Siz kıskanılmayı sever misiniz yoksa bana karışmasın kıskanmasın mı dersiniz? Bence bir erkek kıskanıyorsa seviyor demektir.
Siz kıskananı seviyor olarak biliyorsunuz, çok kötü bir durum işte bu. Çoğu böyledir. Yani aşırı sıkıp boğarsın kıskançlık, oha fena aşık dersiniz. :D Öyle değil işler. Güven diye bir şey var, bilmem duydunuz mu. Sevdiğin kişiye güvenmelisin, güven yoksa ilişki olmaz zaten. Güvenmek de, onun nasıl davranacağını, neler yapacağını, seni üzecek şeyler yapmayacağını bilmektir... Yani hiç kıskanmamak da olmaz. Arada tatlı atışmalar olur, kıskançlıklar hoştur. Ama abartısı olamaz, psikopatlığa girer, hayatına müdahale.
ya zaten mesela ben sevgilime sonuna kadar güveniyorum ve ona hiç kızmıyorum bir kız mesaj atar soyle neden sana yazdı falan ona soylemem ben kızlara güvenmiyorum sevgilime güvenim sonsuz
sevmiyoruz agg sevmiyoruz. birkac ezik erkek seviyor diye sevecegimizi zannedip bunaltiyorsunuz.
o kadar geriyorsunuz ki watsapta iki dk cevrimici olup ailemizle bile konusamiyoruz.
ama genelleme yapma bence senin su an söylediğin abartı kıskançlık ben dozunda bahsediyorum bazı kadınlar maça bile izin vermiyorlar
dozu yok arkadasim. hatunlar baksa biz sucluyuz hatunlar yazsa biz sucluyuz. nedir yani carsaf mi giyelim bakana tekme yumruk dalalim mi
sahsen ben bakmasına karışamam ama mesaj atarsa tanımıyorsa sevgilimin konuşmasını istemem
valla bilmiyorum dostum ama beni fena geriyor. surekli aciklama yapma gereği duymak sürekli kendini kanıtlamaya calismak geriyor en son patlak veriyor.
guvenmek onemli sevgilime pek kızmam güveniyorum cunku ama kızlara güvenmiyorum
yav görende hepimiz mankeniz de tüm kizlar bize yanıyor bitiyor sanır.
Merak etmeyin zaten öyle pek bakan yok. Ayda yılda 1-2 kişi çıkar çıkmaz.
@soulfly8807 bak bu aynı, ''Çocuğum sana güveniyorum da, çevreye güvenmiyorum'' demeye benzedi. :D Diyeceğim şu ki, sevgilin seni seviyor ki, en güzel kız dahi mesaj atsa, cevap bile vermez... Yani kızlara güvenmiyorum deme hiç, istediğini yapsın, seni seven adamı etkileyemez... Adamın sevgisinden emin ol yeter ki...
olsun azda olsa Kıskanmak guzeldir ben kıskanılmaya bayılırım jfkdj
birgun kiskandiya calisirken popoya tekmeyi yiyeceksin ahanda buraya yazıyorum. Rahmetli taner abimiz dediydi dersin
ya kıskandırmaya çalıştığım nerde söylendi ben yapma dedigi seyi yapmam
kiskanilmayi seviyorsan eninde sonunda yapacaksın.
düşünmüyorum
saol görüşlerin için
rica ederim bir daha bekleriz 😅
Arkadasım erkeklerde kısıtlıyor kendi capından bakma olaya lütfen senin gibi bende bunaldım ben neler yasadım herkes aandıgın gibi degilki
@iyiymisbak ben sadece kizlar yapıyor demedim. Erkekler daha hanzo.
Öyle zaten kendim yapıyım ama sen yapamazsın kafasındalar.. bana kalsa sen aldattın oluyo yani
Kıskanmak ile germek farklı. Biri kolundaki kiza mikecekmis gibi bakarsa dönüp ya agzinu burnunu kirarsin ya da efendice dayagini yersin. Yoluna devam etsen gevşeksin. Buraya kadar normal.
Ama kiza facebooktan istek geliyor diye ne yapacaz mark zikikbergi mi dövcez? Olmaz.
Sevgilim başkalarıyla konuşabilir, sorun olmaz. Çünkü beni sevdiğini biliyorum, bana karşı tavırları değişirse, anlarım. Yani aldatma yoluna girdiyse, belli eder ayrılırım. Ama güven varsa, o nasıl konuşacağını bilir. Abazan bir erkekse engeli basar. Ama erkek arkadaşı olacak elbette, hiç erkek olmasın diyor çoğu, olmaz öyle... Hayatına karışamam.
İşte ayrıldık zaten bu yuzden o bana laf ediyo gidiyo kızlarla takılılıyor bende kızıyorum yani ben arkadasımla konussam aldattı ayrıldık gine snapten bisi paylastım laf sokuyo erkek arkadasınla mutluluklar bilmemne ben desem neler saydırıp ğste vıkıyor brnde bundan bahsediyorum yanisii
@iyiymisbak Öylelerinden ayrılmak iyi çözümdür. Hiçte üzülmeye değmeyecek tipler.
spanchat kullanmayan tek canli ben miyim?
Çoğu kullanmıyor ya, meraklısı da çok tabii. :D Gayet normalsin aga, kullanmayan çok. Adını da duymayan çok. :D
yoo ben adini duydum 😅 daaa indirdim hatta bir ara baktım kim tiklasa kamerada görüyor. Bende omegle tarzi birsye sanıp kapattım. Sadece görüntülü konusma icin değil mi o? skypeden farki ne
Ahajahajajah ya degişik egenceli birsey 😂😂
Omegle gibi degill ahah
😅😅😅 anlat bakalim neye yarıyor? is görüyorsa indirelimm millet cok kiz dusuruyormus ordan
Ahahahaha ya fotonu paylasıyosun felan baskasının fotolarına bakıyosun instagramda bişey var ya onun gibi sonradan bide yüzünle köpek şekli felan yapıyosun eglenceli yani degişikk
kardeş gomeydin ya. instagrami biliyoruz o kadar da değil 😅 Kullaniriz severiz.
İyi bişi o zaman kardes ahahaha
😅 snapcat indircem bugün
Çok aşırı kıskancım çok fazla herşeyine karışırım her hareketine ve bazı erkekler sevgilisinin mini etek bile giymesine izin veriyolar ya direk soğurum yani iğrenç
İzin veriyor derken? Mini etek giymek için sevgiliden izin almak da nedir? Bir kadın kimseye sormadan istediğini giyebilir. Tabi sevgilim dediği erkeğin kuklası olmadıysa.
Ya seviyorum ama bazilari aşırı abartıyor. Belli bir sınırın üzerine geçtiğinde tehlike arz ediyor bence
Cevap
46Cevap
Kıskanmalı. Ama kişi sevdiğini kıskandıracak düşüncelerden kaçınmalı. Kıskanması sevdiğini önemsediğini gösterir.
İtici, yargılayıcı, suçlayıcı kıskançlık değil de kuşatıcı kapsayıcı kıskançlık kadında harika duruyor.
kadn içnde gzldr erkek içinde illaki ama birazdaha huzurlu kskanmaya gerek kalmyan ağr efendi bir insanla olmak daha mantklı bence.
kiskanirim seni ben kiskanirim kendimden bu nasıl aşk Allahım öleceğim derdimdennnnnn. evet kiskanilmak güzel
Kizlar icin cok gecerli degil fazla bidi bidi edip canimi sikmasin
kacgun kıskanacan bir süre sonra artık kıskanmamaya başlıyor insan
Ben sevdigim insani kiskanirim onun beni kiskanmasi da hosuma gider sorun etmem.
Insan sevdiğini kıskanır kim istemez sevdiği tarafından kislanilmakki
En nefret ettiğim iki şey. Kıskanmak ve kıskanılmak
hayır sevmiyorum..
çünkü kıskanmayı bile doğru düzgün yapamayan kadınlar tanıdım..
Sevmediğini bile kıskanan tipler var emin ol normal bir kıskançlıkla problemim olmaz
Sevdiği tarafından kıskanılmak herkesin hoşuna gider... ama aşırıya kaçarsa kaybettirir...
Kıskansın.. insan sevildiğini bilemez emin olamaz.. ancak bu şekilde anlar.. ne güzel bişey.. ama tadındaa
Kıskanılmak guzeldır ama bu ınsanı sımartmadıgı surece..
Kiskanirim kiskanilmakta isterim ama bir kizi kiskandirmaya kalkmak kizi senden sogutabiliyor
Ben severimde kısıtlamaya kadar geliyo durum o zaman yok abi
İnsan sevdiğini kıskanır.
Abartmadığı sürece kıskanması hoşuma gider
Kıskanırım hem de çok ama daraltmam
Otton boktan kıskanacaksa şurda👉👉 oynasın
Sevmem bende kıskanmam
Herseyin fazlası zarar...
kıskandıgımda sogurum ben... ben kıskanmamalıyım
Aşırı kıskanıyordu biraz düzeldik şükür
Aşırı olmamak kaydıyla güzel bir duygu 😄
Kıskanılmayı severim tabi
dozunu kaçırmadığı sürece evet severim
Sevdiğim kadın kıskanırsa sevinirim elbette
herkes dozunda kıskanılmayı sever
Evet, çok abartılmadığı sürece seviyorum
kıskanırım. ve kıskanılmayı severimmmmm.
Aşırı olmadığı sürece evet
Kiskanilmak kimin hosuna gitmez ki simdi😀
Kıskanılmak güzeldir tabiki aşırı boğmamak gerek.
Kıskanan insan seviyodur bence bu çok güzel bişey
Asiri olmadigi surece
Ben hiç sevmem.
Pokunu çıkarır çünkü kızlar.
Abartılmadıĝı sürece severim
Abartılmadığı müddetçe severim.
Kıskansın ama karışmasın. Kafayı yesin glglfçflfl
Evet çok severim. Ben de aşırı kıskancım.
Kiskanilmak guzel kisitlamak degil
kıskanırım. ve kıskanılmayı severim
Sevmem
Aynen Öyle Kıskanmayan Erkek Sevmez Zaten Bencede
Aşırısına karşıyım.
Kıskansın güzel
Severim tabi 😂 😂
aşırısı kotu
Evet
birazcık isterim
Kıskanç erkek iyidir
Fazlası zarar