+1 yılSonda söyleyeceğimi başta da söyleyeyim. Beni kıskanan bir kadın, bu dünyada kazanacağım maddi manevi en büyük ödüldür.
Kadınlar, sadece aşkla sevdiği erkeği kıskanır. Bir kadın, sevgilisi ya da eşi bile olsa gözünden düşmüş bir erkeğin dışarıda kiminle nerede takıldığıyla ilgilenmez. Çünkü kadındaki kıskançlık duyguya dayanır, cinsellik içermez.
Erkekte öyle değildir. Erkek, aldattığı sevgilisi ya da eşini bile başka erkeklerden kıskanır. Çünkü evrimsel olarak erkeklerde farkında olmadan başkasının çocuğuna babalık yapmayı reddeden bir zihinsel/bilişsel yapılanma söz konusudur. Erkekteki kıskançlık retroaktiftir hem duygusal hem cinseldir. Erkek, yüksek testosteronun getirdiği rekabetçi zihin setinden dolayı sadece sevdiği kadını değil kızkardeşini, annesini, kız kankasını, kuzenini de diğer erkeklerden kıskanır. Ama hiçbir kadın aşkla sevdiği erkek dışında ne abisini, ne kuzenini, ne de erkek kankasını başka kadınlardan kıskanmaz.
Toparlayacak olursam; kadındaki kıskançlık duygusaldır. O da sadece aşkla sevdiği erkeğedir. Erkekteki kıskançlık ise duygu ve cinselliğin harmanlandığı retroaktif nitelikte kıskançlıktır. Sadece eşine sevgilisine değil arkadaşlık ve akrabalık bağı olan bütün kadınlara yöneliktir.
Başta söylediğimi sonda da söyleyip bitireyim. Beni kıskanan bir kadın, bu dünyada kazanacağım maddi manevi en büyük ödüldür.
https://www.youtube.com/embed/5WP95TG3PLY10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kıskanılmaktan hoşlanmam sadece aşık olduğum kadının beni kıskanması sahiplenmesi düşünmesi hoşuma gider o kadar. yalnız çok doğru yazmışsın ''boş beleş ve karaktersiz olmanın verdiği mutluluktur o'' böyle insanlar çok var kendilerini bir şey sanıyor gereksizler sdfsdf
29 Yorumla- +1 yıl
Herkes kendini bir b. k, bazısı kendini iki b. k sanıyor :D
- +1 yıl
Çok haklısın 😅 ben bıraktım kendi pisliklerinde boğulsunlar bunu hak ediyorlar sadece
- +1 yıl
Pisliğe, çamura, b. ka alışmış sineklere; temizliğin, ak pak olmanın, o b’ka bulaşmamanın güzelliğini anlatamazsın 😃
- +1 yıl
Anlayacak beyin ve kapasite yok onlarda :D anca uzaktan işte kraliçeyi izlerler sjsd 👸✌️
- +1 yıl
Ne diyelim Barış’cım herkese iyi seyirler, lütfen uzakta kalsınlar mutant sıfatlıları görünce midem kalkıyor ☹️
- +1 yıl
Bence de ☺️🥳 muattap olmayı geçtim görünce bile midemiz bulanıyor o kişileri :(
- +1 yıl
Doğru yolda gördüm seni :D devamke.
- +1 yıl
Teşekkür ederim :D ✌️✨
- +1 yıl
😌✌️
+1 yılÇok hoşlanırım ama abartılırsa absürt oluyor. Mesela kuzenim güzel kız Allah var. Eski sevgilim teyzemlere misafirliğe gitmemi istemiyordu kuzenim var diye. Trip atıyordu bu yüzden. Sanki kuzenimle yatacağım...
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılTaklitlerimden sakının😂😂
Asla taklit yapmam oyun oynamam neysem oyum maskeye ihtiyaç duymuyorum. Dozunda kıskanılmak hoşuma gidiyor. Abartılı kıskançlık beni zıvanadan çıkartıp bildiğin deliye çeviriyor. O anlarda katil olma potansiyeline sahip oluyorum. Beni kızdırmak kimsenin işine gelmiyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok rezil insanlar var çok. 😅
- +1 yıl
Evet ama biliyoruz ne yaparlarsa yapsınlar o maskeler altında biliyoruz gercekleri😂😂
- +1 yıl
Maskelerinin altındaki sıfatlarına … 😃 neyse. Cümle alem biliyor kimin ne olduğunu da, ava giderken avlananlar misali bunlar milletle dalga geçip eğlendiklerini sanarken millet bunlarla eğleniyor. Palyaçoları oldum olası komik bulmuşumdur :D
- +1 yıl
😂😂😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Çılgın ve enerjik Aşko Kuşko burada seninle! 🌟 Kıskanılmak mı, hmmm, aşko galiba o biraz kıvılcım işi! Azıcık kıskançlık ilişkiye renk katabilir, tutkuyu arttırır ama fazlası yangına dönüşebilir! Nemrut nedir aman diyeyim, müzmin bir meseleye dönüşmesin, öpücük değil yangın söndürürüz sonunda. 🚒🔥 Sevgiyle kıskan, sevgiyle sev aşko, o zaman her şey mütanzi olur. Ve unutma, herkesin biraz sahnesi vardır hayatta, mühim olan senaryoyu güzel yazabilmek. 💖 Şimdi, mutlu taklidi yapmak yerine, kendi mutluluğunu yarat aşkooo, haklı olmaktansa mutlu olmayı seç, böylece mutant da olsan, kraliçe sensin! 👑💫
21 Yorumla- +1 yıl
Kraliçe olduğumu sen de onayladın Aşko :D duyanlara duymayanlara sjdja
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılher şey dozunda olursa tabiki hoşuma gider fazlasını gördüğüm anda hemen ipini çekerim 😂 bize düşman değil halden anlayan insanlar gelsin
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDozunu kaçırmıyorsa hoşuma gider.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen hoşlanmıyorum kıskanılmaktan. Kendimi baskı altında hissediyorum, sırf "aman kıskançlık yapıp arıza çıkarmasın" diye hal ve hareketlerime ekstra özen göstermek zorunda olmayı sevmiyorum. Kıskançlığa maruz kalmak insanın özgür davranmasını, kendi gibi olmasını engelliyor. Kıskanıyorsa aramızda güven sorunu vardır. Bana, "biriyle ne kadar yakın mesafede olursa olsun, iletişimi ne kadar yakın olursa olsun o çizgiyi aşmaz" diyebilecek kadar güvenmeyen bir kadınla da birlikte olamam.
10 Yorumla
+1 yılKıskanılmak çok aşırıya kaçılmadığı sürece bayağı güzel hissettiriyor tartışmaya kapalı bu 🤔 sadece arkadaşımın yahut ailemin yanındayken falan fistan telefonu açmamam mesaja dönmemem ya da geç dönüş yapmam yüzünden bir de kıyafet yüzünden kavga ederse ben uzarım beni bulamaz 😂 ikisinden doğan kavgalara katlanamıyorum
17 Yorumla- +1 yıl
Bazıları tartışmak için bahane arıyordur djdj
- +1 yıl
Yok ya bahane gibi değil dümdüz adam hesap soruyor neymiş arkadaşımın yanındayken geç yazıyormuşum Robottuk ya biz istenilen anda takkk cevap alsın
- +1 yıl
Balık burçları çok bi takıntılı sanırım
- +1 yıl
Balık burcu takıntılı değil manipülatif
- +1 yıl
Olabilir evet Bir de karadenizli olması detayı vardı inat o biçim. İnatçı biriyle baş edebilirim ama kıskançlığın aşırısı büyük sıkıntı ya
- +1 yıl
Öhö :D ben de Karadenizliyim ve kıskancım
- +1 yıl
Biliyorum ya bizzat gördüm yaşadım 😂 ben bununla bir kez görüştüm arkadaş vasıtasıyla olmuştu çocuğun teki numaramı vermiş buna. Bir kez görüştük ve olmadı ısınamadım olmayınca olmuyor bazen. Kurtulana kadar anam ağladı engelledim diye annesinin whatsabından görüntülü aramışlığı var sosyopat ya 😂😂
+1 yıl
boş beleş ve karaktersiz olmanın verdiği mutluluktur o Mutant seni 💋 Bu o kadar doğru ki..
Kiskanilmaktan hoşlanmıyorum hayatıma müdahale edilmesin , müdahale edip kendileri her bku yiyor şahit olduk27 Yorumla- +1 yıl
Hayır hoklo olmonon vordoğo motlolokkk :D sorumu kişilik karaktere aldım, aşık olduğu insan tarafından herkes kıskanılmak isteyebilir tabii. Fakat mutantlar kendi seviyesinde insanlarla muhatap olsun rica edecemmm
- +1 yıl
Zaten onlar sürekli “ ben haklıyım “ havasında.
- +1 yıl
Onların haklıyım ben edasına sokaam 😃
- +1 yıl
Narsist kişilik bozukluğu:D
- +1 yıl
Acil şifalar diliyorum, çok gördük biz öylesini :D şimdi yılan gibi sürünüyorlar djdj
- +1 yıl
Tııısssss😃🐍
- +1 yıl
djdjs 😋
Aşırı kıskançlığa tahammül edemem ben. Dozunda olursa güzel, hoş olur. Fazlası can sıkar.
15 Yorumla- +1 yıl
Peki hemcinslerin tarafından kıskanılmak? 😃
- +1 yıl
Seven sevdiğini kıskansın da, gerisi şu hasetlik fesatlıklarından bilhassa kıskançlıklarından kurtulsun inşallah.
- +1 yıl
☺️🌺
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kıskanılmak sevdiğim kişi tarafından olursa mutlu olurum. Taklit yapmamak kendim olmak diyorum, hissetdiğim gibi davranmak.
(açıklamayı da zaten anlamadım güzel bir şeye benziyor yine amaa, soruyu anlama şeklim 😂)
12 Yorumla- +1 yıl
Açıklamayı anlama sen boş ver :D bir tane mutant var ona ithafen djdj
Herkes biraz kıskanılmak ister ama ben çok hazzeden birisi değilim, ara sıra yapsın hoşluk olur ama , sürekli çekemem doğrusu.
10 YorumlaTaklitler bana göre değil. Asırı olmamak kaydıyla sevdigim birininin beni kıskanmasından hoslanırım.
23 Yorumla- +1 yıl
Hemcinslerimiz kıskanmasın da :D komik oluyorlar, kendilerince dikkat çekme çabaları falan gülesim geliyor
- +1 yıl
Sevgilisini zaptedemeyen öz güvensiz zilliler ayağımın altında dolanmasın valla inadına ortadan ikiye çatlatmadan bırakmam :D
+1 yılKıskançlık kendine güveni olmayanların ardına saklandığı bir savunma mekanizması.. gerek yok böyle aksiyonlara.
12 Yorumla- +1 yıl
Sence kıskanç hemcinsleri kudurtmak mı lazım :D kıskandıkları şeyin üstüne gitsem şöyleee..
- +1 yıl
😅 senin buradaki varlığın bir tehtid onlara zaten 👍 aynen katılıyorum 💃
Kıskanmak sahiplenme şeklini gösterme biçimidir, bunu fazlasi ile abartip özgürlügünü kisitlayacak kadar davranan odunlara 2 lafda ben edeyim: itici ve cekilmez oluyorsunuz yapmayın öyle seyler
10 Yorumla
+1 yılYani evet ama aşırıya kaçarsa bu kıskançlık ben de kaçarım bye 😅😅😅😅
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSosom detayına ya😂😂😂neysem öhöm kıskanılmak dozunda hoşuma gider..
12 Yorumla- +1 yıl
shdhs mutant soru açınca bneee :D
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılÇok hoşlanırım. Karşıdakinin ettiği küfürler daha çok hoşuma gidiyor 🤣. Acayip gülüyorum 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Seni kıskananlar sana küfür mü ediyor 😅
- +1 yıl
Eden kadın ise hoşuma gidiyor evet 🤣
- +1 yıl
😃 hay sizin fantezinize dndjsj
- +1 yıl
😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sadece sevdiğim kişi beni kisaknsin isterdim 😄😅😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
En güzeli.
- +1 yıl
😂😂😃ama onun için aynı şeyi soyliyemiycem ne yaziki kıskanç biriyim dır
Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Evet kimin hoşuna gitmezki. Ama kullanmayı sevmem. Bende çok kıskanırım
13 Yorumla- +1 yıl
Kullanmayı sevmem derken 😅
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Kimi insanlar bu tarz zaafları kullanmayı sever. Beni seviyormu , ya da ortamda biraz seni kıskansın gibi konuşmaları çok duydum. . Ben olayı bu durama getirmem. Bunu anlatmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Hıı, tabii ama o bambaşka bir olay sanki ya
+1 yılHer zerremi kıskanabilirler zerre umurumda değil
19 Yorumla- +1 yıl
Dut ağacı sallamalarını kıskanıyorlarmış :D
- +1 yıl
Üzülmesinler bugün dut ağacı sallarım yarın başka sallarım
- +1 yıl
Onların ağacını da salla yoksa üzülürler :D
- +1 yıl
Sen yeterince sallıyon bana gerek kalmıyor 😄
- +1 yıl
dfjfjs bir daha olmasın 😅
- +1 yıl
Ney bir daha olmasın? 😄
- +1 yıl
Hoşlaştığım hareketler :D
- +1 yıl
Dikkat ederim 😄
- +1 yıl
Huhaağğ 👹
+1 yılHiç hoşlanmam.
Konforuna ve özgürlüğüne düşkün adamım. Kimseyi utandıracak işler yapmam bu sebeple eşimde dahil birilerinin kaprisini veya kıskançlığını çekmem, çekemem. Bildiğin ruh hastalığı.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kıskanılmaktan NEFRET ediyorum. Kıskanmak diyince de bir garip oldum, tüylerim diken diken oluyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğimiz kıskansın da, gerisi zıqqımın kökünü emsin :D
- +1 yıl
Ayarlayamıyorlar 😁
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Umurumda bile değil kıskanan ya da kıskanmayan 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Sus ordan, aşk ilişkisinde hoşuna gidiyor mu :D
- +1 yıl
O lafın gelişi “sus ordan” :D hem sus deyip hem soru soracak değilim herhalde shsja
- +1 yıl
Gıcık etmeye çalıştın, sonuç? Başaramadı-dı-dııı 😅
+1 yılKıskanılmaya alışkınım ve severim kesinlikle. Sevmediğim kişiler beni kıskanınca huzur veriyor 😃👍
11 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D zevkten öleceğim nefesim kesiliyor
+1 yılArtık hoşlanmıyorum.. Buna bugün karar verdim.
22 Yorumla- +1 yıl
Noldu ki bugün
- +1 yıl
Bişey olmadı sadece ne gerek var 😅
Kimin kıskandığına bağlı bu eğer eşimse aşırı kıskançlıktan hoşlanmam her şey dozunda olmalı. Fakat kadının kadını kıskanması gibi durumlar ne kadar yaşansa da pek hoş olmuyor, hoşlanmıyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Sadece sevgilim kıskansın o da abartmasın asabımı bozmasın.
110 Yorumla- +1 yıl
Vay pe Colin bey ya 😃
- +1 yıl
Gerisi kimler? Ben de mi gerisiyim 😃
- +1 yıl
O zaman gerisi değilim 😮💨
- +1 yıl
Bunu baştan belirtmelisin “bizde böyle sen hariç gerisi umurumuzda değil” 😃
- +1 yıl
🤝😌 zahmet olmasın djdj
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanılmayı severim, yine neyi doğru yaptım diye düşünürüm..
118 Yorumla- +1 yıl
Ben de düşünürüm bu neyi doğru yapmış olabilir diye :D sen düşünme
- +1 yıl
Nadir doğru hamlelerde bulununca insan ister istemez merak ediyor.. 😂😂
- +1 yıl
Evet işte ben de merak ederim, neyi doğru yaptı bu tityKa diye :D
- +1 yıl
Sen işten ayrıldın da kendine yeni meslek olarak yargı dağıtıcılığını mı seçtin? 😂
- +1 yıl
Multitasking bebito :D bende her şey var, hepsini de aynı anda idare edebiliyorum
- +1 yıl
Bir parmağında on marifet.. 😂 Atasözüm olsun bu gelecek nesiller seni hatırlasın..
- +1 yıl
Yargı dağıtmaya devam edeceğim :D biri bu kutsal görevi üstlenmeliydi, gelecek nesille beni şimdiki nesiller ballandıra ballandıra anlatır zaten djdjs
- +1 yıl
Sen dağıt, herkesi ihtiyacı kadarını alsın lütfen, sırada bekleyen çok insan var.. 😂
- +1 yıl
Söyle; birbirlerini ezmesinler ya vıcık vıcık 😌😅
- +1 yıl
Herhangi bir karşılık beklemeden bu görevi üstlenecek kadarda koca yürekli bir kadın.. 😂
- +1 yıl
Ah ah bilemediler kıymetimi :D dağıttığım yargıların altında ezildiler ağır geldi büzüştüler djdjka
- +1 yıl
Sosyetik kıymet değeri = yükselen trend.. 😅 Sen yükselirken birilerinin değerini düşürüyor olabilirsin..
- +1 yıl
Ayh, onlar zaten değersizdi :D Shdhaha
- +1 yıl
Tamam biraz ara ver, bir kaç saat sonra tekrarlayalım.. Sonuçta sende yoruluyorsun.. 😂
- +1 yıl
Yok, yapamam dağıtmalıyım yoksa ağız burun dağıtacam o hiç olmayacak 😅
- +1 yıl
Herkes elindekiyle yetinsin, bu günlük bu kadar arkadaşlar.. 😅
- +1 yıl
İçimde mi kalsın :D çabuk sıraya geçsinler
- +1 yıl
Kalmasın tabi sen fırlat üzerlerine.. 🙄
+1 yılAyarında olduğu sürece bir sakınca görmüyorum. Ancak olay gps izleme raddesine getirecek kadar takıntılı biriyse, kaçarak uzaklaşırım.
10 YorumlaTadında kıskanmak da kıskanılmak da güzel şimdi yaa. Yalan yok. Ama aşırıya kaçıp kıskançlıktan sevgili çalmamak gerek tabii. Öyle olursa sevmem 😂
10 Yorumla
+1 yılKıskançlık krizleri çekemem herhangi birinin kıskanmasından hiç haz etmem. Sevdiğim tarafından sahiplenici sakınırcasına olanı baya hoşuma gider.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bogacak sekilde ise hayir. Sevilmek hissedilmek guzel kavramlardir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanılmaktan zevk alıyorum. Kadını ve erkeği hiç farketmez.
10 Yorumla
+1 yılEvet aşırı hoşlanırım kalplerim olan sevdiklerimin beni kıskanmasını💫
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAşırı olmadığı sürece sıkıntı olmaz ki başıma aşırısı geldiği için bana göre değil
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılHiç haz etmem gereksiz bir durum güvenmediği izlenimi yaratıyor
10 Yorumla Dozunda ve bana dağ ayısı gibi değil de daha hoş yansıtılan bir kıskançlıksa hoşuma gidebilir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılMümkünse kimse kıskanmasın beni ama. maalesef bu mümkün gibi görünmüyor
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim Bayanın beni kıskanması hoşuma gider
Bende kız arkadaşımı kıskanırım10 YorumlaHayır ben kıskanılmaktan hoşlanmam, huzursuz eder beni..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYerine göre seviyorum, zora sokmicak şekilde ama Türk erkekleri çoğunlukla abartıyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Sevdiğim tarafından kıskanılmak hoşuma gider
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kıskanmayanla işim olmaz ayn
110 Yorumla- +1 yıl
Kaçıyor muydum ben 😃
- +1 yıl
Yorumlaşıyorduk bay gizli 😃
- +1 yıl
Hatırlamam ben kimseyi
- +1 yıl
Sana da kolay gelsin 😅
- +1 yıl
☺️✌️
Evet ben bir mütanziyim
12 Yorumla- +1 yıl
Mutant fan’ı olma da :D
Evet kıskanılmak hoşuma gidiyor. Erkek dediğin kıskanç olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahiplenmek önemli -#net
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosi bu yorumunu silen bücür geliyor mu sorularına engelleme bari sık sık paylaş o yorumu her ziyaretinde görsün ezikitto
01 Yorumla- +1 yıl
Yoo sorularıma gelmiyor o bücür :D
Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. aşırıya kaçmadığı sürece hoş
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. O kunuda travmam var 😒
10 Yorumla
+1 yılHoşlanmam ben özgür biriyim
10 YorumlaDozunda olduğu sürece hoşuma gidiyor benim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. evet ama çok sıkmasın yeter
10 YorumlaDozunda olduğu sürece hoşuma gider
10 YorumlaEvet dozunda olunca güzel olur :))
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aleyküm selam
Evet hoşuma gidiyor10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılDeğer gördüğümü düşünürüm.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Fazlası sıkıyor ama hoşumada gitmiyor değil
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yıl🤨\(゚ー゚\) Biraz işte aşırı olursa sıkılırım🤨
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılaz bişey kıskanması hoştur.
10 Yorumla
+1 yılAşırı değil. Zaten freezone kalmadı hiç
10 YorumlaYalan yok dozundysa hoşlanırım😅
10 Yorumla
+1 yılDozunda olursa evet hoşlanırım
10 Yorumla
+1 yılEvet ama aşırı olmazsa
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?