Calışıyorum esimden destek gormuyorum? Yoruldum? Bu yuzden bosanmak dogru mu?

1.5 yıldır evliyim. Evlenmeden once de calisiyordum meslegim vardi. konustum ben çalışıyorum, eve ve sana destek oluyorum senden de cocuk bakimindan tut diger her seyde destek beklerim dedim. Yapariz dedi.

Ama evlenince oyle olmadi. 1 yapti 2 yapti. Sonra yoruldum yhaalar basladi. Bende yoruldum dedim. Islere alistirmaya çalıştım pek basarili olmadi. Eve temizlikci geldi bir sure.

Bazen yemek yapmadim disardan yedik. Sonra her sey pahalandikca temizlikciye disardan yemeye para veremez olduk. Butce sarsiliyordu biraz.

Esim kesti ilk bu seylere para vermeyi. Ben bir sure kendi kazancimla vermeye devam ettim cunku bana patlayacakti temizlik falan ama bende bu kadar okulu okumayi ve atanmaya calismayi, masalarda geçirdiğim sureleri temizlikciye para yatirmak icin vermedim bende kestim parayi cagirmaz oldum.

Geri çekildim. Evi b*k götürdü ama o sekilde de yaşadı. Yemek yapmadim ya disardan yedi/yedik ya da iki yumurta kırdı.

Ama ben tukendim. Bu sebepleri soylerek, beni anlamadigini, gormedigini soyleyerek kendisine bosanmak istedigimi soyledim 2 gun once. Bir sey demedi, o gun hic konusmadik ve ben o gun esyalarimi topladim.

Ertesi gun evden ayrıldım. Sadece evde olmadigim icin neredesin diye mesaj atti. Annemlere geldim dedim. Daha da bir sey yazmadi.

1.5 yilda sadece ben yoruldum. Onun hayati degismedi. Evlenmeden once de calisip yorulup eve geliyordu. Evlendikten sonra da aynisini yapti. Tek evlenen benmisim yani. Diger bircok kadininda oldugu gibi kadin olarak tek evlenen benmisim... duzelecegini de sanmiyorum yapsa simdiye yapardi zaten.

Calışıyorum esimden destek gormuyorum? Yoruldum? Bu yuzden bosanmak dogru mu?