Çok kötüyüm depresyondayım yardım?

Arkadaşlar merhaba ben Almanya'da yaşıyorum evlenip geldim 8 sene oldu, daha önce tr de iken de sık sık depresyona girerdim çocukluğumda bile okula gitmek istemiyordum sorumluluklarımdan kaçıyordum hatta bir kere nasıl ölücez diye kafaya takmıştım sanırım 15-16 yaşlarındaydım veya daha küçüktüm hatırlamıyorum, gençliğimde bazı cinsel istismarlar yaşadım erkek arkadaşlarım tarafından ama okadar kafaya takmıyordum belki tedavi olduğum içindir bilmiyorum. neyse şimdi almanyadayım 1 oğlum var eşim bana çok düşkün oğlumda öyle ama ben sanki bu dünyada yaşamıyorum çok kilo verdim kendi kendimi yiyorum bildiğiniz salak gibi oldum birde devletten para alıyoruz burda eşim işsiz şu an ve devlet beni almanca kursuna gönderiyo gidemiyorum tabiki 2 hafta gittim bıraktım ama mecbur tutuyorlar, gidince daha kötü oluyorum kursta ağlıyorum ya da bayılıyorum ne yapıcam ben öyle bir boşluktayım ki nefes dahi alamıyorum amaçsız ruh gibiyim devamlı uyumak istiyorum uyuyunca acayip rüyalar görüyorum, psikoloğa gittim bana bana venlafaxin verdi içiyorum günde bir defa sizce düzelirmi bu durum kursa kesinlikle gitmek istemiyorum hep doktorlara çıkıp hasta raporu alıyorum sizce ilaç etki gösterirmi bir müddet sonra belki yeniden başlarım kursa teşekkürler hepinize 😢
Çok kötüyüm depresyondayım yardım?