• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Brintellix kullanan var mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Brintellix 10 mg veya ilacı kullananlar fayda gördü mü depresyon icin veriliyormus ancak odaklanmayı da artırıyormus kullananlar faydalı olup olmadıgını yazabilir mi 😔
Brintellix kullanan var mı?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Ramyy
    Ramyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 57%
    +1 yıl

Bende kullandim psikiyatrist ilac hic arastirdin mi depresyonunun sebebini iyi dusunmen gerek ve egon varsa seni mutsuz eder bunlar sadece ornekler belki yardimci olabilirim diye psikiyatrist ilaclari begenmiyorum ben

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Egoyla bu durumun alakasını anlamadım ama?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

1

Cevap

• sudeakgüüll
    sudeakgüüll Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

ilacı kullanmaya devam ettiniz mi? faydasını gördünüz mü? çok merak ettim ben de ywni basladim.

0
    0 Yorumla
  • Gelibolulu1989
    Gelibolulu1989 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Dikkat sorunun mu var

0
    52 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır depresyon ama ona baglı dikkat dagınıklıgına da iyi geliyormus

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

İlaçlar Seni iyi etmez. onların arkasına sığınma. Pozitif düşüncelere sahip ol ve moralini yüksek tutmaya özen göster. 20 30 liralık ilaçlar Senin Hayatını düzeltmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Depresyon kendini ikna etmeyle iyileşecek bir hastalık degildir keşke söyledigin gibi olsa

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Kanser hastaları bilemem kanserim demiyor kemoterapi ve ilaçların arkasına sığınmıyorlar. Herkesin derdi var hastalığı var. Etrafına baksana bana mutlu insan göster. Panik atak bipolar şizofreni vs. Bunların hepsi yeniliyor. Sen hastayım deme iyiyim de kendini güzel duygularla Besle. Kötü durumun sonu yok Mutsuzluğun da sonu yok. Her ne olursa olsun Sevdiğin şeyleri yap. Geri kalan her ne varsa umrunda olmasın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dediklerin de haklısın insanın kendini motive etmesi gerekir ancak bu tarz hastalıklar insan beyninin işleyişini ve salgılanan maddeleri degistiriyor yani bazı seyler elinden gitmis oluyor ama yapacak bir sey yok

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Bence yine de pes etme. çünkü pes ettiğin zaman yenilgiyi kabul etmiş sayılırsın. Önünde güzel bir gelecek Seni bekliyor. Hiç birseyi bilinç altında büyütme. Herşey düzelir zamanla. her insanın böyle dönemleri olabilir. Güçlü olmak zorundasın ve gülmek zorundasın. Mutluluk tüm içinde bulunduğun kötü duyguların bitmesine neden olacak duygudur. O yüzden umudunu asla yitirme. Sana inanıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tesekkür ederim söyledikleriniz gercekten cok dogru

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Üniversite de olabilirsin ya da bu yıl sınava girecek olabilirsin o yüzden önünde güzel yıllar var hersey Senin açından iyiye doğru ilerleyecek. Buna inancım tam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşünce tarzınız gercekten yüreklendirici takdir ettim

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Rica ederim. iyi Haberlerinizi her zaman bekliyor olacağım. Yalnız bugün girdim siteye ama beğenmedim fazla kalacağımı zannetmiyorum. o yüzden şimdiden söylemek istedim. Burda olmasam da Sizin Her zaman iyi olduğunuzu bileceğim. Size güveniyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi dilekleriniz söyledikleriniz icin cok tesekkür ederim umarım dediginiz gibi olur söyledikleriniz beni gercekten cok memnun etti. Keske hep bunları söyleyen biri olsa

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Yanında Dağ Gibi Ailen var. Sevdiğin insanlar Dostların var. İnsanlar Seni Mutlu edecek Sözleri her zaman söyleyemez. Kendi Mutluluğunu kendin sağlarsın kendi ayakların üzerinde yaşamaya devam edersin. Hiç bir kimseden asla mutluluk bekleme. Kimseye de ihtiyacın olmasın. Güçlü ol ve iç dünyanda yaşadığın fırtınaya artık son verip unutmuş olduğun Gülümsemeye bir an önce geri dön.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte dost dediklerimiz dost cıkmayınca gercekten cevrende yararını isteyen kimseyi bulamayınca durum böyle olmaktan cıkıyor.

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Ve Sen de o zaman bugünden itibaren 8 Ocak 2017 Pazar Gününden itibaren herşeye yeniden başlıyorsun. Herkesi hayatından çıkarıyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aileme bagımlı yasıyorum ögrenciyim ve bugüne kadar yalnızlıgı cok cektim bunu tekrardan yapamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana özelden ulaşmanız mümkün mü

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Aslında ben burdan hiç bir kıza takip isteği yollamadım kimseye özel mesajda atmadım. Size de bunları Sizinle özelden konuşmak için söylemedim Kalbimden geçenleri söyledim. Beni takip eden Bayan Sizmisiniz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet benim de amacım farklı degildi yani sadece teşekkür etmek istemistim kusra bakmayın

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Hayır Kardeşim. Asla yanlış anlamadım. Sadece sormak istedim. ben dürüst biri oldum her zaman ve bana gelen takip isteğini de Seninle paylaşmak istedim.

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Profilimi de açayım şimdiye kadar yaptığım tüm yorumları oku lütfen. Herkes kendine yakışanı yapmalı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlayısınız icin sag olun. okuycam yorumlarınızı

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

özelden mesaj atamadım malesef. Öyle zannediyorum ki 2 3 gün sonra xper seviyesi arttığı zaman mesaj atılabiliyor.

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Nasılsın Kardeşim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sagol kardeş iyiyim seni sormalı

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Seni Merak Ettim. Özel den yazamadığım için de burdan yazmak istedim. Ruh Halin Nasıl pozitifsin dimi herşeye yeniden başladın dimi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet aslında biraz daha iyiyim söylediklerini düsündüm ama biraz zamana ihtiyacım var

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Farkındayım. Herşey bir kere de hemen olmaz. Hiç bir zaman en üstten başlayamazsın herşey planlı ve programlı olmalıdır. Senden bir ricam olabilirmi mümkünse tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Buyur kardes

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Kardeşim benim başkaları gibi Senin ismini yaşını sormam. sosyal medya cep tel vs. gibi şeyleri de asla sormam. Benim tek dileğim bu karamsarlıktan duygu çöküntüsünden negatif düşünce sisteminden kısacası Seni etkisine alan bu ruhsal depresyondan en kısa sürede kurtulmandır. Ve bu süreçte Senin yukarıda saydığım herşeyden sıyrılıp, pozitif ve güleryüzlü hayatı dolu dolu yaşayan MUTLU OLAN SÜREKLİ GÜLEN Bir İnsan olmanı beklemem de en büyük Hakkım olduğunu düşünüyorum. Senden ricam lütfen bu siteden ayrıl. Sanal alemden sahte insanlardan uzak dur. Dediğim gibi Senden hiç bir menfaatim ya da en ufak bir beklentim bile yok ama Sanal alemde durmaya devam edersen kendinde olan gücü asla keşfedemezsin. Hayat Gerçeklerden ibarettir. Her ne olursa olsun Senin Sesini duymasam da Seni hiç görmesem de günün birinde Çok iyi olacağına inancım Tam. Bazen Bir An Bir Ömre Bedeldir. Tek Temennim Senin Mutlu olduğunu bilmektir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bugüne kadar bu yaşıma geldim ve kimseden bu kadar yüreklendirici söz duymadım ve icimde taşıdıgım potansiyelin farkındayım bunu ortaya cıkarmakta hep zorlandım bugün cesaret edemedim kendi kendimi sindirdim. Ama inanın şu sözleriniz beni çok etkiledi gözlerim doldu. Söylemek istediginiz güzel düsüncelerinizi paylaşın lütfen. Ve söylediklerinizde internet ortamında vs cok haklısınız. Söylemek istediginiz baska seyler de var mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve beni hic tanımayan bir insan bana nasıl bu kadar inanıp güvenebiliyorum gurur duydum

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Var. Çünkü bu dünyada iyi insanlar çok azdır. Vicdanı olan ANNESİNE KIZ KARDEŞİNE DAVRANDIĞI gibi Diğer Bayanlara aynı şekilde davranan insan azdır. Ama gün gelir Hiç ummadğın anda Hiç beklemediğin bir anda onlar gelip Seni Mutlaka bulurlar ve bugün sorduğun sorunun sonunda duyduğun üzüntüyü ifade eden üzülme şablonunu bir daha görmemek için Sana tüm yüreğiyle Tüm Kalbiyle Konuşurlar. Unutma Kardeşim İYİLİK HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİR.. Elini Kalbine koy ve 8 Ocak 2017 Pazar Günü Hayatında Yepyeni bir sayfa açtığını asla unutma.. Ben Yanında olamasam da Sen iyi ol Sen Çok Mutlu ol bu bana yeter..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşüncelerinizi umarım hep muhafaza edersiniz kader değiştirmez. Bunları duyduktan sonra benm iyi olmam boyun borcu. Sanki beni çok iyi tanıyorcasına akıl vermeniz beni düsünmeniz, sizden Allah razı olsun

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Kalpleri bir olanlar aynı dili konuşurlar. Şu anda saat 23.15 saat 01.00 de siteden hesabımı silip ayrılacağım. Gerçek Hayatta Yalnız olmak Sizi üzmesin. Sanal da bin kişi ile konuşup gece yastığa başınızı koyduğunuzda elinize nasıl birşey geçmiyorsa gerçek hayatta Yalnız olup kendi gücünüzü kendinizden almanız en doğru olandır. Sanal uçurumdur Sanal asla GERÇEK değildir. Sadece Sizi Takip ettim başka kimseye de asla takip isteği yollamadım. Demekki kısmette Buraya bugün Sizin için gelmek Ve Sizinle Konuştuktan sonra Efendi gibi gitmek varmış. Çünkü Siz Güçlü birisiniz ve herşeyi geçmişte bırakıp Mutlu olmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Hayatta Sonsuz Başarılar Diliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de gece 00.00 da sileyim o zaman :) sizi tanıdıgıma cok memnunum umarım tüm güzellikler sizi bulur ve ışığınızla aydınlatmaya devam edersiniz. Benim de bugüm bunları duymam gerekiyormus bilmedigim duymadıgım bir kişi bir sesten cok memnunum. Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Allah Razı Olsun Kardeşim. Merak etme siteden ayrılmadan son dakika son saniye ye kadar Yanında olacağımı Seni yalnız bırakmayacağımı unutma. Senin gidişinden sonra aynı dakika içinde benim de burdan ayrılacağımı bil. Senden sonra burda 1 saat daha fazla kalmam. Herşey kısmettir ve bugün de kısmetinde bu sözlerimi duyman varmış. Çok Sevindim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir sey sorabilir miyim acaba?

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Tabiki de Buyur Kardeşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnsanın ailesinin bile onun yararını düsünmedigi onu önemsemedigi hislerini düsüncelerini önemsemedigi kendilerini düsündügü bir ortamda bile söyledigin seyler uygulanabilir mi? Buna dayanabilir miyim bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve bu arada beni yanlıs anlamazsan ismini de ögrenmek istiyorum ama sadece bunu senin icin dua edicem paylaşmanı cok isterim

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Evet uygulanabilir. Ailene saygı duyarsın görüşlerine katılmak zorunda değilsin. İnsanlar kendi ayakları üzerinde durmalıdırlar. Kimseden birşey beklemeden Sadece kendi bildikleri doğrular ile Hayatlarına devam etmelidirler. Her düşünceni paylaşmak zorunda değilsin her içinden geçeni Ailene anlatmak ya da onların fkrini almak zorunda da değilsin. Herşey Senin açından Güzel olacak Kardeşim benim buna inancım Tam. Ve her ne olursa olsun Bu Dünya da Senin Yanında olduğumu Asla Unutma..

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

ismim Altuğ Kardeşim. Kapak Resmim de ki Sayfa da bana aittir. ben sıradan biriyim. İkimiz için dua et sadece benim için etme olurmu. Çünkü ikimiz için dua edersen bu gece ve bundan sonra ki gecelerde huzurla uyursun..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pekala. Benim ismim de merve. Ben de paylaşmak istedigim. Muhakkak dua edicem senin icin kardes

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seni unutmıycam Altuğ

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

ikimiz için olabilirse Çok sevinirim Kardeşim. Dinimiz paylaşmayı öngörmüştür. ben değil BİZİM Kardeşliğimiz başladı bugün. Ve dua ederken Senin Her zaman Yanında olduğumu bundan sonra bir an bile yalnız olmadığını bil.

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Merve Güzel Yürekli Kardeşim Benim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her zaman sevdigim insanlar icin dua ederim ve güzel yürekliler icin onlardan biri de sen oldun kalbinin ışığıyla aydınlattın her zaman dualarımdasın

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Teşekkür ederim Çok incesin. Sen yeter ki içindeki gücün farkına var ve Çok Mutlu ol. Artık Depresyon negatiflik psikolojik sendrom boşlukta olma vs. gibi kelimeleri Sana yasaklıyorum. Mutluluk Huzur ve Başarı Hep Seninle olsun. Son 7 dakikamız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendine iyi bak Altuğ bir yorumdan nerelere geldi hic tahmin etmezdim böyle olacaganı hala şaşkınım seni tanımak benim icin bir milattı. Bu son mesajım cok iyi bak kendine okuyo musun ya da calısıyo musun bilemedim ama Allah yolunu açık etsin iyi insanlarla karşılaştırsın ve hayırlısını versin sana. Umarım ikimiz icin de her sey cok güzel olur. Allah gönlündekini nasip etsin sana senin icin hayırlı etsin. Kalbini hafifletsin ve ışığını hep saç. Seni tanıdıgıma tekrardan cok mutluyum cok iyi bak kendine kardesim Allaha emanet ol... Güzel yürekli kardesim...

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Allah binlerce kez razı olsun Güzel Kalpli Kardeşim.. 545 309 12 94 numaramı bir kağıda yaz Sen de kalsın Kardeşim. En başta da Söylediğim Gibi Senin İyi olduğunu ilk duyan ben olmalıyım. ASLA YALNIZ DEĞİLSİN. Hoşçakal Merve

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Seninle tanıştığıma ONUR duydum Kardeşim.. Allah Tüm dualarını her zaman kabul etsin. Tüm Hayallerin gerçekleşsin. Hiç bir saniye yalnız olduğunu düşünme..

Yorumla
    • Gelibolulu1989
      Gelibolulu1989
      +1 yıl

Senden son bir mesaj bekliyorum sonra da siteden ayrılıyorum Kardeşim

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Brintellix kullanan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Laroxyl ve brintellix kullanan var mı? 3 cevap verildi
Brintellix ilacı? 4 cevap verildi
Brintellix 10 mg kullanan varmı? 6 cevap verildi
Brintellix ilaç kullanlar efexor kullananlar? 3 cevap verildi
Jilet venüs Brezee kullanan var mı yâda hangisini önerirsiniz? 4 cevap verildi
WellbutrinXL kullanan var mı acaba? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨