erkekler; eşiniz açıksa kapanmasını ister misiniz?
kızlar; siz eşiniz istediği için kapanır mısınız?
kızlar; siz eşiniz istediği için kapanır mısınız?
tesettürlü
başı açık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sanmıyorum eşim istediği için kapanabilecegimi. Ancak içimden geliyorsa kapanırım. Bir baskasinin isteği veya zoruyla değil..
elbette zorla olacak bir şey değil bu
demek istediğim tesettür bir ayet ve hesap günü Allah c. c evli kadınlara "neden başınızı kapatmıyorsunuz?" diye değil eşlerine "neden eşlerinizin başlarını kapatmasını söylemiyorsunuz?" diye soracak.
yani bunu size uygun bir dille ayetleri göstererek anlatsa yine mi fikriniz aynı olur?
eşiniz istediği için değil Allah emrettiği için kapanmış olacaksınız
Zaten ayette ne yazdığını biliyorum. Eşimin bana bunu tekrarlaması benim icin bir şey fark ettirmez..
Anladım
Hepsi açık demiş ya nasıl ülkede yaşıyorum midemi bulandırıyorsunuz.
görmüyor musun modernlik diye saçmalıyorlar.
şairin dediği gibi
müslümanlık batıdan gelse müslüman olacaklar
Aynen bu nasıl bir kafa yapısı yahu. Ben erkek olsam kapalı eş isterim devir çok kötü çok Allah ıslah etsin
amin çok doğru söyledin.
bayılıyorlar sevgililerini eşlerini millete sergilemeye.
ya sokakta çift görüyorum kadının altında mini etek dar pantolon her yeri meydanda yanındaki dingil de erkek diye elinden tutuyor.
ben bu siteyi gördükçe eşime neleri giydirmemem gerektiğini öğreniyorum.
Kiz sanane. istedigini isterler. Sanami sorcaklar.
@sevdiğininprensesi onunda düşüncesinden sanane?
git kendi saçma yorumuna bak sen
yorumum sacma olabilir.. boyle soruya boyle cevap. anladn sen
@sevdiğininprensesi tamam çıkış sağ taraftan hadi bak işine
Kardo sevmişşem acık kapalı lığına bakmam ama insan korkuyor günümüzde kapalıların hali belli
Elbette başı açık. Modernliktir bu. Kapanınca ne oluyor ki?
hesap günü görürsün ne olduğunu.
Allah (c. c) "eşinin başının açık olmasının tüm günahı sana yazıldığında aklın nerdeydi?" diye sorduğunda ne cevap vereceksin?
ya he git uzayda kurtulursun belki oksijen yok ya ateş de yanmaz belki cehennem ateşi de etkilemez
Cevap
9Cevap
İnsan sonra Türk olsun dedikçe siz ne diyorsunuz
𐱅𐰇𐰼𐰰
Açık olsun. Ancak beyni kapalı olmazsa kapalıda olur.
psikopat manyağın teki olmalı. çok işimiz var.
Tesettürlü birine selam dahi vermiyorum
bir insanın resmi bu kadar mı ruhuyla bütünleşir arkadaş
Her zaman modern olmasını isterim
tesettür daha çok yakışır
bilmem de sarisin olsunda nasil olursa olsun
tesettürlü
Teşekkürler 😊
Ben tesettürsüz istiyorm.
bayılıyorsunuz boş yorum yapmaya
detayı boşuna mı koymuşlar oraya.
Tesetturlu
tesettürlüler ultra namussuz oluyo
toynaklarınla nasıl yazdın şaşırdım valla
ne diyosun kardeşim sen hayırdır? ben olanları söylüyorum
r. a efendimiz "bir şeyi gördüğünüzde doğrulundan emin olmak için 3 kere bakın" demiş.
genelleme yapmaya bayılıyorsunuz, ayrıca zaten siz saksıda yetiştiniz değil mi? anneniz bacınız yok
he tabi siz lafa gelince delikanlısınız kardeşinize açık giydirmezsiniz zaten
kardeş bana ordan manalı manalı konuşup canımı sıkma. ben kapalı olanların daha fazla namussuz olduklarına binlerce kez şahit oldum. dine mine lafım yok benim sadece o örtünün hakkını vermiyolar. genelleme de yaparım her zaman bu benim hakkım. sen bana kızları savunacağına kızların erkeklere ne kadar çok genelleme yapıp adamlığımıza laf ettiklerini gör de ondan sonra bana onları savun tamam mı?
ben o kadınları savunmuyorum karıştırma. ben ayeti savunuyorum tesettürü savunuyorum
9 erkek yorum yazmış 1 tanesi bile kapalı isterim Allah'ın emri dememiş ya yazık
sen kapalıları tanımamışsın demek ki de o yüzden yazık diyosun. Allah'ın emri tamam kabul ediyorum ama o emri yerine getirenler var mı? örtünün hakkını veren var mı? kusura bakma da kapalılar o. ospulara taş çıkartır oldular. ben bile önceden sevgilim veya eşim olarak kapalı istemek de ısrarcıydım ama artık görüyorum ki her kapalı namuslu olmuyomuş
o zaman öyle de birader
her kapalı öyledir deme, hakkını vereni göremiyorum deme.
ben çok kişi tanıdın mahrem ve haram diye telefonda erkek sesi duyunca konuşmayan kadınları, başlarını yerden kaldırmayıp erkeklerle göz göze bile gelmeyen kadınları
hah kusura bakma öyle kadınları da çok gördük sana bir tane örnek veriyim. o dediğin kızın aynısını benim karşıma da çıktı namus diye erkeklerle konuşmuyorum etmiyorum diyen ama daha sonra yakışıklı bir herif görünce böyle boylu poslu tipi de iyi. direk sarıldı öpüştü direk. yani kusura bakma gerçekten ama sadece kapalılarda değil tabi çoğu kız bak hepsi demiyorum yine de çoğu kız kapalı veya açık. çirkinlere namuslu yakışıklılara o. ospu oluyor. bu konuda dikkat et bence
o senin düşüncen
seninki seni benimki beni ilgilendirir
gözlerini aç o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar