sizde bu cesaret varmı,
yaşadığınız her anı,
her duyguyu
günlük olarak tutma cesaretiniz varmı
yaşadığınız her anı,
her duyguyu
günlük olarak tutma cesaretiniz varmı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 8 yaşımdan beri günlük tutuyorum annem sağolsun böyle güzel alışkanlıklar edindirtti bana onun sayesinde ilk okula başladıgımda okuma yazma biliyordum her neyse :))) arada çıkarırım eski o yaşlardaki günlükleri okuyorum yerlere yatıyorum gülmekten aynen söyle bir paragraf var -bugün annem kardeşimi daha çok sevdi.hep onu seviyolar zaten.sokaktaki abilerde onu seviyo ama olsun bende seviyorum çünkü o benim kardeşim bide onun çok güzel yanakları var o yüzden seviyorum ?! anlayan ::DD:D:
çok güzel
yazım yanlışlıklarıyla birlikte okudugunda daha bir tatlı oluyor :D
Kardeşe dalmak için fırsat kolluyor gibi ama son anda u dönüşü yapıp kardeşi kabullenmeye başlayan bir yazı... Artık onu yazarken ne düşünüyorsan..:)))
kıskanıyomuşum bes belli ama kardeşimi sevdigimden vazgeçmiş bir tavır sergilemişim :)
Ben yazmak istediğimde mailimde saklıyorum. Kimse görmemiş oluyor. uzun süre de kalıyor :)
güzel uygulama
aynen öyle :)
ben de o cesaret var da , senin hiç kardeşin var mı abi ? =) benim biri benden büyük 3 tane erkek kardeşim var , abimden bir şikayetim yok özelime girmez , şey yapmaz Allah var =) ama o küçükleri bir gör sen ... ortada telefon bırakamıyorum ne günlüğü :D
13 yıllık evliyim ama 15 yıldır ayrıyım ailemden
Günlük tutmak fazlasıyla disiplin isteyen yorucu bir iş aslında... Ve bendede o kadar disiplin olmadığını bildiğim için hiç günlük tutmak gibi bir derdim olmadı...
Cevap
12Cevap
Günlük tutmak geçmişe bağlı kalmak demektir , ayrıca çok saçmadır.
bişeyler yazıyorum bir deftere ama eşyalarımı karıştıran çok, o yüzden bulunursa diye rahat rahat içimi dökemiyorum :((
günlük sürekli değil ama bazen çok sevindiğim veya çok üzüldüğüm zaman fotoğraf arkalarına deneme yazıyorum . :)
aynen öyle cesaret işi. bende yazmak istiyorum ancak sonuçta insan o deftere dugusunu,düşüncelerini ve yaşadığı her anı yazmak istediği için olur da birisi okur düşüncesi hakim oluyor.
Cesaret işi olmasıkonusunda haklısın. Gerçekten bazen okunabilir tehlikesi ile bağımsız yazamıoyorn ile lan .S
genelde evli insanların günlük tutmasının sağlıklı bulmuyorum, bekarlar yine iyidir ama
ben tutuyorum çokta guzel oluyor 10 seneden beri okuyunca garip oluyor insan gelişimleri değişimleri rahatlıkla görmeni sağlıyor.
Ben yazarım yazmasına da biri okur diye tırsıyorum ben :D
onu muhafaza etmek çok önemli, heleki yaş 30 u geçtikten sonra
Sen birde hala annenin yanında olduğunu düşün, bir ara tutmuştum da ne yazdıysam tık tık hergün söylüyordu :D
.))
Ben cesaret edemem. Onuda gecelim, her hislerim bana ozel paylasmayi sevmiyorum defterde olsa
günlük tutuyordum daha 2 saat önce çöpe attım bundan önceki günlüğüme de aynısını yaptım yazarım yazarım defterin yarısı doludur sonra yazdıklarımdan sıkılınca çöpe atarım yazdıklarım boş gelir ama o an çok önemlidir sonra önemsizleşir işte
Ben sadece yazmaya değer bulduğum şeyleri not alıyorum.
her anı değil ama yeni biriyle tanıstığımda,bir yer görduğümde,iki-üç güne bir yazmaya çalısıyorum
Cesaret edemeyecek durumda değilim ama her gün yazmak beni sıkar.. Arada yazarsan da zaten seni etkileyen durumlardır onları da unutmuyorum.
yazacak kadar iyi şeyler yaşamayanlar da var.kim uğraşacak onla yaa :)
evet işin o kısmıda var
başkalrının okumasından rahatsız duyulmayacak özele ait olmayan konular yazıldıktan sonra neden olmasın? Ama benim buna hiç zamanım yok
yatmadan önce zaman bulabilirsin
Okunma ihtimali yüksek gerçekten cesaret işi. Ben yazmam.
yukarıda bir arkadaş mailinde yazıyormuş bu güzel fikir, sonuçta teknoloji çağındayız
Bi kere tutmuştum, unutkanlığım sayesinde kısa sürede nam salmıştım çevremde hıannına koyım.
Cesaretle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ve tutmuyorum.
evet bu cesaretde bende var artık tutucam icimdekikeri dökücem yazı yazmayı özledim !
Katılıyorum.cesaret işi.ben tutmuyorum.olurda biri okur diye.
6 yaşından beri günlük tutuyorum panpa. geçmişe baktığımda ne kadar fantastik bir yaşamım olduğunu daha iyi anlıyom
evet düzenli olarak yazarım..cok pis zararları var tavsiye etmem
15 yıl oldu pişman değilim...
vereceğim cevap seni kızdırabilir o yüzden susma hakkımı kullanmak istiyorum
Neden? Yazın kızarsam da kızayım... 15 yıldır cesursam yazıyorsam da gurur duyarım bundan...
rutin bir hayatı olan insanın korkacak bir şeyi yoktur durumu
15 yıl ve rutin... Demiyorum bir şey... Gerçekten... Sizi sizinle ve süper şahane maceralarınızla başbaşa bırakıyorum...
peşin hükümlü olmakla suçlamayın lütfen
Siz beni düz olmakla itham ediyorsunuz ama...
ritüellerimiz bir türlü uyuşmadı sizinle
Üzüleyim mi?
ben tutuyorum ama bir bloga yazıyorum :/
merak ettim blogu
ben tutuyordum baktım çok şey yaşıyorum bıraktım..
yooooooooooooooooooooooook yapamam :)
cesaretli olmaktan çok sıkıcı gibi
tamamen cesaret işi
hergün yazacak bir şey olmuyor malesef günlerim %99 u aynı olunca
Benim günlüğüm var, kimsenin okumasını istemem.
sıkıcı geliyo tutsam bile her gun yazamam
çok sıkılırım ben sürekli yazmaktan
4 yıldır tutuyorum.çok güzel bir şey bence :)
her zaman yazamıyorum ama keşke düzenli yazabilsem
Uğraşamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar