• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Dış görünüşün özgüvene etkisi nedir sizce?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Yani mesela çok yakişikli veya güzel biri özgüvensiz olabilir mi? Ya da bu özgüven dedigimiz şey nasil artar ya da azalir?
Dış görünüşün özgüvene etkisi nedir sizce?
Nedir Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• CKadir
    CKadir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 70%
    +1 yıl

Ben bu konuda çok farklı düşünüyorum. Özgüveni olan birey zekidir, mantıklıdır.

Dış görünüşmüş, yok efendim önceki ilişkisinde yaşadığı bir takım olaylarmış vs vs... Bana bunlar boş geliyor. Zaten bunlara takılan birisinden özgüvenli olmasını bekleyemezsin. Bunların ne zaman ki kafaya takılmayacak şeyler olduğunu anlarsa, işte o birey artık zeka ve mantığını kullanmaya başlamıştır.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zamn biraz da olgunluk diyelim mi Çünkü olgunlastiginda insan aklini ve mantigini daha iyi kullanir bence

Yorumla
    • CKadir
      CKadir
      +1 yıl

Aslında ben tam tersini düşünüyorum. Zekasını ve mantığını kullandığı için olgunlaşıyor. Olgunlaştığı için zekasını ve mantığını kullanıyor değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olgunlastigi icin demedim olgunlastiginda daha iyi kullanir dedim. Ayrica zeka ve mantik heryerde kullanilabilir. Insani olgunlastiran biraz da yasadiklaridir bence

Yorumla
    • CKadir
      CKadir
      +1 yıl

Aslında dediğime çıkıyor ama neyse :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam dedigin gibi olsun saol :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• emiraskin01
    emiraskin01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

sen ne kadar yakışıklı veya güzel olursan ol eğer çevrenden gelen en ufak kötü bir eleştiriye kafanı takan bir yapın varsa özgüven problemi yaşarsın ama kisaca şunu söyliyim yakışıklı veya güzel olan bir insanın özgüveni çok zor düşer çünkü biliyorsun kendini iyi sin senin özgüven sorunun varsa fazla kafaya takma seni de beğenen çıkar illaki

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ufak bir elestiride özgüvenim düsmez kendimi az çok bilirim yani. Ama bakimli oldugum zamanlar daha bir özguvenli oluyorum sanki :D

Yorumla
    • emiraskin01
      emiraskin01
      +1 yıl

o zaman hep bakımlı ol😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani bakimli olursam özgüvenim düsmez mi :D

Yorumla
    • emiraskin01
      emiraskin01
      +1 yıl

en ufak bir elestiriyi bile kafana takan uzun uzun ne demek istedi acaba diye düşünen bir yapıya sahipsen eğer özgüvenin bakımlı olsa da düşer ama eğer hiçbir eleştiriyi kafana takmayan ben zaten güzel olduğumu biliyorum diyen bir yapın varsa eğer özgüvenin hiç düşmez
      ikisini de dene tarafını seç😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağ twix diyorum :D Saygi duydugum insanlarin bir tek elestirilerini kafama takarim. Onun disinda cok takmam. O zaman 2. dediginine varim diyorum :D

Yorumla
    • emiraskin01
      emiraskin01
      +1 yıl

yardımcı olabildiysem ne güzel bana

Yorumla
    • emiraskin01
      emiraskin01
      +1 yıl

baybay

Yorumla
  • Oxygen11
    Oxygen11 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 38%
    +1 yıl

Tamamen kendinle alakalı dışardaki insanlar seni ne olarak görürse görsün sen kendini begenmiyor herşeye bir kup takıyorsan özgüveninde yerlerde oluyor çevremde o kadar yakışıklı ama özgüveni eksik erkek var ki ama gel görki iki kelimeyi bir araya getiremeyen çekingen insanlar

0
    0 Yorumla
  • Turkfk
    Turkfk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

İllaki tipe bağlı değil örneğin çirkin diye tabir edilebilecek bir kiz veya erkek ortamda espri bilgi düşünce özgür iradesiyle paylaşır ortamın favorisi olur. Özgüven de bence kendini sevmekle barışık olmakla artar unutma görünüşünle karşılanır düşüncelerinle ugurlanirsin

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Son cümlen yakti ortalıgi knk :D

Yorumla
    • Turkfk
      Turkfk
      +1 yıl

Anlayabilen olduysa n mutlu 😉

Yorumla
    • Turkfk
      Turkfk
      +1 yıl

Resmin var mı merak ettim bn şıp diye anlarim özgüveni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir resimden özgüven anlamak hmm:D

Yorumla
    • Turkfk
      Turkfk
      +1 yıl

Buda benim özgüvenim😎😅

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

16

Cevap

• babyface06
    babyface06 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 30%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.

ben çok yakışıklıydım, özgüvenim vardı etki ediyor ama hayatım bitmiş. yaşadıklarım yüüznden kafayı tırlatıp hastanelere bile düştüm. üstelik galiba nazarda değdi bana. çünkü saçım falan hep döküldü, hastalıklar.. keşke çirkin ama şanslı olaydım dedğim zaman boldur.

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yasadin bilmiyorum ama oncelikle. Ama profilde saclar saglam :)

Yorumla
    • babyface06
      babyface06
      +1 yıl

işte tamda zamanlar benim hayatımı yediler. saçlarımın çoğunu kaybettim :(( nedeni içtiğim ilaçlar, hastalıklar, babamın ölmesi, çok yakışıklıyken bana hayran olan izmirli kızın beni çok güzel bir kızın resmiyle kandırması (buna yılarca üzüldüm) daha önce bir başka biri üzdü. ünv hazırlık yıllarımda hiçbiri olmadı. annem çok kısıtladı. ne kdar doğru bilmiyorum ama ailede büyüler falanda çıktı piyasaya. yani aslında yaz yaz bitmez. ama benim için en kötüsü bana hayran olan insanın beni çok güzel bir kızın resmiyle kandrıması oldu. eğer öyle yapmsaydı 12 sene evvel evlenmiştim. yani anlayacağın ben şanssız yakışıklı. daha neler var hayatımda kimse bilmez. içimi dökünce hepsiini anlatıyorum diye çoğu yerde susuyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İcine atinca da olmuyoki.. insanin anlatasi gelio. Ama durumuna uzuldum ya. O kizin yaptigi da yanlis olmus. O da ayri bir ozguven problemi yasiyo sanirim

Yorumla
    • babyface06
      babyface06
      +1 yıl

ben ölmediğime şükrediyorum ama ölmekten beter oldum. çekmediğim sıkıntı kalmadı hatta çoğu zaman sıkıntılardan burnum kanadı. ama kime anlatacan ki. anca gider psikologa anlatırsın. içine atmak en iyisi. o kızdan ayrı, annem başkalarıylada görüştürmüyordu beni. kıskançlık var onda. mesela eğlencelik bir bayan arkadaşım vardı uzaktan konuşuyorduk, annem onuda yok etti. görüşmeyeceksin diye tehdit etti, kavga ettik. o konuştuğum kız ise evlenmiş araştırdım. valla herkes üzülüyor benim halime ama kaderim heralde böyle. her insan kaderini yaşıyor zaten. o kızla öbür dünyada hesaplaşırız artık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla kardes ne diyim Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin. Gecesi olan günün güneşi de var. Boyle seylerde sabretmek en iyisidir

Yorumla
    • babyface06
      babyface06
      +1 yıl

saol işallah bakalım ne olacak ama bundan sonra üzeni yok edecem. bıktım karşı cinsten çünkü. onlarda inanç yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öyle de genelleme yapma ya.. Herkes ayni degil sonucta. Karsina illaki iyi birisi cikar

Yorumla
    • babyface06
      babyface06
      +1 yıl

sadece iyilikle olmaz bu işler. kadınların çoğu genelleme yapıyor ya erkekler böyle diye. ben onuda geçtim tecrübelerim yetti bana. herkes biribirini göre göre aynı olmuş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet genelleme ben de yaparim bazen.. Ama öyle dusundugum icin değil Eger oyle düsünürsem karsima cikan herkese önyargiyla bakarim bu da dogr değil bence

Yorumla
    • babyface06
      babyface06
      +1 yıl

o zaman özeleştiri yapsın herkes. benim önyargım yok benim yapım böyle. ben teklerle uğraşamam artık. herkes çektğini bilir. önyargılı değilsen bana hak verirsin çünkü ben kafayı yiyip hastanelerde yattım. ayrıca bide şu var. oraya baksan bunu sevgili var buraya baksan eski sevgili yeni sevgili muhabbetleri leri. eee ben bir tanesini alıp onun derdinimi çekecem hayat boyunca. kerizmiyim ben. üstelik bunca üzüntüden sonra. başıma gelenler hep ömür boyu seveceğimi düşündüğüm kızlar yüzünden geldi. işim olmaz artık. üstelik ben beklerken ne çapkınlıklar yapanı gördüm ben. kadınıda erkeğide. benim bunca yaşamadığımı kim verecek ayrıca ben bebekyüzlüydüm getirsene dengimi bekbekyüzlü iyi birini. senin en güzellerin bile müthiş bir egoyla dolaşıyor. arkadaşım bile onlar bize bakmaz dedi. neyse bnlar çok derin konular. herkesin yaşadığıda farklı. bence dürüst ve doğru oldum kaybeden ben oldum. yokum artık. herkesin huyu suyu farklı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yazdin oylee yaa :) Sen gene de iyisini umut et yaa koyverme kendini hmn

Yorumla
    • babyface06
      babyface06
      +1 yıl

senin ordulı hemcinsin kocasından sıkılmış beni buldu. herkes şapur şupur biz tekle şükür öyle mi. ha bide erkeklerin ilgisi hoşuna gidiyormuş. ben çok yazarım, kafayı yedim ama motor dehşettir bende.

Yorumla
  • palikaryas6
    palikaryas6 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

özgüven eksikliği diye bir şey yoktur insanların kendini kandırmasıdır tamamen psikolojiyle alakalıdır yaşadıkları hayatta çevresi tarafından sevilmeyen dış görünüşle yargılanan ya da ailesi tarafından baskı gören ve bunun gibi bir çok şey yaşayan ve ya yaşamış olan biri ruhen çökmüşdür burada önemli olan nokta yaşadıklarını çevrendeki insanların söylediklerini kafaya takıp takmamakla ilgili

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasi takmiycaz peki

Yorumla
    • palikaryas6
      palikaryas6
      +1 yıl

dünya ya tek geldin yine tek öleceksin insanların ne söylediğinin önemi var mı? anı yaşa hayattan zevk almaya bak mutlu ol ama doğru yolda hak yolunda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

güzel konustun ne soylense sonuc yine dediğine geliyo

Yorumla
    • palikaryas6
      palikaryas6
      +1 yıl

sen ne yaparsan yap insanlar daima söylenecektir iyi ya da kötü bu yüzden salla buradaki hayattan sonra bir hayatın daha olacak bunun bilincinde ol ve buna göre yaşa yaşaki 2. hayatında pişmanlıkların olmasın insanların çoğu gaflette yanlış bir yaşam içinde yanlış bir yaşam içinde dediğim 2. hayatın var olacağını unutup Geçici hayata kapılıp gitmişler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olaya ilahi acidan bakiyosun bu güzel bence ama dediğim su hani güzelim demiyim de bakimli olunca daha dik duruyorum gibi daha boyle savunabiliyorum kendimi.. Yoksa soyledigin dogru kim ne derse hesabini vercek tabiki :)

Yorumla
    • palikaryas6
      palikaryas6
      +1 yıl

ilahi demeyelim gerçek olan diyelim bakımlı ol zaten kendine bak güzel elbiseler giyin kendine yakıştırdığın hayatı yaşa ama sen bunları yaparken başkalarının ne diyeceği ya da ne dediklerini umursama takma öyle yaşa savunma yapmanı gerektiricek bir durum yok sen kendini neden savunma zorunda olduğunu düşünüyorsun? beğenmeyen beğenmesin sen insanlar beğensin diye mi yaşıyorsun? gafletteler dedim konulardan biri bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok beğenmekle alakali degil ya benim kendime olan bakimim. Yani güzel olduğumu hissetigimde daha dik duruşlu oluyorum diorum. Biraz teselli eder gibi konustun:D Bide sen bu kadar yazdigina gore sen takiosun galiba :) sitemkar konustun sanki

Yorumla
    • palikaryas6
      palikaryas6
      +1 yıl

ben takmıyorum çünkü insanların ne dediği benim için zerre kadar önemli değil sitemkar olduğum konu insanların başka insanları aşağılayıcı sözler kullandığını eleştirdiğini gördüm o manzara geldi aklıma bu tarz insanlar değişmeli diyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle insanlar var yaa. Hele boyle kendini iyi gösterebilmek için karsisindakini ezenleri en sinirime giden onlar. Uzak durmak lazim. Değismez onlar

Yorumla
    • palikaryas6
      palikaryas6
      +1 yıl

işte en acınacak durumda olanlar onlar aslında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen kesinlikle 👍

Yorumla
    • palikaryas6
      palikaryas6
      +1 yıl

bu da gafletten kaynaklanıyor kapılıp gitmişler insanların çoğu

Yorumla
  • _KroGENÇ
    _KroGENÇ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Yakisikli değilim tipsizim ama özguvenliyim
    En yakışıklı kişilerin uzaktan baktığı kızlar ile yıllardır arkadaşım ;)

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Iyiymis :D Kendinle barisik olman güzel :)

Yorumla
    • _KroGENÇ
      _KroGENÇ
      +1 yıl

https://vocaroo.com/i/s0aIGdDdV6tF
      :) :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok iyi geldi tesekkurler :)

Yorumla
    • _KroGENÇ
      _KroGENÇ
      +1 yıl

:D ricalarr

Yorumla
  • CaddeB3Y1
    CaddeB3Y1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl

Hayatinda karsina cikan insanlara ve sana bagli allah kurtasin😂😂

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasi yani özgüven düsüren insanlari mi kastediosun

Yorumla
    • CaddeB3Y1
      CaddeB3Y1
      +1 yıl

Malesef evet toplum icerisinde karsisindaki insani assagilamakdan ve onun acisindan zevk alan insanlar var gerci acinacak olanlar kendileridir😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Katiliyorum yaa. benim de var etrafimda boyle maalesef. Kenidini daha iyi gösterebilmek icin karsisindakini kücük dusuren ama ne yapacan iste :)

Yorumla
    • CaddeB3Y1
      CaddeB3Y1
      +1 yıl

Tek tavsiyem uzak durman yoksa sende o kisiye burunursun farkinda olarak🙄

Yorumla
    • CaddeB3Y1
      CaddeB3Y1
      +1 yıl

Olmadan yani (T9kurbaniyim)😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok demek istedigini anladim zaten :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen uzak durmak en iyisi bence de

Yorumla
    • CaddeB3Y1
      CaddeB3Y1
      +1 yıl

Kesinlikleee🙄

Yorumla
  • first_class_aviator
    first_class_aviator Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Dış görünüşün özgüvene etkisi elbette vardır. Fakat bu güzel ve yakışıklı olmayan kişilerin özgüvensiz olması gerektiği sonucuna vardırmaz.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmasi tabiki gerekmez :) Ama etkileyebilir sanirsam

Yorumla
    • first_class_aviator
      first_class_aviator
      +1 yıl

Kesinlikle etkiler.

Yorumla
  • Black_smoke
    Black_smoke Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

özgüven die bişey yoktur korkaklar kendilerine bahane aramıslar bunu bulmuslar

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki kendi ayaklari üzerinde durup kendini iyi ifade edebilmeyi kendini savunabilmeyi neyle acikliosun

Yorumla
  • AşkıSukünet
    AşkıSukünet Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Aslolan insanın kendine duyduğu saygıdır

1
    0 Yorumla
  • Hadiccanimsende
    Hadiccanimsende Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 32%
    +1 yıl

Kendini severek basklarini dinlemeyerek

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani elestirileri hakaretleri dinlemeyerek dimi

Yorumla
    • Hadiccanimsende
      Hadiccanimsende
      +1 yıl

Salla kardesim onlarmi yasiyo senin hayatini onlar sadece senin hayatini mahvetmeye calisan insanlar takma hic onlar yokmus gibi davran zamanla alisirsin ben alistim.

Yorumla
  • özgürgenç1209
    özgürgenç1209 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

%90 dis gorunus etkisi

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yüzde 90 biraz fazla degil mi :)

Yorumla
    • özgürgenç1209
      özgürgenç1209
      +1 yıl

normal sartlarda boyle. sen ney icin sordun? sevgili mi iş mi hangi konularda özgüven. mesela işinde basarili biri özel hayatinda ayni özgüvene sahip olmayabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konu konu özgüven değil.. genel anlamda hani insanin bir durusu vardir ya. Ben bunu yapabilirim hissi. bunu soruyorum. örnek;bilgi yarismasi programina katildin aklima ve mantigima guvenirim ben yapabilirim mi dersin yoksa ben yakisikli ya da guzel degilim insanlar beni yargilayacak mi dersin

Yorumla
    • özgürgenç1209
      özgürgenç1209
      +1 yıl

hehhee anladim :D ben herseyi yaparim romayi tekrardan bile yakarim yeter ki isteyim ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Masallah o nasi özgüven:D

Yorumla
    • özgürgenç1209
      özgürgenç1209
      +1 yıl

özgürüm gencim ve hayatimda kurallara yer vermem özgüveni bu. arkamda duranlarida ailemide cok seviyorum. hayat bana güzel ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Harikasin o zaman bravo 👏

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kendini begenirsen pozitif etkisi var kesinlikle

1
    0 Yorumla
  • lanetolsunharry
    lanetolsunharry Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Basariyla da alakali bir durum bu

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hangi konuda dersler okul falan mi ya da is mi yani?

Yorumla
    • lanetolsunharry
      lanetolsunharry
      +1 yıl

Genel.. her sey olabilir

Yorumla
  • Reis0634
    Reis0634 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Hiç alakası yok kimsenin 4 eli 4 gözü yok

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen.. Bu biraz da kendinle barisik olmakla alakali galiba

Yorumla
    • Reis0634
      Reis0634
      +1 yıl

Aynen ben yakışıklı biri değilim ama özgüvenim yerinde çok şükür ;))))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman başarili oldugun konular farklidir

Yorumla
  • sezer_
    sezer_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı.

bakım giyim ile artabilir

0
    0 Yorumla
  • Kötü_Kedi_Şerafettin
    Kötü_Kedi_Şerafettin Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 51%
    +1 yıl

%100.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kesinlikle dis görünüs diosun yani

Yorumla
    • Kötü_Kedi_Şerafettin
      Kötü_Kedi_Şerafettin
      +1 yıl

evet.

Yorumla
  • Mesutkabak
    Mesutkabak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Çok büyük rol oynar.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani tipsiz biri büyük ihtimalle özgüvensizdir diosun

Yorumla
    • Mesutkabak
      Mesutkabak
      +1 yıl

Evet öyle olduğunu sanıyorum.

Yorumla
  • Андромеда
    Андромеда Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Değişir

0
    0 Yorumla
  • sertdöver24
    sertdöver24 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

çokkkk

0
    0 Yorumla
  • Crony
    Crony Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Etkili bence

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Dış görünüşün özgüvene etkisi nedir sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Dış görünüş özgüveni etkiler mi? 54 cevap verildi
Dış görünüşün öz güvenini etkiliyor mu? 47 cevap verildi
Dış görünüş özgüven eksikliği mi yaratıyor? 8 cevap verildi
Dış görünüş mü özgüven mi daha önemli? 7 cevap verildi
Özgüvenin dış görünüşle bir ilgisi var mı? 31 cevap verildi
Özgüven ve dış görünüş bağlantılı mı sizce? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨