Babam anneme ve bana eziyet ediyor lütfen yardım edin napcez ondan nasıl kurtuluruz?

Babam anneme ve bana eziyet ediyor psikolojik eziyette ediyor bizi çok döverdi küfür ediyor ama son bir senedir vurmuyor hışiniyor yapmaya kalkıyor ama bir senedir dovmuyor çok korkuyoruz daha önce sığınma evindede kaldık ama annem bosanmaktan ve onu şikayet etmekten korkuyor bizi öldürür diyor bize yardım edin lütfen biz napcez annem onu şikayet etmemiZ için darp raporu almamiz lazım ama dovmuyor bize inanmazlar diyor off ve annem türkiyenin kanunlarina pek güvenmiyor sizce nolur onun piskolojik eziyeti bile yetiyor bize habere ceza veriyor evi yıkıyor yemekleri döküyor toplan diyor deli hastanesinde yatti belger var cezaevindede yatti uyusturucudan ayritten erkek kardesimide çok dövdü kemerle lütfen yardım edin ondan nasıl kurtulcez kurtulma yolu yok mu annemi çok aldattı önceden uyuşturucu bagimlisiydi ondan çok korkuyoruz
Babam anneme ve bana eziyet ediyor lütfen yardım edin napcez ondan nasıl kurtuluruz?