Bazıları yaşa göre saygı gösterir bazıları makama göre bazıları maddiyata göre bazıları hak edene saygı gösterir.
Siz en çok kime saygı gösterirsiniz?Neden?
Siz en çok kime saygı gösterirsiniz?Neden?
Saygı kişiye mahsustur senin kendine saygın yoksa başka kimseye saygın olmaz, olamaz.
Zaten insanlar kime saygı göstereceklerini bilirler saygılı insanlara saygı gösterilir sana birisi değer veriyorsa ona saygı göstermen saygılı olman lazım ve ayrı bir konu var Saygılı olmak.
Saygılı Olmak büyüklerimize karşı gösterdiğimiz harakettir bunu zaten yaparız bunlar farklı konular Saygılı olmak ve Saygı göstermek.
Örneğin bir kişiye saygılı olursun ama ona içten değer vermessin aksi taktirde yine bir kişiye saygı gösterirsin ve içten'de ona saygın vardır.
ilk önce kendime saygı gösteririrm kendisine saygısı olmayanın baskasına saygısı olamaz
En çok kendime saygı duyarım.Böylece diğer insanlar da bana saygı duyar.
Ben insanlara statüsüne, yaşına göre saygı göstermem.Davranışlarım ölçülü olur sadece, o da kendime olan saygımdan.İnsanlara saygı duymam için öncelikle tanımam gerekir.Diyelim ki 40 yaşında, ama kişiliği saygı duyulacak gibi değilse (örneğin o bana saygı duymuyorsa, kendine saygı duymayan biriyse, dedikodu vb. yapıyorsa, boş işlerle uğraşıyorsa.) asla saygı duymam.Çocuklara daha kolay saygı duyarım.
herkese saygı gösteririm yüksek makamlı yüksek gelirli birinden en alt kategorideki insana kadar.ama karşımdaki kişinin adamlığında,insanlığında sıkıntı varsa bir daha benden saygı göremez yaşanmış örnekleriyle hayatımda işler bu şekilde sürüp gidiyor geri adım atmam bidaha
Cevap
28Cevap
bana saygısızlık etmeyen herkese saygı gösteririm ama ancak belli noktalarda kendimden üstün bulduğum veya ilgi alanlarım doğrultusunda bilgisine veya yeteneğine güvendiğim insanlara gerçekten saygı duyarım.
Buyuklere saygı duyduğum için saygı gosteririm..
Öncelikle annemle babama saygı gosteririm beni bu yaşıma getirdikleri için..
Sonra eniştem gelir saygıyı hak edendir o yüzden saygim sonsuz
akrabalara saygı gosteririm kan bağımız olduğu için..
Arkadaş cevresi saygı gosteririm beni saydiklari için
biraz uzun oldu umarım yeterlidir:)
Ben en saygı duyulmayan kişilere bile saygı gösteririm fakat saygı görecelidir. Bazen büyüklerimin karşısında ayak ayak üstüne atarım bunu saygısızlık olarak görmem çünkü bacaklarımı dinlendirmem lazım çok yoruluyor konsantre olamıyorum. :)
İlkokul arkadaşım Eralp'e. Dirseğini yalayabiliyordu. Şimdi çoluklu çocuklu adam oldu, sordum hala dirseğini yalayabiliyormuş. 1 dakika sessizce bekledim sonra.
genel olarak makam ve hak edene.
makam konusunda eleştirilmeliyim.kötü evet ama ne yapayım işte makamı görünce..
hak eden de zaten tanıdğım için hak ettiğini bildiğim için adı üstünde.
Namuslu, sadakatli kadınların önünde diz çöküyorum. Etrafıdma ne kadar öyle arkadaşım varsa 1 dediğini 2 etmem onlar elmastan bile daha değerlidir gözümde NET.
kendini bozmayan ve iyi ya da kotu neyse kisiligi belli insanlara saygi ile sevgi sunarim da yok gibi bir kitle bu... bir ben kaldim.
En çok saygıyı ''Saygısız'' insanlara gösteririm
Belki görüp kendilerini sorgulama gereği duyarlar diye...
ben en çok taşlara saygı gösteririm, hakkını yemeyelim, taşlar çok saygılıdır. tamam
saygı gösterme şeklim samimiyete göre değişse de insanlara ön yargısız bakabilmeyi gerçekleştirdiğimi düşünen biri olarak zararı dokunmayan ( genel mana da ) herkese.
saygıyı tam çözemesemde kavram olarak beni sevmeyip gelip bunu yüzüme dürüstçe söyleyn kişileri ciddi anlamda olumlu bakıyorum dürüst kişiler diyebilirim
yaşı falan geç eşşekte geliyor 50 yaşına, burada olay kafada; düşünce tarzı düşündükleri bunlar sadece bende saygı uyandırır
konuşmasına,davranışına ve fikirlerini nasıl ifade ettiğine göre değişir saygım.
#Büyüklerimize
#DüşünenKafalaraZararlıFikirlerÜşüşür
#BüyüklerimizBizdenDahaİyiDüşünür
#KSye hashtag gelsin
saygıyı ilk önce kendime gösteririm sonra bana değer veren insanlara gösteririm bu kişi fabrikatörde olabilir işçide unutmamak gerekirde ikiside insandır insana saygı gösterilmelidir makamına değil
Benim saygı duyacağım insanda aradığım özellik zekadır. Kim olduğu, kaç yaşında olduğu hiç önemli değil...
gerçek anlamda amcama ve anneme saygı gösteririm.diğerleri hiç umrumda bile değil.çok götleri kalkarsa indirmesinide bildiğim için sorun yok.
kimseye saygı gösterdiğim yok kendimden başka. çok dik başlı çok gereksiz asiyim fşghkşfgkhj
açıksözlü dobra kişilere, kız erkek farketmez saygı duyarım.
en çok kendime gösteririm sonra karşımdakine saygı ve saygınlık para ile kazanılmaz kişilikle
Ben insanın karakterine saygı gösteririm yaşı önemli değil
ben egosu tatmin olsun diye saygı göstermeyi pek sevmem balım
riya olmadan ALLAH yolunda olana, temiz kalpliye, sanat icra edene, emektara...
ben sanat icra ediyorum
Herkese karsi saygiliyimdir ozel bisi gerektirmiyo ...
Evvela babama sonra yaşa sonra bende bildiği daha fazla şeye
Ben bir arkadaşımın babasına o kadar saygılıyım ki, yanında nefes bile almıyorum vallaha. Belki de korkudandır.
ne yapayım korkutucu mübarek :D sıfatına soktuğum :D
Ben önce herkese saygı gösteririm sonra hak edende karar kılarım
kendime. çiğnemediğim kurallarım olduğu için
Kendime saygi gösteririm.Çünkü bu hayat benim.
Kendime saygim var bir tek.
kisilige ve yasa göre aslinda
hocalarıma.nedenini bilmiyorum.
Sadece hak edene saygı göstermek gerekir.
Maneviyatı yüksek olana
Ayrimcilar / irkcilar haric herkese saygim var..
Kendime tabi ki. Birde bana saygı duyana
bana saygı gösteren herkese saygı gösteririm
ben paraya bakarım hacı :)
Bana saygı duyan her canlıya. Köpeğime bile
Aile sayılıyorsa, babama.
döverimmmmmmmmmmmmm
seni annenle barışana kadar engelleyim de belki aklın başına gelir o anne üzülmez sebebini bilmiyorum belki biraz ileri gidiyorum şu ortam sadece eloktorinik üzerine kurulu olduğu halde ben o kadına saygı duyuyorum annne neden kırdığını barışınca istersen anlatırsın
kendime o kadar seye ramen hala dik
hak edene saygı göstermek gerekir
Kendime, saygı gösteririm.
aileme.
inancına sanırım ama tek bir inanca :D
Karaktere göre saygı gösteririm beyb
M.Kemal Atatürk
herkese aynı
Kendim , ailem
adamlığına göre.
Ben kişiliğe bakarım
sadece hak edene.