Noonooo kesinlikle hayır ronaldoyu bu yüzden adam yerine koyamıyorum fazla bakımlı ne o öyle adam dediğin kıllı mıllı oluryav :) bir kız olarak ben bile kendimi çok kıllı hissederim ronaldo gibi birinin yanında ki ben açık tenli oldugum icin allaha sukur fazla sorun yaşamıyorum
Koltuk altıma bazen yapıyorum bazen de genital bölgeye. Nadiren de epilasyon aleti kullanırım. Bakımlı olmak kötüydü birşey değil. Sağlık için gerekli hem jiletle çok çabuk çıkıyor.
Epilatör bana göre değil valla, batık yapıyor hem. Sir ağda en temizi, ölü deri hücrelerini de arındırıyor. Tek seferde cart diye alıyorsun. Bacaklara yaparken acı hissetmiyorum hatta.
Kökten alır evet ama bana hitap etmiyor ya😂 Yüzde denemedim esasında. bir keresinde ağda yapmıştım bir kızarıklık oldu ilk önce, ondan sonra o kızarıklık yerini morluğa bıraktı ve yaklaşık iki yıl birlikte yaşadık. bir daha mümkünatı yok denemem. 😁 Ama ağdayı dene bence belki daha kolay gelir.
Ohh ohh kötü olmuş ya en iyisi ağda ama iki yıl demek öyle oldu.. Ağdayı kendim yapamam mecbur birine yaptırmalıyım o da annem olur öğrenciyim dışarda okuyorum artık memlekete gidince :)
hiç yapmadım. Yapmak istiyorum da şu an ne kullansam diye araştırıyorum. Tüy dökücü krem/sprey mi kullansam. hangisini kullansam. nasıl kullansam... Arayış içerisindeyim şu an. bıktım artık kıllardan.
@gizlitarifi ağdanın acısına dayanamam kii. :( ama hamam otununda aynı olduğunu söylüyorlar. Sadece yüzeyden kesip alıyormuş. Jilet gibi. lapidek ya da weet nasıl sence?
@gizlitarifi kardeşim jilet daha çabuk çıkartır saçmalıklrıyla milleti yanlış yönlendirmeyin köklerle alakası yok onun yüzeysel alıyor.! büyümeside senin hormonlarınla alakalıdır ağda daha geç çıkartır evette jilet çok çıkartır saçmalıklarını bırakın
@TunçEmir vücutta tüy çıkması kadınlara özel bir durum değil. Her iki cinsiyette de olan bir şey. Sen kadınların doğum yapmasını veya sünneti olmayı kıstas alarak konuşamazsın.
" biz alıyorsak onlarda alsın " cümlesi, tamamen intikam vari. Desen ki hoş durmuyor alsınlar amenna, desen ki daha temiz daha iyi amenna. Ama bizalıyorsak alsınlar saçma.
Ablam iddiayı kaybettim diye bana etek giydirip ağda yapmıştı komik yanı ise ağda bittikten sonra bacaklarım yanıyor diye eteği çıkaramayıp öyle durmam oldu 😀
En İyi Cevaplar