• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Müslüman kadın nasıl olmalı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
link

bunun dışında müslüman kadın nasıl olmalı ? hali, tavrı vs.
Müslüman kadın nasıl olmalı?
Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Wolcano
    Wolcano Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 52%
    +1 yıl

Hz. Amine gibi uç Örnek olmaya gerek yok mesela o ağzına çakıl taşları koyarmış Erkekler sesimden etkilenmesin diye..

İslam da kapanmanın sebebi, Kadında Tanrı vergisi olan çekiciliğin erkeklerin ilgisini çekmemesi ve bu sayede şeytanın arzularına cevap vermemesi içindir.

İslamda erkeklerin ve kızların mesela evlenmeleri akıl baki olduktan sonra yani ergenlikten sonra -ki islamda bunun yaşı kadında 14 erkekte 16 olması lazım - evlenmelerini ister... Sebebi de ileri yaşlara kadar evlenmeyenlerin bir nevi azgın düşüncelere sahip olmamasını sağlamak..

Lakin bu şu anki kapitalist dünya karşısında imkansızdır. Zira evini geçindiricek kadar parayı ancak uni ve askerlik olayları bittikten sonra kazanmaya başlıyorsun.

Yukarıda bahsettiklerim aslında kadınların neden kapanmasının istendiği ve neden erken evlenilmesi gerektiği ile alakalı

Konuya gelirsek..

Sadece kapanmakla din olmaz, sadece başkasının isteği ile (koca,baba,anne, abi) kapanmakta olmaz..

Kapandığın zaman vücud hatları belli olmamalı, makyaj hafifte olsa yapılabilir bunun yasağı yok sonuçta kuranda açık olabilecek yerler belli (yüz, el, Ayak)...

Bugün yolda diz altı etekle gezinen türbanlılar var, bunun ne kadar günah olduğundan haberleri yok ya da tamamen siyasi amaçlı olarak sadece türbandan ibaretler.. Böyle olacaksanız ve kapandığınız zaman göğüs ve kalça hatlarınız ortaya çıkacak ise hiç kapanmayın, yeminle daha az günaha girersiniz..

Öbür türlü Dinde kadının yapmaması gerekenlere dikkat ederseniz zaten müslüman kadınların ne yapması gerektiğini anlarsınız ki öyle yobazların uzattığı gibi koca bir listeside yok bu işin..

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok teşekkür ederim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• bibaksaniza
    bibaksaniza Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 40%
    +1 yıl

Ben ateistim, herkesin inancına saygım var. Lütfen mesajımı yanlıs anlama. Giydiğin giyisiyle, konusma biçiminle müslüman olacağını mı düşünüyorsun? Bence yanlıs, her zaman bir engeldir. Müslümanlık adamın içinde olur. Sen inandığın dinin senden istediklerini ne kadar yapıyorsun ona bak bence.

Benim gördüğüm tüm başörtülü kadınlar aynı. Taso gibi bişey bu artık, aa seninkinin rengi farklı benimkinin boncukları var olayına döndü resmen.

Saygılı biri olmak yetmez mi?

Ayırca eksi yiyecem kesin ama; neden biraz daha araştırma yapmıyosun. Bak ne dicem, herkesin taptığı bir din var. Bunlardan eğer varsa sadece bir tanesi gerçek olacak. Peki ya Allah yoksa, gerçekten putlar varsa? Haydaa, gitti o kadar iman.. Üstüne üstlük bu sefer putlar tarafından cezalandırılacaksın? Bir kütüphaneye git, dinlerle alakalı bir kitap al. Okuduktan sonra bide Kuran-ı kerim 'i oku. Bence sana en doğru yolu gösterecektir.

" Ben ne sordum sen ne diyorsun " tarzında düşüneiblirsin sadece gerçekleri görmeni isterim.

Bakalım kaç tane eksi gelecek :)

Saygılar.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kusura bakma ama her ihtimali düşünmek gerek bunun olabileceği gibi tersi de olabilir sen okudun mu peki kuran ı ya da bu dediğin din kitaplarını ona göre konuşmama devam etmek istiyorumm

Yorumla
    • Wolcano
      Wolcano
      +1 yıl

Put Örneğini vermesen yazının altına imzamı atardım.. Lakin Semavi dinler olmasa bile insanın kendi yaptığı heykele, ya da önceki ölmüş krala tapmasını saçma bulurdum.. (örn. mısır mitolojisi )

Evrim teorisi desen siz ne kadar tipi bilmem kaç milyon yılda değişmiş canlı bulsanız semavi dinden olanlarda bilmem kaç milyon yıllık değişmemiş canlı buluyor yani bu da nanay..

Semavi dinlerde her dinin tanrısı ayrı değildir ayrıca.. Hristiyanlar da, Yahudiler de, Müslümanlar da Allah'a inanır

Yorumla
    • enessimsk
      enessimsk
      +1 yıl

Yanlış yapanlar var diye doğru değişmiyor. Doğru halen aynı şekilde yerinde duruyor. Müslümanlık içimizde diye birşey tekil olamaz. Görevleri yerine getirmiyorum ama iyi biriyim yardım ediyorum falan böyle bir yere varılmaz. Kuran 11/15 ve 11/16 yı dikkatli bir şekilde okursan demek istediğimi anlarsın. Günümüzde din artık bir kültür olmuş , inanıyorum ama ... diye başlıyor artık cümleler.

Yorumla
  • Kahloo
    Kahloo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

link verdigin seylere cok dikkat eden bir arkadasim var. kendisinin basi aciktir. oldukca muhafazakardir. lakin onyargili degildir. oyle yetismistir hepsi budur. babasinin yaninda bacak bacak ustune atmaz. koltuga uzanmaz falan. hasemayla bile olsa erkeklerin oldugu yerde denize girmez. dikkat cekici en ufak hareketi yoktur. fisildayarak konusur, agzini aca aca gulmez. basi onunde de gezmez. saga sola da kaymaz gozleri. alkol, sigara kullanmaz. baskalari hakkinda iyi, kotu yorumda bulunmaz. yardimseverdir. 6 senedir bir kez olsun sesini yukselttigini. kizgin oldugunu gormedim. cocuklarla super anlasir. onyargili degildir. kimseyi durup durup uyarmak, hayatina karisma hakkini kendinde gormez. her turlu derdini anlatirsin. dinler. hic sevgilisi olmadi. simdi nisanlandi. bu yaz dugunu olacak :). omru boyunca mutlu olsun.

5
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

amin inşallah mutlu olur :)

sanada çok çok çok teşekkür ederim beni bir sen anladınn :)

Yorumla
    • Kahloo
      Kahloo
      +1 yıl

bir de hicbir zaman ben namaz kiliyorum. oruc tutuyorum vb aciklamalari ulu orta yapmaz. ilan etmez kimseye. sadece tahmin edersin :). ya da otururken kalkiyorsa bilirsin namaz kilmaya gittigini.

Yorumla
    • Kahloo
      Kahloo
      +1 yıl

melek gibi de bir insandir. onun gibi tek insan tanimadim ne yalan soyleyeyim.

ben anladim da en iyi cevap yok :(.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) maşallah vallahi hayran kaldım . ben de böyle biri olmak istiyorum işte ama unuttuğum çok şey oluyor genelde :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

özür dilerim unuttum bir an :)

Yorumla
    • Kahloo
      Kahloo
      +1 yıl

bu onun dogal hali. yetistirilme sekli diyelim. sonradan olma biri degildir. ozel dikkat te etmiyor. ben sordugumda cocukluktan kalma demisti.

Yorumla
    • Kahloo
      Kahloo
      +1 yıl

ben tesekkur ettim.

Yorumla
  • kopukucurtma5
    kopukucurtma5 Takip Et
    Guru Yaş: 111
    +1 yıl

müslüman kadin, ogullarina veremedikleri edep ve terbiyeyi kizlarini örterek telafi etmesi gerektiginin bilincinde olmalidir

erkeklerin kendilerinden bir derece üstün oldugunun bilincinde olmalidir

tarla gibi olmalidir esleri istedigi gibi kullanabilmelidir

itaatsizlik yaptikkarinda hafifce dayak yiyebilmelidir

üc defa bosol denildiginde yol almalidir

esi kuma getirdiginde kumasiyla iyi gecinmelidir

vs diye uzar gider.

kaynak : kuran.

6
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

20

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İş olsun diye sorucana araştır biraz. Reklam yapma. Müslüman kadının nasıl olması gerektiği hakkında birçok hadis var zaten. İnternete girebiliyosan bunlara çok rahat ulaşırsın. Ayrıca müslüman kadının niteliği hakkında kur'an-ı kerimde de bilgiler var aç bak. Evinde kuran da mı yok? Ha kuran yok ben belki müslüman değilim diyosan müslüman kadınlardan sanane. Çocuk oyuncağı ettiniz be resmen ayıp. Bunun dışında nasıl olmalı diye bulduğun link in doğruluğu tartışılır. Eğer doğruluğuna güveniyosan inanıyosan dalga geçmek için burada yayınlıyosun demektir.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne alakası var neden bu kadar yanlış anlaşıldım acaba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sorma şeklin yüzünden olabilir mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl sordum ki ya da nasıl düzelteyim yardımcı olur musun ?

Yorumla
    • Wolcano
      Wolcano
      +1 yıl

Soruda ben böyle kızacak kadar kötü bir niyet görmuyorum ayrıca verilen linkte ki konular doğrudur.. Kapandığı zaman bir kadının o linkteki gibi kapanması lazım..

Hadisi şeriflere gelince;

Kuran İncil ve tevrata göre bozulmamıştır lakin hadisi şerifler için öyle diyemeyeceğim..

Hadisi şerif Demek, Peygamberimizin kendi ağzından yaptığı uyarılar demek, Lakin birbiriyle çelişkiye düşmüş o kadar çok hadis var ki biri yasak derken öbürü serbest diyen..

O yüzden hurafe hadis çoktur.

Yorumla
  • carriera2011
    carriera2011 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Necip Fazılın dediği gibi. Ne altını kapat üstünü göster ne üstünü kapat altını göster. Hepsinin kapat imanını göster.

4
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) teşekkür ederim

Yorumla
    • carriera2011
      carriera2011
      +1 yıl

Rica ederim :)

Yorumla
    • Wolcano
      Wolcano
      +1 yıl

Bu necip fazıl bir ara CHP li değilmiydi yaw =) Kendisi kadar rüzgar gülü olan bir adam görmedim =)

Yorumla
    • komunist
      komunist
      +1 yıl

meyhanede içerken öyle demiyormuş ama ;;;)))

Yorumla
    • carriera2011
      carriera2011
      +1 yıl

Kendisi 30 yaşına kadar inançsız biriydi. 30 Yaşından sonra dönüş yaptı. Ve bunu şu sözüyle ifade etti üstad.

Tam 30 yıl saatim işlemiş ben durmuşum.

Gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmuşum.

Döndükten sonra asla CHP li olmadı. Bu yüzden adamı sevmiyorlar. :))

Yorumla
  • biryarimoldusonunda
    biryarimoldusonunda Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

müslüman kadın tanımı yanlış. yani aşağıdaki yazdıklarımızı yapmayan kadın müslüman değil, yapan kadın müslüman mı oluyor. türkiye'nin %60' namaz kılmıyor atıyorum bunların %30'u kadın desek bunlar müslüman değil mi? soru sorarken laf atmak sanatını kullanıyorsun.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sanat falan yapmak istemedim bilmediğim bir şey hakkında bilgi almak istedim ama herkesin alınası tuttu teşekkür ederim yani

Yorumla
    • Wolcano
      Wolcano
      +1 yıl

Cidden alt alta iki farklı görüşte kızmış=)

Müslümanlığın gereklilikleri vardır. Bizde Allah'ı,Peygamberini ve kitabını inkar etmedikçe müslümanlıktan çıkmazsın, Yani hristiyanlar gibi klise seni beğenmedim, aforoz ediyorum olayı yok.. Müslüman kadının olması gereken şekil vardır olur ya da olmaz bu onu bağlar, cezasını da mükafatınıda o alır.. Yani bu soruda öyle bir anlamda yok..

Ama bir oyun gibi Yüksek puan yapmak istiyorsak, Dinen bazı kuralları yapmamız gerekir..

Yorumla
  • abdulselam8888
    abdulselam8888 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

tesettur konusu vucut hatlarinin belli olmayacak ve karsi cinse cazip gelmeyecek sekilde giyinmektir... gerisi teferruat... mutevazi, ahlakli oturmasini ve kalkmasini bilen nerede ne konusacaginda haberdar olmalidir... tabii bunlar benim gorusum... herkese saygi duyarim...

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim :)

Yorumla
    • abdulselam8888
      abdulselam8888
      +1 yıl

rica ederim... ayni zamanda bu bayanlara saliha hanim denilir...

Yorumla
  • blue3434
    blue3434 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Aklınıa takılan her şey için güvenilir çok güzel bir site

link

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler :)

Yorumla
  • Hezarpare
    Hezarpare Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Nisa suresini okumanızı tavsiye ederim özellikle 34. ayetin bir kısmı efendim.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok teşekkür ederimm =)

Yorumla
  • tolga666
    tolga666 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Müslüman bir kadın ahlak olarak kuran ahlakını benimsemesi lazım peygamber efendimiz gibi merhametli olması ve onun yaşantısını örnek alması gerekir.

2
    0 Yorumla
  • FunnyLover
    FunnyLover Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Müslümanlıkta setri avret vardır türban yoktur yahudilikte türban vardır müslümanlık yahudiliğin bir mezhebidir değildir. İsteyen herkes çıplak namaz kılar mı ? Kılar . Allah'ın bizim giyimimizle bir alıp veremediği yoktur.

0
    2 Yorumla
    • Wolcano
      Wolcano
      +1 yıl

Sen okulda hocanın karşısına, ya da evde babanın karşısına nasıl çıplak çıkamıyorsan, Kısaca insanlarda bile adap var ise bu konuda, seni yaradanın huzuruna da çıplak çıkamazsın kardeşim..

Namaz Yaradanın huzuruna çıkmaktır.. Ciddi olmak zorundasınız!. Allah'ın tabiki senin giyiminle alıp veremediği yok ama koyduğu kurallar var.. Bu kurala uymak zorundasın, uymazsan gideceğin yerde Açık ve NET! biçimde belirtilmiştir..

Yorumla
    • FunnyLover
      FunnyLover
      +1 yıl

Bu kurallar Allah'ın kuralı değil insanların uydurduğu kurallar adem ve havva ilk insandı o zaman kıyafet var mıydı kendi dinini dahi bilmeyen insanın bir yorumu okumak ne kadar acı :/ Allah'a kul arasına kimse giyemez isteyen sanane ki giysiden , kıyafetten sen kim oluyorsun benim onla arama giriyorsun. Allah okul hocası mı , babam ki neyle neyi kıyaslıyosun bre adam ! Allah'ın kurallarına uymazsan gideceğin yer belli insanların kurallarına değil. Sizin yaptığınız takiyyeden baska bişi değildir

Yorumla
  • paris2012
    paris2012 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

5 vakit namazını kılsın ağzında Allah olsun Allah korkusu olsun herkese yardımsever,iyimser olsun.Dinimizin bize verdiği görevleri yerine getirsin yeter :)

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya ben görünüş açısından diyorum yani nasıl bir kadına bu kadın hakkıyla müslümanmış dersin

Yorumla
  • demitria
    demitria Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

link

0
    0 Yorumla
  • pentin
    pentin Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.

bunu yazan hangi ulvi insan da böyle vaaz vermiş? anasını satım herkes kendini peygamber sanıyor.

1
    0 Yorumla
  • allahsızhollandalı2
    allahsızhollandalı2 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Tesettürde wonderbra, open cup, shelf, önden kopçalı yoktur.

0
    0 Yorumla
  • Nettuno
    Nettuno Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

Satanist olmasın gece bizi kesmesinde fazlasında gözümüz yok

0
    0 Yorumla
  • themanwithnoname
    themanwithnoname Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

link

0
    0 Yorumla
  • komunist
    komunist Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

link bence bütün kadınlar böyle olmalı

0
    3 Yorumla
    • carriera2011
      carriera2011
      +1 yıl

Bahsettiğin olay 30 yaşından önceydi kardeşim :)

Yorumla
    • Wolcano
      Wolcano
      +1 yıl

Şahsen ben ailem ve çevremdeki kadınların elin yedi kat yabancısına böyle kendini teşhir etmesini istemem, Keza siz teşhir etmesinden memnunsanız bu sizin tercihinizdir.. Ama bütün kadınlar deme haddine sahip olma hakkınız yok!..

Yorumla
    • komunist
      komunist
      +1 yıl

hayırlısı olsun

Yorumla
  • kuzeymg
    kuzeymg Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Kapalı olmalı allahın tüm emirlerini yerine getirmeli..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

toplumsal mesaj mı verdin şimdi, soru sorar gibi yapıp..

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

soru soruyorum insan gibi nerden çıkardın mesajı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sen bu şekildemi olmak istiyosun bu yazılanları yapmayan çokkk tesettürlü gördüm

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet işte kendime çeki düzen vermek istiyorum bu konuda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aferin doğru yoldasın inş yaparsın hepsini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sağol , inşallah

Yorumla
  • pumablack
    pumablack Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

edepli ahlaklı sadık olmalı

2
    0 Yorumla
  • closed
    closed Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

bence kadının oturaklı olması yeter

0
    0 Yorumla
  • marjinalis
    marjinalis Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

parfüm sıkın lan bari :S

0
    0 Yorumla
  • zatımuhterem
    zatımuhterem Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

oha ya ne alakası var tesettürlü kadın ölsün mü?parfüm yok bilmem ne:D

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

parfüm zaten dikkat çekmek içindir ve müslüman kadın dikkat çekmemek için örtünür

Yorumla
    • zatımuhterem
      zatımuhterem
      +1 yıl

güzel kokmak sünnette var.bu yaz gününde kadın leşmi koksun yapmayın gözünüzü seveyim ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

parfüm mü güzel kokmak

güzel kokmak temizlikten olmalı parfümden değil

Yorumla
    • zatımuhterem
      zatımuhterem
      +1 yıl

bu sıkcaklarda saatte bir banyo yapsın o zaman öf sizle mi uğraşama ne giyerseniz giyin

Yorumla
    • Wolcano
      Wolcano
      +1 yıl

Hacı yağı sürsünler =)

Parfümün Kuranda öyle bir yasağı yok, Parfumler genelde alkolde içerir bu yüzden bazı alimler sakıncalı bulmuştur.. Lakin bizim kültürümüzde dini bayramda kolanya vermek diye bir şey vardır ki %80i alkoldur =) Onu sıkar imamla beraber bayram namazına gideriz =)

Yorumla
  • hecked
    hecked Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

müslüman bir kadın gibi olmalı

0
    0 Yorumla
  • kralmurat
    kralmurat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Bilgiler için teşekkürler

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne demek :)

Yorumla
    • kralmurat
      kralmurat
      +1 yıl

Sağolasın çoğu tesettürlü bilgilerdeki gibi giyinmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet bende o yüzden sormuştum aslında ama çok dağıldı mevzu

Yorumla
  • SellyNaz
    SellyNaz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

İstenilen bu.

0
    0 Yorumla
  • aragorn23
    aragorn23 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

insana benzemeli :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Oturaklı olmalı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Müslüman kadın nasıl olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İslam da kadın olmak nasıl? 20 cevap verildi
Müslüman bir kadın nasıl davranmalı ve giyinmeli? 26 cevap verildi
Feminist bir müslüman? 13 cevap verildi
İslamın kadına bakış açısı nasıldır? 32 cevap verildi
Müslüman biri feminist olabilir mi? 5 cevap verildi
Islam'da kadinin yeri? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨