Sevgisizlik öldürür mü? Einstein sevginin evrendeki keşfettiği en büyük enerjinin olduğunu söylemiştir.. Sevginin diğer tüm enerjileri bastırdığına inanmıştır..

Bence değildir sevgi sahtedir zaten birinin sizi gerçekten sevip sevmediğini anlayamazsınız sevdiğim bir rapçinin hatta böyle bir sözü var " nefrete sevgiden daha fazla önem veririm çünkü nefretin sahtesi olmaz. " çoğu insan sevilmez sadece sevildiğini sanar bu durumda sevgisizlik değilde gerçekleri farkına varmak insanları öldürebilir belki. Asıl soruya gelirsek psikolojik rahatsızlıkların temelinde mutlaka bir şey vardır ya bir tramvatik olay ya genetik ya da nörolojik bir problem
sevgiye sahte diyen bir insanı görmek tüylerimi ürpettti
Normalde daha zamanla neler görürsün demek isterdim ama yaşınızın gerçek olduğunu düşünerek demiyorum.
ne gördüysem annesi babası ve çevresi tarafından dışlanan iyi sözler söylenmeyen iyi bir hayat sunulmayan insanların delirdiğini gördüm tabiki kökeninde insan sevgisi var insan önce kendini sevecekki sonra cevresindekileri sevebilsin sen mikro olarak travma diye bakıyorsun soruna ama ama genelde sorunlar daha baska
Tamam işte benim demek istediğimde bu bunlar tramvadır sadece köpekler ve çocuklar gerçekten sevilip sevilmediğini hisseder derler. Birine güzel sözler söylemek, dışlamamak onu sevmek anlamına gelmek onu seviyomuş gibi davranmak anlamına gelir. Örneğin benim sizinle vakit geçirmem, konuşmam sizi sevdiğim anlamına mı gelir? Hayır belki sizden çıkarım var işime yarıyorsunuz? Belki arkanızdan kuyunuzu kazıyorum bilemezsiniz. İnsanı sevgisizlik delirtmez. Sevilmediğini düşünmek delirtir sadece. Delirten kişinin düşüncesidir çevrenin sevmesi sevmemesi değil
sevgi hissedilir insanları bunu enerji olarak yansıtır diye düşünüyorum. kimi insanların sıcak oldugunu kimilerinin soguk oldugunu ve rahatsızlık verdigini söyleriz. fizik ne diyordu evrende madde yoktur madde enerjinin katı halidir odunu yakarsın ısı enerjisine dönüşür.. yaptıgımız her eylemde her düşüncede iyi ve kötü enerji yayarız ve negatif veya pozitif olanları kendimize çekeriz..
İnsanın soğuk olması sıcakkanlı olmasının yapıyla ilgili olduğunu düşünüyorum bende çocukken şen şakrak olup büyüdükçe soğukkanlı olan birine rastlamadım daha önce belki vardır. Eğer negatif pozitif olarak bakarsak her iyi insanın kötü her soğukkanlı insanın sıcakkanlı insanla olması gerekmez miydi fizik kanunlarına göre zıt kutuplar birbirini çeker?
düşünce gücü denen şeyler var bizim dilimize 40 kere bir seyi anarsan gercekleşir olarak geçmiş neyse ortak şeyler düşünme şartımız yok zaten..
Öldürmez. Sonuçta sevginin evrendeki bilmemnesi diyorsun. Sevgili değil olay. Ölmezsin korkma 😂
sevgi görmeyen bir insan illaki psikopat lasir. insanlardan nefret etmeye başlar. oyuzden insanları kim olursa olsun sevelim guleryuzlu olalım baktım hak etmiyor vur depigi 🤣
koşulsuz sevgi en iyi ilaca bedel bence full pozitif oluyorsun mutlusun bir gelecek dusluyorsun ama diğer turlu karamsar yanlız bir ruh hali icindesin
Cevap
3Cevap
Anne sevgisinden yoksun çocukların vücut gelişimi bile düzgün olmuyor. Ondan hesap et.
muhakkak.. sevgi eksikligi çocuklukta olursa o kişi sorunlu bir gençlik yaşıyor malesef..
Sevgisiz bir hayat hayat olmakdan çıkmıştır.
öfke sevgiden daha güçlüdür bence
Evet sevgi çok Zor bulunan çok buyuk bir güç
Sevgisizlik öldürmez surundurur
Hemde en baş nedeni.
Valla ben yaşıyorum
kim uzdu seni bakim
Kimse
sevgilin yok mu
O işleri çok sıkıcı bence
o zaman daha cok sevgisiz gezersin
Hiç alakası yok anne babam ne güne duruyor ailem ne güne duruyor
Belki de...