmayi ogren
- +1 yıl
emin ol bende yaramadiysa onda da yaramicaktir bende tedavi goruyordum yarida kestim
- +1 yıl
ati toplumda erkeklere dusman algisi var hala bu ulkede erkegin varolusundan rahatsiz olan ve erkekleri tamamlanmamis kadin olarak goren kadinlar mevcut en iyi ornegi ltgb dedimiz kadinsi pasif
kitap okumasini kiz tavlama zannedip bir ara sosyal fenomen olan cocuktan hatırlayın - +1 yıl
ltgb kastın destek anlaminda degil butun norma erkekleri tamamlanmamis kadin olarak gormesi
- +1 yıl
ilac sadece rahatlatir faydasi olmaz
- +1 yıl
Sendedemi aynı sorun var kardeşim nasıl mücadele ediyorsun psikoloğun verdiği ilaçları 2 Aydır kullanıyorum sadece depresyonumu azaltıyor başka elimden birşey gelmiyor
- +1 yıl
sivasli_ ben 3 yil tedavi gordum neye yaradi. ozguvenin olmadiktan sonra korkunla yuzlesemedikten sonra istedigin kadar tedavi gor bagimli kalirsin ne kulaniyorsun depakin lustral ve adini hatirlamadigim bir ilac daha 500 mg kadar cikmisti her seferinde iki kat fazla içiyordum iyiki de biraktim sen benim gecirdiklerimi nerden bileceksin
bilmiyormusummus bence sen bilmoyorsum en son terapi icin hastaneye yatacaktim agir depresyom vardi kalpte ritim bozukluguna kadar innisti - +1 yıl
simdi daha iyiyim iyiki de biraktim
- +1 yıl
hasancan bazi seyleri hadi ordan etmeyi ogrenmelisin
- +1 yıl
s*kt*r etmeyi
- +1 yıl
ve kafana taktikca paranoyak hale gelirsin
- +1 yıl
Bende sorun oldunu iddaa etmiyorum lac sadece rahatlatmaya yardimci olur bu da gecici
İçine bu kadar kapanık olma, sıkıntı
01 Yorumla
+1 yılCoolsun. Bazı kızlar sever böyle erkek
00 YorumlaSoğuk insanlar olduklarını düşünüyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılMutsuz ve umutsuzdur
Çokca aldatılmıştır..00 Yorumlaİçine kapanık erkek mi -,- hoş olmaz sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle insanları severim ben de öyleyim
00 Yorumlavolkan gibisindir
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılHarici tercih
00 Yorumla
+1 yılBence çok tatlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünemiyorum