arkadaşlar çok güzel giden bi ilişkimiz vardı aileler flan herkez biliyordu yüzük takılmamz bekleniyordu. ancak son anda kayınvalidem diyeceğim insann evlenme krizi çıktı ve evlenmeye karar verdi. evlendiği zaman başka bi şehire gidecekler.
sevgilim benim çok kıskanç olduğumu ve uzak şehirlerde yapamıyacağımızı soledi bi yerde haklı nefes bile alırken izin isticeksin demediğim kalmıştı neyse konuştuk düşünelim dedi 2 gün sonra aradm beni arama dedi defalarca mesaj atdm hatta yalvardm bana gideceklerini ve yapamayacağımızı soledi ne desem cevap vermiyor cevap verse belki ikna edebilirim sizden ricam ne yapsam da konuşmaya ikna edebiliirm ettim diyelim ne demeliyim lütfen yardım edin
sevgilim benim çok kıskanç olduğumu ve uzak şehirlerde yapamıyacağımızı soledi bi yerde haklı nefes bile alırken izin isticeksin demediğim kalmıştı neyse konuştuk düşünelim dedi 2 gün sonra aradm beni arama dedi defalarca mesaj atdm hatta yalvardm bana gideceklerini ve yapamayacağımızı soledi ne desem cevap vermiyor cevap verse belki ikna edebilirim sizden ricam ne yapsam da konuşmaya ikna edebiliirm ettim diyelim ne demeliyim lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
bi yardımcı olun allahınızı severseniz mağdurum acı cekiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selamlar.
Öncelikle hayatımızdaki olayların ve başka insanları kontrol etme gibi bir gerçeklik yoktur. Yani hayat ve hayatımızdaki insanlar tuşlara basarak kontrol edebileceğimiz oyun karakterleri değillerdir.
İnsanlarla olan ilişkilerimizde karşılıklı değer ve önemli hissetme duyguları belirleyicidir.
Öncelikle kıskançlık ve sahiplenme bir "güvensizlik" ve güçsüzlük" göstergesidir. Bu tür duyguları üretenlerin etraflarında çok fazla insan bulunmaz. İlişkiler kendilerine güvenen iki insanın kurduğu karşılıklı saygıya ve sevgiye dayanan ve her iki tarafında eşit pay sahibi olduğu bir yapıdır.
Size tavsiyem önce samimi olun. Siz bir insanın sevgisi peşinden mi gidiyorsunuz yoksa sadece oyuncak ayısından ayrılmak istemeyen bir çocuğun mantıksız tepkisi içinde misiniz?
Bu soruya vereceğiniz cevaptan sonra iki insanın dürüst ve samimi bir şekilde çözemeyecekleri bir sorun yoktur.
Sevgilerimle.