Büyüdükçe soğuyorsun ve nedenini sen bile tam olarak bilemiyorsun mesafelerin yok olacağını düşünüyorsun daha sıkı sarılıyorsun ama o sana öyle sarılmıyordur artık aranıza hep mesafeleri sokuyordur. O küçüklükteki baba kız yoktur artık yabancı bir adam vardır karşında ve sen onun sıcaklığına ihtiyaç duymuyorsundur artık. Çünkü her koştuğunda sıcaklık yerine kemiklerine kadar soğukluğunu hissediyorsundur o adamın. Ve artık sarılmayı dahi istemiyorsun.
çok sevdiğim bir söz var.. 'evet günün birinde evleneceğim, evlendiğim kişi prensim olacak.. Ama babam her zaman kral kalıcak' diye.. o yüzden bir kız cocuğum olmasını çok istiyorum..
bilmem büyüdükçe daha bağlandığımı hissttim. küçükken babam kötüydü. şimdi iyi. her istediğimi söyleyebiliyorum aramızdaki görüş paylaşımı iyice değişti. rahat rahat konuşabiliyoruz hemen hemen her konuda. napcen idare ediyoz sonuçta bir babamız var
Çoğunluk bu yonde olsa da ben bu görüşü savunmuyorum. Çünkü kiz cocugu olmama ragmen babamla anlasamiyorum. Simdi sevmek ayri anlasamamak ayri diyceksiniz. Ben babama saygi duymuyorum insan sevmedigi birine saygi duyamaz zaten. Simdi beni kinayacak insanlar var ama durum böyle her kiz cocugu babasina düskün degildir. Ama dayimin kizi cocukken aglarken bile baba diye ağlıyordu 😂 boyleleri de var benim gibileri de var
genellikle evet kızlar babaya düşkün olur.. niye bilmiyorum annesi ve babasını görüyor çocukluktan beri ve farklı old. için karşı cins olduğu içinde olabilir bilmiyorum.. erkeklerde genellikle annelerine düşkün olurlar
Gerçekten de öyle. kız evlat için babası, arkasında kocaman bir dağdır, en güvendiği en sevdiği insandır. baban varsa hep çocuksundur ve şımarmaya hakkın vardır.
sevgisini belli etmezdi. Çok konuşmaz bir şey paylaşmazdık. Şimdi kendisi biraz yakınlık gösterse de çocuklukda bu duyguları tatmadığım için de ben mesafeliyim
normal bir aile kabul edelim baba iyi bir baba kız çocuğu bebeklikten itibaren iç güdüsel olarak babasını seviyor , erkek çocukta da tam tersidir annedir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kotu babalarda var annem babam bildim bileli kavgali Bu yuzden evlenmeye bile korkuyorum Baba iyiyse babaya duskundur
En İyi Cevaplar