Cesaret irade mental sağlık para... Ben bunu yaptım, hiç bilmediğim bir şehire geldim 2 branş menzunuyum, iki valiz bir miktar para... önce yaşadığım şehiri öğrenebilmek için taksicilik, servisçilik vs yaptım (hayatımda bir ilkti) sadece çevreyi ilçeleri ögrenebilmek için sonra ev tuttum akabinde devletin sınavları vardı petrol sektörüyle ilgili ona girdim kazandım şu an uluslarası bir firmada çalışıyorum gelirim iyi arabamı vs aldım huzurum yerinde bunların hepsini bir buçuk yılda başardım..(bunları yaparken ailesi hayatta olmayan kimsesiz ve boşanmış bir adamdım ve bosandıktan bir süre sonra hayatıma giren hep yanımda olan sevgilim de terk etmişti) bunları yaparken bir seyi keşfettim;
Kendi mutluluğunuz sadece kendinize bağlıdır"" Stoizm felsefesiyle tanıştım, yapabileceğim değistirebileceğim seyler için mücadele ediyorum olmuyorsa "kabul ediyorum"kimseye ne zarar veriyorum nede üzüyorum gidene hoşcakal gelene merhaba diyorum... halimden ve hayatımdan şikayet etmiyorum kimseye kulakta asmıyorum Özetle;insan hayatta istediği seyler için mücadele verirse olur olabilir ama olmazsada dünyanın sonu değil en azından çabalamış oluyorsun.
Ekleme: *38 yaşından sonra alto enstürüman çalmayı öğrendim😂 *Son 5 aydır vücut çalışıyorum.(yavas yavaş) İnsan için imkansız diye bir sey yok... Yaradan insanı en üst özellikte boşuna yaratmamış.. İnsanın sadece konfor alanından biraz çıkması gerek..
Bu paylaşımı belki ilham olur birilerine diye paylaştım (bende ilham aldım ) istediğimi aldım... herkes istediği hayatı kendisi elde edebilir elde edemese bile en azından denemek lazım... antidepresanların kötü ekonomik sartların hüküm sürdüğü günümüzde gereksiz şeylere kafayı takmanın anlamı yok.