Bayanlar gezerken erkeklerin koluna girer misiniz?Sebebi nedir?
Otokontrol mü dür bir çeşit?
Otokontrol mü dür bir çeşit?
Arkadaşlarımın babamın koluna girme alışkanlığım yok ama sevgilimin genelde koluna giriyorum. Çünkü öyle daha birbirimize aitmişiz gibi hissediyorum. Karı koca gibi D: Bu benm hoşuma gidio :)Elele tutuşmak yerine bunu tercih ediyorum. ediyordumm...
Hoşuma gidiyor ama daha çok kız arkadaşlarımla kol kola girerim.
Erkeklere kol kola girmek dostluğun göstergesidir bence.
ben girmem elimi bile tutsa sklrim cok cabuk hemde en fazla 1 dakka tutabiliyo hatta bu yüzden cok kiziyo bana :)
ben de öyleyim nedense, farklı bir ırk edası hissediliyor gözlerinde.
nasil yani :)
türk kızlarına benzemiyorsun da o yüzden. Yurtdışında okudum bu yüzlere benzer yüzler gördüm çok defa..
annem rus ondan olabilirmi bide gercek babamda rus yeni ögrendim ben aslinda gercek babamin rus oldugunu :):)
gerçek babam derken? anlayamadım
ilk sordugum soruyu okursan anlarsin :)
ilk sorduğun soruyu nereden bileyim ben? annen rus tamam, ama babanın türk değil de aslında rus olduğunu kim söyledi? ortada 2 adam var bir de kadın
Cevap
2Cevap
Her türlü sarkarım sevgilim bayılıyor çünkü, benimle hava atmaya
hava mı atıyor? Neyin havası ? Senin güzel olmandan mı?
erkek, yanındaki kız fark edilir şekilde güzelse hava atma durumuna geçer. He bir de kız arkadaşı ilk kez olmuşsa olur. Veya bende tip yok ama yanımdaki kıza inanamıyorum gibi bir trip de olabilir.
güzel şeyler.
yanımda kim varsa koluna girerim reflex (Bi adamla hiç yürümedim)
babam kardeşim hariç :D sıcaksa girmem ama
ellerini cebine sokma hastalığı var :D eğer elleri cebindeyse sevgilimin koluna giriyorum ama normal erkek arkadaşlarımın koluna girmem.
Evet ..
Babamın , sevgilimin , erkek arkadaşlarımın koluna mutlaka girerim..Bilmiyorum alışkanlık sanırım ..
girerim. kız arkadaşlarımın da koluna girerim gerçi. Yakın yürümek için bir refleks sanırım.
magazaların vıtrınlerıne bakıyorum,onu da kaybetmeyım dıye koluna gırıyorum.
Sevgilimse, Babamsa ve benden uzunsa tabii... Ya da samimi olduğum bir arkadaşımsa yaparım...
Ben çok yakın arkadaşımsa ya da hoşlanıyosam girerim :D sevgilimden bahsetmiyorum bile assadasdfjlkjkljl
benim kolumada girmişti bune biçim bir cümle amk :DSA neyse insan kendini givende hissediyor birisinin yanında olması yani :)
Sevgilim yok ama olursa da el ele tutuşmak yerine koluna girmeyi tercih ederim :D Nedenini bilmiyorum daha güzel geliyor bana :))
bun bende geçen çok merak etmiştim. nedenmiş bakalım.
anormal bir durum değil .
anormal demedim ki? girer misiniz diye sordm :)
Yengeç gibi yapışıyorum ,bırakmıyorum.Sebebini bilmiyorum, sevdiğim için herhalde.
evet girerim çünkü yanımda biri olunca koluna girmezsm kendimi tauf hissediyorum :)
Koluna girebileceğim biri olmadı. ve olsada girmem sevmiyorum.
Benimsin :) demenin bir yolu bence
Evlenince eşimin koluna girecegim ben.
tebrik ederim seni.
arkadaşımsa olmaz tabi.sevgilimse ortama göre.
kol temasını sevmem tikim var yumruğu çakarım
Laubali olmayı sevmem.
sevgilimse koluna girerim
kaybolmim diye girerim koluna :/
Ona daha yakın olmak için.
evet ben de öyle düşünerek giriyodum. ama artık öyle biri yok malesef
bi tek babamın koluna girerim o kadar.
duruma göre değişir.
Elini tutarım tercihen
yakınımsa evet
Hoşuma gidiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?