Ben liseye baaldim baslyli hep sinifdan 3-5 arkadasiml takiliyorum herkesten ayriyiz pek iletişimin yok sinifdakilerle ama bir konuşmada bulinsam çoğu kişi benimle konuşmuyor ve ya da irdeleme yapiyorlat sürekli boyun kisa sacin dökülüyor sivilcen var sunun bunu diye sürekli sinir bozucu eleştirilerde bulunuyorlar
Rehperlik hocamizla annem görüştü ama hocamiz çok olgun o yüzden kuşak catismasi yasiyorlar diyor
Anlamis değilim diğerlerine gore fiziki olarak çok küçük bir yapidayim hem
Yaptiklari şeyler çöl saçma geliyor espirileri manasiz aptalca geliyor
Belki benim aile ortamimdan dolayidir bilmiyorum abim annem hep saka samata onlarin espirileri falan ondan dolayi saçma geliyordur belki bana (abim benden 8 yas büyük) karakterize olarak onlari ornek aldigim için belki öyle ama bu canimi çok sıkıyor yasitlarimla anlasamiyorum ama büyüklerle bir ortam olsun aralrinda hep mutluyum okula bile gitmek istemiyorum bazen o derece bunalti beni yani simdi ne yapmaliyim bilmiyorum sorun bemdemi onlrdami 🤔
Rehperlik hocamizla annem görüştü ama hocamiz çok olgun o yüzden kuşak catismasi yasiyorlar diyor
Anlamis değilim diğerlerine gore fiziki olarak çok küçük bir yapidayim hem
Yaptiklari şeyler çöl saçma geliyor espirileri manasiz aptalca geliyor
Belki benim aile ortamimdan dolayidir bilmiyorum abim annem hep saka samata onlarin espirileri falan ondan dolayi saçma geliyordur belki bana (abim benden 8 yas büyük) karakterize olarak onlari ornek aldigim için belki öyle ama bu canimi çok sıkıyor yasitlarimla anlasamiyorum ama büyüklerle bir ortam olsun aralrinda hep mutluyum okula bile gitmek istemiyorum bazen o derece bunalti beni yani simdi ne yapmaliyim bilmiyorum sorun bemdemi onlrdami 🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer