cool mu çılgın mı çok konuşanmı gizemlimi :D soru gayet açık
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılERKEKLERE SORULMUŞ OLSAYDI, şöyle cevaplar çıkardı. (Bakımlı, Ne istediğini bilen, gereksiz tripler yapmayan, sevgisiyle ilgisiyle vs... diye devam eden cevaplar çıkardı... ama yukarıdaki bayanların verdiği cevaplara bakarmısınız. hepsinden karışık, ÇÜNKÜ NE İSTEDİKLERİNİ HİÇBİRZAMAN BİLMEDİLER, çünkü SANIYORLARKİ ERKEKLERİN HEPSİ ONLARIN, üzülüyorum halinize 30 yaş sonrası evlenme baksıkısını üzerinizde hissettiğinizde hayatınıza birçok erkek girip çıkmasına rağmen aslında hiçbirinin sizin olmadığına yada olmak istemediğini anladığınızda iş işten çoğu zaman geçmiş oluyor. üniversite mezunu olmamanıza rağmen, üniversite mezunu istersiniz, iyi bir işiniz yoktur bankada 800 TL maaşa çalışırsınız, karşınızdaki erkeğin iş adamı, karizmatik iyi para kazanan adam olmasını istersiniz Çevrenizdeki abaza erkeklerin sex için ilgisine kanar kendinizi afet sanırsınız. Erkeklerin yalan olan ilgisine kanar aslında sohbetinizin kültürünüzün çok yüksek olduğunu sanırsınız. güzellikle ciddi anlamda ilginiz yoktur, kendinizi çok güzel düşünürsünüz. ama bunların hepsinin aslında gerçekle alakası olmadığını, erkeklerin sizin hayal dünyanıza ve aç gözlülüğüne hitap eden uydurmalar olduğunu 25-35 yaşlarında anladığınızda evleneceğiniz insana verebileceğiniz çok özel birşeyleriniz kalmaz. (kişisel yorumumdur. sözüm meclisten dışarı, kişisel saldırıyada kapalıdır yorumum ) biri size gerçeği gösterdiğindede bu gerçek sizi rahatsız eder ve nerde aptal, kendini bilmez, sevgiden anlamaz erkekler var onları bulursunuz. dürüst, alın teriyle kazanan , karakter sahibi erkekler sizlere hep itici ve sıkıcı gelir. ilginç yaratıklarsınız.. ama şunu unutmayın birşeyleri seçtiğinizi sanırsınız. ama bu hayyatta %97 herşeyi seçme hakkı erkeklere aittir. siz sadece herşeyi %97 siz seçtiğinizi düşünürsünüz... gerçekleri kavradığınızda erkekler yalancı ve güvenilmezdir. hayır aslında sizler çok aç gözlüsünüz vee bu erkeklerde sizin aç gözlülüklerinizi hayal dünyanızı yalanlarla tatmin ederek gidermiştir. çünkü istedikleri birşey vardır.
77 Yorumla- +1 yıl
emeğine sağlık.
- +1 yıl
Ben bunu iki cins içinde söylüyorum ama herkes aynı değil ben kızların içinde büyüyen biri olarak söylüyorum böyle karakterli biri illa ki vardır ben ama ben tanımıyorum gayette hepsi ayakları uzerinde duran okuyan kişiler ben yakınlarıma erkeklere güvenmeyin okuyun çalışın diyorum her zaman ablamada ufaktan bu konuda baskı kuruyorlar ben takma sen oku diyorum
- +1 yıl
Bazılarına katılıyorum ama diğer şeylere katılmıyorum çok fazla bu anlattıklarını sosyal medyada çok fazla görüyorum ve bende üzülüyorum şahsen onlar adına
- +1 yıl
Bence çoğu kadın kendini harcıyor ben sınıfımdaki bi kaç kızlara söylüyorum boş ver ergen erkeklerle ya da önüne gelenle çıkma vakti zamanında bulursun diyorum o kişiler daha da sen de yap falan diyo ama benim hevesim yok ve şunu da söylemek istiyorum bence genel olarak iki cinste birbirini anlamaz gıtın tekiler rhrhrg
- +1 yıl
Bu arada sonunu okumadım şimdi okudum o kızlara bence çok gıcık oluyorum kanserler öyle kişiler bence ben dışarı çıktığım zaman görüyorum nerde değişik tipli erkekler var güzel kızlar onlara gidiyor bir insanı tipiyle yargılamaya hakkım yok ama o tipler hiç tekin tipler değil ben çok kıskanıyorum ya öyle kişileri cidden olan bizim gibi mazlumlara oluyor
- +1 yıl
Valla yorumuna beğeni basmak için kayıt oldum emeğine sağlık brom
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilader senin amacın ne? soru sormuşsun ve kızlardan gelen her türlü tarife "evet, işte benim" "doğru adrese geldin" gibi laubali cevaplar vermişsin. bütün site üyelerine hem de açık sayfada tek tek yavşamışsın. yaşının da 18 olmadığına, sırf siteye üye olmak için öyle gösterdiğine eminim. puan toplamaksa amacın; yaratıcı sorular sor, sabırlı ol ve yerinde yorumlar yap. tartışma istemiyorum cevap vermene gerek yok. gerçekten görüntü kirliliğinden başka bir şey değil yaptığın yorumlar. ayrıca hemcinsimizi de ayaklar altına alman da cabası.
30 Yorumla
3 yıllık erkek arkadaşımdan ayrıldım ve pişmanım bunu ona belirttiğimde (2 ay sonra söyledim ona) bu kez o eskisi gibi hissetmediğini söyledi ve artık beni o şekilde sevmediğini söyledi fakat ben onu seviyorum ve ondan başka herhangi bir erkekle kendimi düşünemiyorum bile. Her neyse o eskisi gibi hissetmiyorum deyince ben inanmadım yani imkansızdı benim için bu çünkü onu tanıyordum ama artık eminim gerçekten beni normal bir arkadaşını sever gibi seviyor fakat ben bunun değişmesini istiyorum elimden hiçbir şey gelmiyor. Benim istediğim erkek tam da o karşısındakine gerçekten değer veren, onu önemseyen, bilgili, ve her şeyden önce karakteri oturmuş yani. benim istediğim tek erkek yine o sonuç olarak bu çıkmazdan çıkamıyorum. Tekrar birlikte olmayı çok isterim ama hiçbir şey gelmiyor elimden. O zaman bana unutmayı nasıl başardığınızı söyleyin
00 Yorumla
her kız benzer erkekten hoşlanır yani biz arkadaşlarla konuşunca ortaya şöyle bi idal erkek çıkıyo
-anlayışlı
-açıksözlü
-esprili
-hoşsohbet
-biraz maço
-az miktarda kıskanç
-çooooookkk seven
-çook düşünceli
-yatıştırma yeteneği olan
-seksi
-yakışıklı
-ilgili
-karizmatik
-güzel gülen
bunlardan en az 5i varsa idael erkek olabiliyosun :)110 Yorumla- +1 yıl
O zaman niye yalnızım? :d
- +1 yıl
Anlayışlı, açık sözlü, ilgili, çok seven, yatıştırma yeteneği olan,espirili, biraz maço, sadık. yakışıklılık ve karizmatiklik hakkında bişey diyemem kişiye göre değişirim :) ama genelde hoş bulurlar :)
- +1 yıl
He bir de çok düşünceliyimdir :)
- +1 yıl
Kıskançlık da var unuttum :d yaa kısaca boğa burcuyum :d
- +1 yıl
O ne demek yaa gayet karakterliyim :)
- +1 yıl
Sorun beni beğeneni benim beğenemem olabilir benim beğenip de beni beğenmeyenlere denk geliyorum :)
- +1 yıl
ya bak bu şu demek kızlar arkadaşlarının fikirlerini inanılmaz önemserler ve eğer sen kişisine göre davranan bi tipsen hiç şaşmaz eğer biri senden hoşlanıyosa bile arkadşaları o herkese bi başka davranıyo der ve konu kapanır kız bi daha asla sana olumlu bakamaz.. üzgünüm gerçekler acııdr.
- +1 yıl
Benim çevremde kiler bakımlı kibar güzel konuşan vs. Hoşlanır
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
28Cevap
+1 yılnefes alsın ytr diyemicem sert olsun bana dediğini yaptırsın peşinden koştursun piskopat ve yeri geldiğinde romantik..benden bir adım önde ve tabiki herşeye doyumsuz olsun..
12 Yorumla- +1 yıl
çok şey istiyorsun
- +1 yıl
:( yok ya :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiriş yapmadan öylesine cevapları okuyordum. Kızların yazdıklarını okuyunca dayanamadım giriş yaparak cevap vereyim dedim.
Cool erkek isterler : Amaan bu da çok ukala, totosu kalkık kendini ne sanıyorsa derler
Gizemli erkek isterler : Sen de hiç bir şey anlatmıyorsun. Muhabbetin de çok güzelmiş. Ehe ehe... derler
Çılgın erkek isterler : Evdekiler izin vermiyor, abim kızar, dışarı çıkamam. Burada hep babamın tanıdıkları var derler.
Az konuşan isterler : Ama hep ben konuşuyorum. Kendinden bahsetsene biraz derler
Kahkaha atsın isterler : O ne öyle kadın gibi kahkaha atıyor. Hafif bi' gülümsesin yeter derler
Ee... link21 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap
Şimdi yakışıklı,yerine göre mütevazı-ağırbaşlı yerine göre girişken-espirili,çok sıkmayacak derece kıskanç olmalı,sahiplenmeli,bana saygı duymali,her zamanda saygı duymasın oda sıkar :D Arkadaşlarına benden çok vakit geçirmemeli ama bana da bağımlı yaşamamalı,sürprizler yapmalı,romantik olmalı,light ve taş fırın arasında olcak ortasını bulacak uzun lafın kısası.. samimiyetle cevap verdiğimi düşünüyorum sana :D
23 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevabı hakettim bekliyorum demek istiyo şiasdlsdlasdlasdşas
güldürmeyi bilicek çocuksu hareketler yapmicak koricak kollicak dakka başı hesap sorar gibi davranmicak gereksiz yere kıskançlık yapmicak çünkü ben kıskançlığı sevmiyorum Kültürlü olucak az da olsa dinlediğimiz ortak müzikler olucak benden uzun olcak ımmmm :=) Ergenler gibi nişan yüzüğü almicak hediye olarak saçma buluyrum iş ciddiye binmişse ala ! biraz da yakışıklı olsun canım :)
02 Yorumla
+1 yılabi tavsiyesi, yaptığı her hareketten emin, söylediğin her sözün arkasında durabilecek erkeklerden hoşlanır kadınlar. sorunda yazdıklarından hepsinden biraz ve bazen hiçbiri kısaca.
20 Yorumlacooll denecek yaşı geçtik,çok konuşanı 26 dan sonra kaldıramam,gizemlide kalsın yormasın beni,adam gibi ağır başlı,konuşmasını bilsin,güldürmesini bilsin yeter
26 Yorumla- +1 yıl
aaa tam ben :D
- +1 yıl
çüşşşşşş
Gizemli uzaktan soğuk buz dolabı gbi ama yakından sıcacık olan bi adam :)
52 Yorumla- +1 yıl
aaaa ben
- +1 yıl
efendim ?
+1 yılgizemli arkadaş çevresi olmayan :D tek takılan. sakin herşeyi kendine yakıştırmasını bilen çok konuşmayan boş konuşmayan romantik sevgi dolu :D:DDD
34 Yorumla- +1 yıl
köpek al o zaman amk :D
- +1 yıl
hayvanları sevmem :D
- +1 yıl
Öyle
ruhunda biraz romantiklik olsun ilgilensin ama bunaltmasın ve mümkün mertebete gülüp mantıklı cümle kurabilsin yeter falan derim normalde ama aslında önemli olan erkeğin nasıl biri olduğu değil kızda nasıl duygular uyandırdığıdır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParan varsa en kralini goturursun ama sende bu kafa oldukca(verdigin cevaplardan cok kolay bi sekilde anlasiliyo)bi halt edemezsin zorlama bosuna yilisik kardesim ;) Sende para olsa anca seni bi arac olarak kullanirlar asla bi amac olamazsin kizlar icin bu kafada devam edersen anladin ;)
00 Yorumladışarıya cool gözüken sözünün arkasında duran verdiği sözleri yerine getiren olduğu gibi biri her zaman saygıyı hakeder .saygı duyduğun birini seversinde :)
00 Yorumlaben agır dısarda oturup kalkmasını bilecek yuruyusu bile beyfendi gibi olacak ama evde cılgın eglenceli eglenmesini bilen ilgili bir erkekten hoslanirim :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. ağır abi olsun gerektiğinde masa vursun yumruğunu yeri gelince sarsın kollarına korusun sefkatli olsun
10 YorumlaProblemli olmasın yeter,enerjimi sömürmesin,sürekli ''moralim bozuk''diye gezen adama kim tahammül eder ki bir süre sonra bal olsa bıkkınlık geliyor,dünyanın sadece kendi etrafında dönmediğini bilsin!
00 Yorumlaçok konuşmasında coolda olur çılgında olur gizemlide olur :)
62 Yorumla- +1 yıl
+1
olum sen kızmı arıyosun herkese yeşil ışık yakıyosun hayırdır napak ne edek anlamadımki:)
14 Yorumla- +1 yıl
yorum sayısını felan arttırıyorum yeni üye oldum :D
- +1 yıl
uğur böceği seni -.-
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğır. Açık ve net. Ağırlıktan kasıt nedir diye sorulacak olursa beyaz gömlek siyah ceket değil tabii ki. Ama bir erkek kırmızı pantolon da giymemeli ya. KIRMIZI PANTOLON diyoruz arkadaşım kırmızı pantolonu bir erkek nasıl giyer ya. Laçka olmamalı. Olacaksa sevgiliyse yalnızken olsun.
00 Yorumla- 03 Yorumla
- +1 yıl
yazık adamda kemik erimesi gibi bişey var galiba, duruşundan belli çok üzgünç O_o
- +1 yıl
varmısın iddaya
- +1 yıl
biz zencilerden gelmişiz zamanında burlara göç etmiş dedelerim burda asimile olmuşuz, ne garipdirki rengimizde asimile olmuş nasıl olur deme herşey oluyoda ben bunu diyincemi olmayacakO_o
+1 yılcool ve espirili ama kendisi gülmücek yaptığı espiriye :D
31 Yorumla- +1 yıl
kendisi gülmemeli..bu da tuhaf bir fantezi.
cool ve cilgin olacak. az konusacak ama sempatik olacak. ama herseyden onemlisi konusken guven verecek
00 Yorumla
+1 yılCool, az konuşan, ciddi, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen , gülecekse kahkaha atmalı ve ben etkilenmeliyim bundan :)
10 Yorumlaortaya karışık olsun lütfen zamanı gelince hepsini yapabilsin
33 Yorumla- +1 yıl
AROG terk :) +1
Cinsellik konusunda 413 cevap paylaştı. gerzeklerden hoşlanıyoruz. çirkin olsun; konuşmayı bilmesin.
10 YorumlaCool kısmı tamam hepimiz Allah'ın kuluyuz, çılgınlık arada tutuyor da şu gizemli ayaklarını nasıl yapıcaz :(
10 Yorumladiğer sıkları cool kısmında toplamak cok ta zor olmasa gerek..
12 Yorumla- +1 yıl
çılgın ve cool topla hadi amk :D
+1 yılEsmer,
3 numara saç,
Kirli sakal..
Hop, tamamdır hacı.03 Yorumla- +1 yıl
haa öylemidir
- +1 yıl
Öyledir..
+1 yılAğız yapısı, Aysun Kayacı gibi olan :F
lkmfgklşsdişl13 Yorumla- +1 yıl
o ne lan :D
- +1 yıl
Angry Bırds ay gülüyorum.
- +1 yıl
:D :D aysun kaycının ağzı öylemi :D
erkeklerden hoşlanmam :D tabiatım gereği galiba, tamam tamam kızlara sormuşsundur deyip uzaklaşıyorum :D
00 Yorumla
+1 yılçalışkan ve düşünceli erkekler beni hep etkilemiştir.Fiziksel özellik olarak ise genelde sarışın mavi gözlü erkekler ilgimi çekmiştir hep.
11 Yorumla
+1 yılDışarıda sahiplenicek ,esprisi zekice olucak yeri gelicek duygulu sözler dokundurucak yüreğime ..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmümkünse az romantik ,az sinirli ,az tripli, az konuşan, az yoran yani kısaca herşeyi az aklı çok olan:)
13 Yorumla- +1 yıl
öyle bi insan daha doğmadı :D
Cevap sahibi+1 yılumut fakirin ekmeği be:)
- +1 yıl
vay fakir :D
cüzdanında atatürk yada benjamin franklin'in resimler varsa hoşlanırlar. sevme dereceleri de resimlerin üzerinde bulunan sayıların büyüklüğüyle ölçülür...
00 Yorumla
+1 yılkadınlar bu konuda daha ortak bi paydada buluşamadı, net bir açıklama yapamıyolar! şisdlaşlsdsd
02 Yorumlasenin gibi olmayanlardan hoşlaşıyorlar.
Bunlar hayatın gerçekleri yani.10 Yorumlane çok çılgln ne çok cool nede çok gizemli ortası olck ağırbaşlı yerine göre davranmasını bilen
00 YorumlaCinsellik konusunda 414 cevap paylaştı. Ne yazarsa yazsınlar kızlar ne aradıklarını asla bilmezler. Ben buna inanıyorum.
00 Yorumlayerine göre davranmayı bilecek erkek dediğin böyle birini işte
21 Yorumla- +1 yıl
:))
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. ks kızları coola ağırlık vermiş şıklara bide agır abi yi ekleseydin daha değişik olurdu
00 Yorumla
+1 yılZengin erkeklerden hoşlanırlar.Yakışıklı da olursa iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılben daha önemli bir soru sorayım ? 1 kilo pamuk mu daha agır gelir yoksa sen mi ?
00 Yorumlabu kızlar çatlat hepsi ayrı telden çalıyor birinizde hakkımda hayırı olan diyin
00 Yorumla
+1 yılKızlar genelde kirli sakal 3 numara saçı olan erkekten hoşlanır tipi ne olursa olsun
00 Yorumla
+1 yılUlan herkes komik cool oturmasını kalkmasını bilen yazmış köpek felan mı arıyorsunuz aw tuvalet eğitimi olan felan ksksjdjjd
komiksiniz00 YorumlaBir gün karşınıza biri çıkar ve daha önce neden diğerleriyle yürümediğini anlarsınız... Hayat bu sürprizlerle dolu! :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçekici ve ses tonu çok çekici olan olan sevgilim ole de .D
05 Yorumla- +1 yıl
çıkıyomuyuz ? :D
Cevap sahibi+1 yıl:D hayır ben başkasıyla çıkıyorum :D
- +1 yıl
nebileyim beni tarif edince şaşırdım :D
Cevap sahibi+1 yıl:D sesini hiç dumadım bebeğim:d.D:d
bence böyle lağobali falan olanlardan çok hoşlanmazlar gibime geliyo deyim yani kardeşim:))
00 Yorumla
+1 yılçılgın anı yaşayan konuşkan espiritüel ve aşık bana olursa daha iyi olur
00 Yorumlahepsinden ortaya karışık alıyım ben...
03 Yorumla- +1 yıl
buyur abla
- +1 yıl
Özel special mönümüz var buyrun siz bakın hemen fransız ustalarımız sizin için baştan yaratır..
ben erkeklerden hoşlanmıyorum
35 Yorumla- +1 yıl
:) koptum kopan parçalarımın dans edişlerini izliyorum :) bi zahmet hoşlanma yani bilader :)
Yakışıklı ve dolgun cüzdanlı olanlar favorileri.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakteri olsun yeter :) Yakışıklı olsun dicek halim yok :)
00 Yorumlaezik olmasın komık olsun bana yeter :D
02 Yorumla- +1 yıl
ım here beyb
+1 yılcool son derece soğuk ve sert
02 Yorumla- +1 yıl
buzolabıyyla seviş.
- +1 yıl
@arcticfreya ŞAAKMDĞXÜZMAJWPPDLXX efso yanıttı
+1 yılSen değil de arkadaki hatuna bayıldım .
00 Yorumla
+1 yılkonuşmasını ne dediğinin farkında olan.
01 Yorumla- +1 yıl
evet efendim tabi efendim buyrun efendim
+1 yılcüzdanı dolu erkeklerden hoslanırlar koçum
25 Yorumla- +1 yıl
şansını kaybettin o zaman fakir kardeşim :D
- +1 yıl
sağlık olsun fakir ama gururluyuz bizde
- +1 yıl
bir zamanlar fakir ama gururlu bi genç vardı :S
- +1 yıl
hocam sana bir +1 benden artı 10 olsa onuda verirdim emin ol .
cool ve gizemli
30 Yorumla
+1 yılYürekli,Merhametli,Saygılı ...
00 Yorumlabunun hepsı bır arada olanından yokmuu : D :D:D:D
05 Yorumla- +1 yıl
yok satıyo :D
- +1 yıl
çok konuşan gizemli nasıl olcak :D
+1 yılhepsinden yarım kilo alabilir miyim ?
04 Yorumla- +1 yıl
buyur abla siparişiniz hazır :D
- +1 yıl
eyv kardeşim -,
- +1 yıl
enişteye selamlar
- +1 yıl
bi kilo versek yeni toplandı taze mahsul
- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz