Kiminin duyguları,
Kminin insanlığı,
Kiminin çocukluğu, birçoğunun da kalbi yok... Peki ya sizin eksik parçanız hangisi? #okyanus

Hepimiz zaman zaman bazı parçalarımızı kaybediyoruz ;
Kimi zaman duygularımız,
Kimi zaman hislerimiz,
Kimi zaman kendi benliğimizi bile kaybediyoruz...
Bana gelince eksik parçam çok ama onu ben göremiyorum dışardan yardım lazım görebilmem için...
Haklısın...
Puzle bir parça eklemek mi daha zor yoksa puzzle dan eksilmiş bir parçayı tamamlamak mı?
İşin en enteressanı da çoğu eksik parçasının ne olduğunu dahi bilmiyor.
Sorunuz çok güzel. ben kayb olan parçalarımı ona uyan başkasıyla tamamladım. mesela çocukluğumda kayb etdiğim hayalleri çocuklarıma yaşatmaya çalışıyorum. istemeden kayb etdiysek suçu bizde degil. izin vermeyende.
sen son zamanlarda baya duygusal sorular soruyon ve bu beni tedirgin etmiyo degil :l noluyooo
olmasinn :l
uzulecegimiz tek sebep karin yagmamasi olsun :l
zengin olacam ilerde sana kar alacam yavrum :D
@EvcilÖküz sen deee :D he aynen gitti sevkiye asik oldu ask acisi cekiyo :D
ben yapmiyom o yapiyoo :l :\ -----< @EvcilÖküz
@EvcilÖküz aynali tahire konmus :l
@EvcilÖküz dedin sen zaten gorur o :D
@EvcilÖküz bigbackground.com/.../...llpapers-for-facebook.jpg
bak hangi aşkın acısını çekiyorum :D (sarısını bulamadım :D )
ikiniz de yorumumdan disari... haydeee yallaaah :D
ehueheueheuheueheue :D
oburu direk kayboldu bak sessiz :D
Dabi dabi.
Fantastik egzantirik bir haber varsa tv'de,
Daha sonucunu dinlemedem kesin Adana'dadir diyorum. Böylesine temiz (!) maşallah 😲😛
https://i.hizliresim.com/g2YNO2.jpg
Ben kardan avrat yapmaya gidiyorum 😃
@_okyanus bunu da al burdan bak gitmiyo :D
Cevap
115Cevap
Benim eksik yanım ANNEM di. Vefat etti ben askerdeyken hemde. Askere giderken aileme küs gitmiştim. Annemin boşluğu dolmuyor. :(
su basimi sokacak evim elimden gitmesin sagligim yerinde olsun yeter babam oldu benim kayip parcam babamdir allah annemi eksik etmesin basimdan
Hislerimi yitirdim ben apla.
Robot gibiyim, son zamanlarda. .
Nerede satılır acep, bu eksik parçam?
Hele bir tarif ediver bana 😉
Çocukluğumu kaybetmiştim ama şimdi yavaş yavaş geri getiriyorum. Bunca bunu olgunsuzluk gibi görene ragmen. Haa tabi bu aptallık saftilik diye degil. Küçük şeylerden mutlu olmayı o çagimdaki tat almayı, koku almayı ayrımsızlığı vb
((Beynim)) olsa boyle davranmam heralde diye dusunuyorum..
Ümidimi kaybettim. Google da da aradım ama bulamadım.
Google amcamın sorunu şu: Son derece gerekli ve faydalı bir şey yazarsın hiç bir şey çıkmaz. Ama Pırasa ordu niğde ordu (Baş harfleri birleştirip oku) yazarsın 2 buçuk milyon tane site çıkar.
Tas tamamız şükür. 🙏🏽 bazı özlenen duygular var. Onlar da nasip kısmet be yavrucumm
Aynen öyle.
Sol yanım boş canım, Allah kimin eline verdi bimiyorum :-)
İnşallah kuzum amin, hayırlısıyla gelsin. seninde Allah gönlüne göre versin inşallah amin
Amin canım vakti zamanı var demek ki :-)
kalp ve duygu eksikliği var. kalp yerine sıradan çinko pil takmışlar bana. Portakala vitamini koyan rabbim biraz da duygu vitamini koyaymış iyiymiş.
Seviyor gibi görünüp arkamdan iş çevirenlere yok artık bir sitemim kazdığınız kuyularda boğulun.
GÜVEN DUYGUMU KAYBETTİM BE ABİ.
Kaybettiğim parçalarımın hepsini kirpik ucuna kadar aşık olduğum adamda buldum o da bende buldu paylaştık eksiklerimizi tam olduk bütün olduk yarımdım tamamlandım aşık olun dünyayı aşk güzelleştirecek
öyle çok eksiğim var ki sayfalara sığmaz, cidden neden yaşıyorum ben ne bitmek bilmeyen imtihanım varmış.
puzzle da bir adam vardır ya. ve onun yüzünün olduğu parça işte benim o parçam yok. cünkü diğerleri pek anlaşılmaz
çocuk olamadan kendini büyümüş bulmak. eksik puzzle parçaları eksik kapanmadıkça arttı. asıl eksik buradaydı.
sanırım birtek beynim kaldı oda gidiyor gibi. bide sevdiğim bazı insanlar. Sahi fark ettimde onlarda tükenmeden nefesimi tüketsem iyi olur 😂
Çok güzel bir soru ve konu tebrikler..
Benim bir düşüneyim..
Güven, sevgi kayboldu. Önem vermiyorum artık insanlara..
çoçukluğum gitti bir şerefsiz yüzünden
çocukluğumu sunmuştum yüzümde bayramlık sevinci ama dönüp bakmadı bile
Allah cezasını versin iyi niyetimi suistimal eden zalimlerin
Yine de küllerimden doğarım ben
Çok şükür
bende parçalar zorla yanlış yerleştirilmiş.
üçgene daire kareye üçgen monte edilmiş
Hiçbir parçam kaybolmadı.
Ben yeni bir dünya var ettim, içimde.
Ben hariç tüm parçalar eksik. Demek ki aslında birindeki eksik parça benim.
herşey yerli yerinde aslında benim kaybettiklerim değilde benden çalınanlar yokluğunu hissederim hep
insanlığımızi kaybettikten sonra herşeyi bir bir domino taşı gibi yitirdik zaten :-/
her parçayı darma dağın ettiler sonra kendi açtıkları yaralara bakıp geçer dediler
puzzle dan kalan tek parça benim desem daha iyi olur... kaybolanları saymakla bitmez
Hepsi tamam. Her şey yolunda. Gayet huzurlu ve mutluyum.
@K_li1983
Aynı cümleleri sen de kullan kısa zamanda belki de o an sen de başaracaksın 😊
Mutluluğun başkalarına bağlıysa bir sorunun var demektir.
Hele onlarla bir olup kendini yiyorsan işin bitti.
Eminim kimsede olmayan özellikleriniz var. Ama siz kafanızda başkalarının sesleri ile kendinizi yemekle meşgulsünüz. @K_li1983
@K_li1983 Anlattığınız sahnede bir kahveyle çikolata eksik kalmış.
@K_li1983 Öyle deme ama. Teknoloji öyle bir gelişmiş ki fındıklı fıstıklı bitterli ya da hepsi bir arada ne çikolatalar var bir bilsen... Fena ya😊
@K_li1983 Hayır yaşlı başlı kızsın, belki bilmezsin yani 😊
kalbimin kaybolmuş parça olmasını pek bir isterdim.
Benim 18 yasim kayboldu, Gökhanim kayboldu, Sevda'm kayboldu benim.. Türkülerim kayboldu , Ve en önemliside Türküleri beraber söyledigim o Adam kayboldu..
Dürüst olmak gerekirse,
Beynim yok. Yaşantılar akıl sağlığımızıda alıp götürüyor.
Katılıom
Benim parcam bende kalsın
Benle beraber mezara gitsin be
herşeyimi kaybettim sanırım kaybede kaybede bişey kalmadı
Duygularımı kaybettim gören olursa kocaelideyim 👍 bir de kalbim hergün görsem bile hiç burali olmuyor
sol yanımda bir ters bir dūz soru işaretlerinden cizdiğimiz şey kayıp bende
Allaha şükürler olsun herşeyim tastamam sadece birşey noksan sevgi.
Cocukluk ve güven parcam eksik, birde kalbide eklersen tam olucak.
Malesef korku duygumu kaybettim sanırım. Ama bunu kaybettigimden korkuyorum. Paradoks sanırım 😂😂
Puzzle ı yapmadan hangi parçanın eksik olduğunu nerden bilcez
Çocukluğum galiba ya 🤐😐 🤔 yani en azından çocukluğumun bir parçası diyebilirim..
Benim kalbim tarafındaki parçam yakıldı. Kaybolmadı yaktım ben onu.
Kalpsizim, ruhsuzum ve gayet mutluyum uzulmemek için böyle olmak gerekli
Yediğim kazıklardan ötürü insanlığımı, vicdanımı kaybettim kaybedicem az kaldı epey
Hangisi tam ki kardeşim herşey eksik herşey yarım...
anlama yeteneğimim kaybettim artık bu insanları anlayamıyorum neyi niye neden yaptıklarını hiç bir mantıkı sebep bulamıyorum
Tamamlanacak parcam yok henüz.. kaybolmadi,, kavusamadim daha..
Hangisi kaldı ki hepsini kaybettik bir çerçeve var elimizde 😁
kalbim kafam beynim vücudum yani uokum ben tam anlamıyla kayboldum
Dusunuyorum o halde var'ım... Full tam'ım cok sukur...
Bende kaybolan bir çok şey var ama umrumda değil hiç biri sal gitsin 😁
Huzur parçam yok benim, birde güven ve duygu işte. He bunlarla da sınırlı değil de en azından puzzle daha hoş görünürdü bunlar olsa belki.
benim parçalarımı rüzgar farklı yerlere fırlattı o parçalarla herkes kendi eksikliğini tamamlamaya çalıştı
@DylanNyks aynen
bu da şarkısı
acı evet bendeki kaybolan parca acı acımıyorum artık kimseye
çocukluğum ve gençliğim belki birçok şey farkında degilimdir
Ben daha çok kendimi bir puzle parçası gibi hissediyorum kimin parçasıysam bulsun artık beni
Dostum yok, çocukluktan gelen bir arkadaşlık veyahut yeni tanışmışlık fakat yıllardır tanırmışçasına içtenlik kimsede hissedemedim
Benim duygularım yok bacım s. kerttiler duygularımı ben de duygusuz oldum. gelene geçene çakıveriyorum.
Biraz daha vurdumduymazim eskiye göre..
Ulnar sinirimin ufak bir parçası fazla basınca maruz kaldığı için bir süre eksik olacak.
bilmiyorum hangi parçalarımın eksik olduğunu ama eksik olan bir parçam var ve hep eksik kalıcam.
Benim güven duygum yok oldu. Buda bom. bok bir hayat demek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar