Arkadaşlar, sizden ayrılan eski sevgiliden en iyi intikam nasıl alınır?
Lütfen herkes görüşleriniz yazsın...
Lütfen herkes görüşleriniz yazsın...
Eski sevgilinden alacağın en büyük intikam onu unutmaktır onunda bunu çok iyi bilmesidir.Bundan çok koyan bişey olamaz insana.Çünkü ayrılan karşı tarafın ilişkinin bitmesini istemediğini düşünür.Seviyor zanneder.Ayrıldım şimdi görsün bakalım gibisinden düşüncelere takılabilir.Ama sen onun içten inandığı bu düşüncelerini unutarak yersiz çıkarırsan.Dağlar üstüne yıkılır.Güven bana
eğer seni bırakan oysa hiç şansın yok. seni gözden çıkarmış. apacağın hiçbirşey ona etki etmez. tersine küçük duruma düşersin.. erkekler kadınlar gibi düşünmezler. aynı şeyi sana yapsa sen kafana takarsın ama bir erkek bir kızı bırakıyorsa zaten artık ona saygıda sevgıde duymyordur.
Benim yaptigim gibi yapin gencler eski sevgilimi takip ettim beni cok uzmustu onun beni tanimayan erkek arkadasini ayarttim sonra onla fotolarimizi ona attim we aglatmayi basardim pisman degilim :))
Ne intikamı arkadaşım ya boşa zaman harcamaya değermi sence_?
Cevap
14Cevap
İşte bu durumda suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor
Hayatını akışına bırak , eğer haksız yere seni terk ettiyse anlayacaktır zaten eşekliğini..
Özel bir uğraş gerektirmez..
intikam alınca erkek/kız farketmez nirvaya mı eriliyor? :S git bitir butun paranı rahatla kendini yenile , başka birine takıl al sana en buyuk intikam.gordugu yerde seni tekrar gebersin kaybettiği şeyi anlayarak.
unut gitsin intikam alman zor o seni bıraktıysa ki durum onu gösteriyor..
intikam alacam diye yakın arkadaşıyla falan çıkıp kendini küçültme sakın..!
bir başkasıyla çıkarak ve mutlu pozlar wererek.tek yolu bu
çok yakışıklı ,havalı birini bul önce, sonra el ele gözün önünde volta at, sonra da o yakışıklıya aşık olma ama..
intikam niye? boşwer takma.. ;) suskun ol asil ol hata ondaysa sana döner ve köpek gibi yalwarır ;)
Alma bence sal gitsin yoluna bak. En guzel intikam kendini gelistirmek hayatini guzellestirmek
Hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam et. intikammış felan bunlar ılkokulda kaldı.
sen bunu mu düşünüyorsun? ya bırak onu düşünerek bu soruyu yazman bile zaman kaybı
ağır başlılık en güzelidir. büyük insanlar af eder ama aslada unutmazlar neyi af ettiklerini.
Onu hiç takma. Bu onu gıcık eder zaten.
Muhattap olmaaa.
en buyuk sey bence ne kaybettıklerını ona gostermek bu fızıkı deıl zıhınseldır o erkege beynının yetemeyecegı oynaman senın ıcın cok yeterlı olacaktır
uygun bir yerde kafasına bir kova su itinayla boşaltılır
konuşarak acıtabilirsin ama susarak öldürürsün.
sessiz kalmak en iyisidir dimi.
ona ne yapmak isterdin mesela ?
neden ihtiyaç duyuysunki buna
Rahat bırakın artık
onlar eski
kiralık tut bence en temizi
sadece senı yorar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar