Ben bir gay olarak, daha çok, sessiz, dürüst, çalışkan, yakışıklı ve benim gibi fit vücutlu, sadık, kadın gibi yürüyüp-konuşmayan erkeklerden hoşlanıyorum. Peki ya sen? (Lütfen alakası olmayan erkekler yorum yapmasın.)
hayır düşünmüyorum varlığını hissettirdigini söylüyorum sadece gerçekten inanmak gerekli. Hem o kadar delil varken bunu görmemek aptallık değil mıdır? Bence hayat çok kısa ve bundan sonra ki hayat çok uzun öldükten sonra ne olacağı konusundaki şeyleri yabana atma. çünkü önemli bende neyse kendi hayatını umarım güzel bir hayatın olur
Doğduktan önce her şey karanlıktı, hiçbir şey hatırlamadığın gibi öldükten sonra da her şey karanlık olacak. Canın falan olmayacak. Dünya'daki bedenin çürüyecek, sonra da toprağın yapısına katılacak. Tıpkı şu an kanında yıldızlardan parça taşıdığın gibi. Bence ömrünü mitolojiye harcama. Teşekkür ederim, umarım senin de hayatın güzel olur.
şşşt Gizli Üye haddini bileceksin sen kimsin lan p*ç, o. çocugu, kezooo sana homofobik fikrini soran mı oldu lan o. nun dölü bende gay im laf söyletmem senin gibi yobazlara, sende suç yok gerçi seni doğuranda o suç bir geberseler de kurtulsak!!! @CannJacck sana da inanamıyorum yani laf söyletiyorsun o kadar kendine pes
En İyi Cevaplar