Selam yurdumun mis kokulu çiçekleri, zıplayan çekirgeleri, Hepinize merhabalar
Evet, Güzel dediğimiz kızların çoğu egoist mi oluyor? Nedenleri ile birlikte güzide görüşlerinizi, anketimize iştirak ederek cevaplarsanız bizleri bahtiyar edersiniz
Sevgilerimle
│││││││││││││││││││││││││││││Dayın star bebeğim││││││││││││││││││││││││││││
Evet: Başkanım çok bencil oluyorlar, havada uçuyorlar. Ondan sonra da niye yalnızız diyorlar.
Hayır: Dayı yanılıyorsun, onlar aslında kalitelerini koruyor. Yahnicilere yem olmazlar
Güzellikle egonun alakası yok bence çok muhterem Yampirik bey amcacığım. Ego aslında ben sizden üstünüm, ben basit biri değilim, beni küçümsemeyin psikolojisinin getirdiği bir durumdur. Yani ego kişide, farklı özellikleri oluşundan değil, eziklenme korkusundan doğan bir durumdur. Kişi, küçük, başarısız, beceriksiz olmadığını ispatlama çabasına girer. Bundan dolayı kendinden bahseder sürekli, iyi taraflarını dile getirmesi yanı sıra kötü yanlarını da iyi bir işmiş gibi yücelterek anlatır. Aslında hedefi kötü huylarını veya kötü işlerini temize çıkarmaktır. :)) Saygı ve sevgilerimle. (:
Olaya şu açıdan bakacaksın; şimdi insanlar her ne kadar mütevazı olsa da yine de her insan içinde az da olsa bir övülme hissi taşır. Kimde ne varsa onunla övünür. Yalnız sayı yükseldikçe ego seviyesi düşer. Güzel kızların bir kısmının egosunun yüksek olması övünülecek sayının az olmasıdır. Güzellik, güzellik+zeka, güzellik+zeka+ilim, güzellik+zeka+ilim+kişilik vs.. Bu sıralamayı kaçırma, bilhassa son eklediğim özellik; kişilik.. Bunun olduğu yerde ego sıfırdır. Hadi eyvallah =)
güzel olmakla kendini güzel "sanmak" arasında çok fark var birileri ego kasan kızlarımıza gerçeği söylesin artık türkiye gibi açlık yaşanan ülkelerde erkek etek giyse makyaj yapsa ona bile hallenen olur hal böyleyken gördükleri ilgi güzellikleri yüzünden değil açlık yüzünden ama zavallılar "ayh çok güzeliz herkes bize yazıyor" diye geziyor
Güzellik sen değil o arkadaşım bizim kızları öyle büyütüyoruz havalı falan yani annesi der işte mesela kızım kendini ağır başlı göster bilmem ne bu tür taktikler oldukça kızlar da kendilerini hint kumaşı sanıyor işte burun üç metre havada geziyorlar... ve egoistlik soy adı oluyor öyle yani
guzel kizlar ego yapiyor sonra da diyolar ki biz yalniziz allah çirkin şansı versin.. e siz uzaklastiriyosunuz kendinizden
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Evet cevabım.. Ve ego erkek ya da kadın en tahammül edemediğim kişilik özelliklerinden biri. Gelişmemişliğin, tekamülü insanlığını tamamlayamamışlığın en belirgin özelliklerinden bence. Olgunlaşamamak, demiyorum bile..
Üstat, kadınlar her zaman ulaşılmazı oynarlar. Sebebi nedir? Bizim ülkemizdir. Kadınlar ve cinsellik biz Türk erkekleri için ulaşılmazdır. Ama git Finladiyaya veya İsveçe veya Danimarkaya orada durum tam tersidir.
Şöyle oluyor. B dedim çünkü birkaç abaza geliyor, teklif ediyor. Kız abaza olduklarını bildiği için reddediyor. Sonra abazalar gelip A şeklinde cevap veriyor ama o kızlar aslında doğru kişiyi arıyor. Teşekkürler TR (:
Rusya 0 ego en çirkini bizim en güzelimizle aynı rus erkkeleri kızları pof poflamaz dövet hatta bide buraya bak mk güzel görünmek için ppsine dudak resmi koyar binlrrce erkek mesaj atar 😀
Güzel ve özgüvenli olursun egoist derler. Diğer türlüsüne ezik derler yani karşıdaki insanın karakteri güzelliği çok önemli değildir bazıları için kafasındaki karakteri oturtur ve yaftalar
İşte o kendince yorum yapanın vijdanına kalır mesela ben sana güzel ve zeki de diyebilirim egoist ve kendini beğenmiş te diyebilirim örneğin yan bu benim yorumuma tabidir
@güneşeaşıkkardanadam koç un erkeği de fena. Aslan ın kızı da öyle. Felaket kurnaz, zeki, lider bşr şekilde durumu, kaşla göz arasında kendi menfaatine çevirebilir.
En İyi Cevaplar