Ben deneyip yanılmayı tercih edenlerdenim. Yaşayarak öğrenmek bazen çok hasar bıraksa da en güzeli sanki. Hatta yanıldığım halde akıllanmayıp, tekrar denediğim bile oluyor. Siz ne düşüyorsunuz?
Bir şeyin sonunun nereye gideceğini biliyorsam, denemem. Deneyip yanılmak, aptallık olur. Zaten biliyordun ki, böyle olacağını? Ha bilmiyorsun, denemek değildir ki. Bilmeden işin içine girmektir, sonu b*k oldu, bilmiyordun. Ona hak veririm.
Yaşamadan birseyi bilemeyiz yaşayıp görüp tecrübe kazaniyoruz amma iyi amma kötü
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
emin adımlarla ilerleyip, 10 defa düşünüp bir defa yaparım. hayal kırıklığını hiç sevmem, bu yüzden başaramayacağım işe genelde girmem. olurda es kaza girmişsem o işe ne yapar eder kopartırım
Montaigne 'Denemeler' romanında der ki "Ben çocuğumun her şeyi debeyip doğruyu yanlışı kendi öğrensin isterim. Kendi tecrübeleriyle doğruyu bulması benim ona öğretmemden daha mümkündür."
Vay arkadaş böyle mi millet soru soruyormuş değişik kafalar. Denemekten vazgeçmemek ile ilgili bence hazırlıyorum. ''If you never try, you'll never know'' görselinden bu soruyu yazdım.
En İyi Cevaplar