Ağlayan birini görünce dayanamam. Ama erkekler ağlamasın dayanamıyorum. Hem ağlamak kızlara daha çok yakışıyor asff erkeklerde bir garip :/
erkeklerin degerlidir. cunki erkekler kizlar gibi kolay kolay aglamaz ayda yilda bir kere. heleki ask acisindansa dahada kiymeti artar cunki gunumuzde erkekler kizlarla gonul eglendiriyor komsenin adam akilli sevgisi yok..
erkeklerin olabilir çünkü kızlar daha duygusal ve herşeye ağlar erkeği ise gercekten aglatan bir sebeb vardır
Erkek yalandan ağlamaz, erkek basit sebeplere ağlamaz.. Kadının gözyaşları tıpkı gülüşü gibi değersizdir, bir hükmü yoktur.. Zira istediği zaman ağlayabilenin bir değeri olmaz..
erkeklerinkinden sirke, kadınlarınkinden mazot yapıyorlar dolayısıyla kadınlarınki daha değerli :D tövbe ya bu ne biçim soru ki böyle :d
Senin cevabindan iyiydi :/
alınma lütfen ama ben direkt başlığa istinaden böyle bir yorum yaptım, yani anlatmak istediğim şey şu:anlatmak istediklerini net ifade edemiyorsun ve kötü bir başlık atmışsın :)
Alinmamistim asdg
aferin sana :D
Cevap
17Cevap
erkeği kızı yok bu işin ikside değerlidir. Fakat şöylede bir gerçek varki kadınıniçinde yağmur varken ağlıyorsa erkek içinde kasırga varken ağlar..
Değerli olan gözyaşı değil , yanaklardan süzülmesine sebep olan eylemdir.
Kızlar her şeye yalandan ağlıyor. Ama bir erkek ağlıyorsa gerçek duyguları ile ağlar...
Cinsiyetcilige gerek yok. Her insanin gozyaslari degerli
Çünkü bizde ağlamanın sürekliliği yok. Ayda yılda bir ağlıyoruz.
Ağlamak illa gözden yaş gelmesi demek değil içine de ağlayabiliyor insan
kadınlar her seye aglar duygusaldır ama erkek aglıyorsa sıkıntı
Az olan değerlidir oyüzden erkek gözyaşı diyorum
Her zaman az olan daha değerlidir 👍
Canı yananın gözyaşları değerli.
Bunun cinsiyeti mi olur
Ben sordum demek ki oluyomus
Ee yani? Sen sordun diye bana görede olmuş mu oluyor? Bana göre olmadı şimdi nolacak
Sinem şimdi seninle ergen kavgaları yapmak istemiyorum asdg
Tamam :DDD
Kim icin agladigi onemli
:)))
Erkeklerin
Erkeklerin
Ota b.. a ağlayan kadının gözyaşının değeri ile erkek adam ağlamaz sözleri ile büyüyen erkeğin göz yaşı bir olur mu hiç?
ikiside
Ağlayamıyorum zaten
erkek
Baya abez kaçıyor
her insanın.
Erkek
İnsan olanin
Erkek zor ağlar
Ağlayan erkek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar