Kiz erkek farketmez belki vardir diye dusundum. tesetturlu kizlarin sevdiginiz ve begendiniz belki cool buldugunuz falan ozellikler neler?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim için "batıl inançlılar" kategorisine girmekte kendileri. Ki, inandıkları kitapta bile başınızı kapatın gibisinden herhangi bir şey bulunmamaktadır. Kapatılması gereken yerler; Ayak bileğinden, omuz üstlerine kadar olan bölgedir. Kollar da ise dirsek altına kadardır. Bizim araplar yahudilikten hristiyanlıktan böyle görmüşler, aha biz de böyle kapanalım demişler. Ardından bizim Türkler de araplardan böyle görüp öyle inanıp devam etmişler. Şimdilerde ise kimi inancı için kapanıyor, kimisi çirkin olduğu için, kimisi maddi/siyasi çıkarları için, kimisi de aile ve toplum baskısından ötürü.
Hadi batıl inançlılar, eksileyin eksileyin... Ne de olsa kutsalınız yatak odanızda yatağınızın başında durmaktan başka bir işe yaramıyor, insan merak eder açar okur bir. Yok, buna kim zaman ayıracak, nasıl olsa binbir çeşit hacı hoca bize anlatıyor neyin doğru olup olmadığını değil mi :)))01 Yorumla
Soran+1 yılKendi dusuncen boyle dusunuyosan soruyu yorumlama lutfen. Benim inancima gore bunlari soyledikce imanin sakatlaniyor. Seninle polemige girmek istemiyorum. saygilar
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Hepsinde yok ama bazıları ciden erkeklerden korkuyo her erkeğe yüzvermio bu huylarını seviyorum ama tesettürü sevmiorum çünki onun ardına saklanıp çok iş çeviren kadın sürüsüne bereket dışardn hıh ewlenilcek sağdık hatun diosun bir bakıosun bkama yaa valla bakma yani
32 Yorumla
Soran+1 yılGercekten oyle olmayanlardan bahsediyorum arkadaslar
- +1 yıl
Valla gerçekten öyle olmayanlara lafım yok öyle bir eşim olsun isterim yani her önüne gelenle sarılıp tokalaşmayan öyle dk bir hatun acık gıyme die die dilimde tüy bıtme derdinden kurtulurm yani tabi ewde bas basa bir zahmet şort ip askılı bana özel rahat takılsın yani heee bide en çok sevdiğim yönleri gerçek kapılılar boya küpü değil doğal halleri ya ona bayılıom işte insan sevdiğini bir kucaklayıp doyasıya öpmek istio kucağına alıp yanağa dudağı bir götürrüosun yanak yok sanki silikon boyalı bina duvarı ne anladm bn bu işten kendi tadı kendi teni olmalı
bence onlar tam olarak dini yasamalari gereken insanlar ve bazi seyler duyuyorum kendilerini ustun gormeleri falan bence her yaptiklari daha cok goze batiyor ve daha dikkatli olmalari gerek tatli ve gercekten kurallarina uyan duzgun hanim hanimcik bir kiz olursa gercekten severim su ana kadar sadece 1 tane boyle kiz gordum onun disinde yok. ve bence cool bir yanlari yok sadece dedigim gibi olursa iyi gelir cool degil 😄
00 Yorumla
+1 yılsoruyu çok başka yerlere çekip çomar gibi atlayan çok olmuş, mesela hayran derken wow şuna bak şeklinde bir hayranlıktan bahsetmiyor soran kişi, yani mesela kaban üstüne şal takmaları hoş oluyor diyr bir yorum yapabilirsiniz ya da kapalı olmasına rağmen insanlardan uzaklaşan değil samimi ve içten olanları beğeniyorum diyebilirsiniz bu kadar düz bakmayın bazı şeylere
41 Yorumla
Soran+1 yılCok iyisin biliyomusun cok sagol ya gercekten yanlis yerlere cekenler cok oldu neymis dikkat cekmeye falan calisiyomusum. Hayir kesinlikle oyle degil merak ettim huy guzelligi olur, giyim guzelligi olur
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
37Cevap
tesettürlü kızlara ne gibi bir hayranlık duymamız gerekiyor pardon. istanbuldaki her koruda belgrad ormanında her agacın dibinde gizli saklı yiyişenlere nasıl saygı duyucaz. tamam hepsi öyle değildir ama saygıyı hak eden kişiliktir tesettür değil. efendi düzgün tesettürlüye de saygımız var açığa da mini etekliye de önce insan olun.
29 Yorumla
Soran+1 yılBence saygiyi hakeden tesetturdur ve tesettur sadece fizik olarak ortunmek degildir. Tesettur aybi zamanda ahlak duzeltmedir. Orda burda yiyisen insanlari tedetturlu sayma bile. Ben tam anlamiyla tesetturlu olup ahlaki duzgun insanlarin huylarini soruyorum?
Soran+1 yılBen aciklardan bahsetmiyorum farkindaysan. Acik olup mukemmel ahlaka sahip insanlar cok fazla saygiyi hakediyor. Tesetturluyum deyip de orda burda ahlaksizlik yapan insanlarla gercekten tesetturlu olanlar arasinda tesetturlu olanlar saygiyi hakediyor dedim digeri tesetturlu degildir diyorum
Soran+1 yılTesettur guzel ahlaki getirir ama
- +1 yıl
hayır güzel ahlak ile tesettürün hiçbir alakası yoktur. güzel ahlak insanın yetiştirlme biçimi insanlara olan saygısı utanma güdüsü vicdani dürtüleri vs bunlar birleştiğinde ortaya çıkar. lütfen ufkunu genişlet. ailesi tesettürlü biri olarak söylüyorum bunu. yalan dolan bilmez dürüst samimi insanlara saygılı acıma ve vicdani duygıları gelişen insandır güzel ahlaklı. tesettürle olacak şeyler değil bunlar. zira tesettürlü insanların %90 ı dedikoducudur allah der gıybet yapar nerde kaldı güzel ahlak
Soran+1 yılİslam tesetturu insanlar guzel ahlakli olsunlar diye gondermistir. Tesettur sadece basi kapatma degildir her yonden dedikelrinizdir. Fakat gel gelelim ki gunumuz tesetturluleri bunu uygulamiyor. Aciklari elestirip kendibe bakmayan cok insan var bu konuda cok haklisiniz. Gercek anlamda tesettur altini cizerek soyluyorum bu sadece bas kapatma degildir, ahlakli olmayi ogretiyor ama gunumuzde tesetturle sadece bas kapatmayi ogretiyor aileler o da gelenek gibi. O yuzden problem insanlarda tesetturde degil.
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılKeşke her kafasını örten tesettürlü olsaydı. Genel anlamda içim acıyor kendini tesettürlü diye tabir eden ama giyiminden tut ahlakına kadar hic bir şeyi sözleriyle bağdaşmayan insanları görünce. Gerçekten hakkını veren tanıdıklarımda var. Ama onlar pek sevilmiyorlar toplumda. En çok sevdiğim şey sevilmediklerini takmayıp ben Allah için yapıyorum demeleri oluyor. Kısacık hayat işte. Değerlendirmek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel konustunuz. Evet herkes tesetturlu oldugunu soyluyor ama degiller. Gercek tesetturluler ise dislaniyor cok dogru
- +1 yıl
Tesettür adı üstünde setretmek örtmek anlamına geliyor ama malesef dinimiz yozlaştı. Çağa ayak uydurmak için insanlar her türlü kılığa bürünüyor. Gerçekten kendini bilen ve üzerindeki kıyafetin hakkını vere vere yürüyen insanları görmek beni çok mutlu ediyor. Allah sayılarını çoğaltsın. Aynı şekilde erkekler için de ufacık göz kapaklarına sahip olabilmeyi nasip etsin. Yolun sonu zaten belli, bugün var yarın yokuz.
Arzulanmanın tatminini yaşamak uğruna dar giyip, kendilerini cinsel objeye dönüştürmeden karakterleriyle ön plana çıkmaları başlı başına hayranlık duyulası olaydır..
91 Yorumla- 1 yıl
Vay krall
Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. acıkcası bana cool gelen yanı yüzleri. yüzleri kimisinin çok edepli cok hanım cok efendi cok güzel duruyor. bir de oraya odaklanıyor insan ister istemez. bir açık orası diye. ayrı bir güzel görüntü olusuyor yüzlerinde. o an cogu erkek dsuunr. bu kızın kocası ben olsam. bu güzelliğin gerisi nasıldir kimbilir. görünmeyen kısmı.
06 Yorumla- +1 yıl
Sen daha cok gorunmeyen kisimlarim cazibesine gitmissin bilinmemezligin cekiciligi😂😂
- +1 yıl
@LilithTohumu o 2. kısım. ilk kısmı atlamıssın. zaten bakarsan tesettürsüz kızlarında orası burası cekıcı gelir. gizli yerleri. üst acık olsa bu sefer altı merak eder erkek zihni. oysaki tüm vajınalar aynıdır goruntu olarak. 3 asagı 5 yukarı. ama tesetturlulerde kesfedilecek kısmın yüzdesi yüksek. acık kızda ise daha az keşif alanı var. :) zaten cogu yeri acıkta.
- +1 yıl
Son 4 cumleden sonra iyice corba ettmissiniz cumlelerinizi. Her vajina ayridir 100 kiz getir 3 asag 5 yukari degil herseyiyle farklidir genital organlar kisinin kendisime ozgudur. Ve kadinlarin her hucresi kesfedilmeye layiktir aciktir diyerek kesfedilnesi daha az yerler aramayin
- +1 yıl
@LilithTohumu yorumuna saygı duyuyorum. karışık oldu biraz evet farkettim. ama anlaşılır yinede. ben sana genel erkek düşüncesini söyledim. beğenirsin beğenmezsin o ayrı. ama erkekler böyle olduğu gerçeği değişmeyecektir. türbanlılardan daha kapalı mürbanlılar olsa erkekler onda da acaba o mürbanların altında ne var ya. bunu düşünerek merak edecekler. neyse soruna cevap verdim sanırım
- +1 yıl
Kismen
+1 yılO sıcak havada çarşafı şerifi taşımak gerçekten hayranlık duyduğum bir şeydir.
40 Yorumla
+1 yılKadın kendini erkeklerden saklamak için tesettüre girme gereği duymuş. Ben neden onu çekici bulayım ki?
52 Yorumla
Soran+1 yılCekici bulun demiyorum zaten. O insanin oturmasi kalkmasi konusmasi uslubu bunlarin icinden saygi duydugunuz takdir ettiginiz var mi merak ediyorum sadece
- +1 yıl
Aralarında gayet iyi insanlar da var, iyi olmayanlar da.
Net bir düşüncem yok yani.
+1 yılHerkesin ibadeti kendine , tesettürlü olduğu için benden tebrik , taktir beklemesin sonuçta kendisi için yapıyor.
27 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten oyle haklisin fakat tesetture girmek isteyen insanlari tesvik etmek icin cevrelerindeki yanlis tesettur algisini kirmak ve bunun icin de tesetturlu insanlarin aslinda ne gibi guzel ozellikleri olabilecegini gostermek gerek bunlari merak ediyorum
- +1 yıl
Tesettürün güzelliği olmaz , tesettür güzellik algısını bırakıp manevi güzelliğe geçiştir. Yani tesettülrü bir insandan güzellik algısına dair birşey beklenmez fakat zaten allah her insanı güzel yaratmıştır , kişi bunu kendi düşünceleri ile ya süsler ya kirletir. İnsanların beğenip beğenmemesi güzel ya da çirkin olduğunu göstermez.
Soran+1 yılKusura bakmayin da dedigim her seyi bozmak icin yorum yapmaniz sacma ben zaten orda manevi guzellikten bahsediyorken siz surekli tesetturlu insanlarin susu olmaz busu olmaz deyip duruyosunuz. Orda ben size gelip kasinin gozunun nesi guzel olur ya da nasil giyinince guzel oluyolar mi diyorum acaba huy guzelloginden bahsediyorum simdiye kadar tanidiginiz tesetturlu insanlarin hangi guylari guzel mutevazilik, haya, namahreme dikkat bunlardan bahsediyorum ama masallah siz bozmak veya insanlar yanlis anlasin diye her yolu deniyorsunuz amaciniz ne acaba ben hep evet haklisiniz peki ya soyle diye yaklasirken biraz daha ilimli olsaniz fena olmaz burda dini kotulemiyoruz aksine yuceltiyoruz ihtiyaci olmasa bile. Artik tesetture karsi misiniz degil misiniz bilemem ama yeter yani
- +1 yıl
Hayır kardeşim bence sen beni yanlış anlamışsın. Ben gerçek tesettür den bahsediyorum olması gerekenden. Ben yanlış tesettür algısına karşı savaş veriyorum gösterişçilere karşı. Ben bu örtünmeyi güzel görünmek olarak değil Allah'a olan bağlılığını göstermek ve haram düşüncelerden uzak durmak için olması gerektiğini savunuyorum. Çevrem de pek kadın olmadığı için tesettürlü insanların sahip oldukları manevi güzellikleri gördüğümü bildiğimi söyleyemem ama dışarı da gördüğüm kadarıyla tesettürü hakkıyla yaşayana rastlamadım. Çoğu kadın tesettüR ile sahip olamadıkları manevi güzellikleri rol ve taklit yaparak göstermeye çalışıyorlar gördüğüm kadarıyla. Ahlaksızlığı baş örtüsü örtmüyor maalesef anlatmak istediğim buydu kardeşim.
Soran+1 yılİyi
- +1 yıl
Sadece iyi mi diyeceksin?
Soran+1 yılNe dememi bekliyorsunuz?
rimelaskina var youtuber. çok beğeniyorum giyimini uslubunu. bir bakarsan instagramdan ya da youtubedan anlarsın 🙏
03 Yorumla
Soran+1 yılYa evet biliyorum ben de karakteri uslubu giyimi guzel de bone sorunu falan var ya o da biliyor dogru olmadigini ama iste saclari boynu falan gorunuyor tamamen o problem
Soran+1 yılEvet farkindayim
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir kısmının edeplerini hiçbişey e degismem ama şu turbanin içine hapsedilen çok afedersin kasarlar kadarda iticisi yok
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. böyle soruları okuyunca tesettürden utanıyorum yemin ederim. neyin kafasını yaşıyorsunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye tesetturlu insanlarin ozelliklerini eminim bir suru kisi farkediyodur aciklar da bu seyleri daha da farkedip kapanabilirler yanlis dusunuyosun bence
- +1 yıl
sen soruyu sorma şeklinin farkında mısın, insanlar bunu ne anlıyor biliyor musun, ben dikkat çekmek için kapandım da nasıl daha fazla dikkat çekebilirim, bir kapalı kadında sizin dikkatinizi çeken nedir vs gibi algılıyor. tesettürlü insan zaten dikkat çekmemek üzerine kapanması gereken kişidir, eğer birilerinin dikkatini çekiyor ve o birileri sapık değilse kendisinde sorun araması gerekir, neyi nerede yanlış yapıyorum diye.
Soran+1 yılO zaman soruyu sormada yanlislik var boyle atara gelme onu demek istemedim cunku. Tesetturluyum ve bunu dikkat cekmek icin yapmiyorum sonucta
Tesettürü, birileri hayran olsun diye yapıyor iseniz, hiç tesettüre girmeyin. Siz Allah'ın ayetini başınız da taşıyorsunuz. Madem öyle hayranlık bırakmak istiyorsunuz oranızı buranızı açın, tesettürün namını kirletmeyin.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet sen de yanlis anlayanlardansin demek ki. Eger bir insan tesetture girmek istiyorsa bunun Allah in ayeti oldugunu biliyordur fakat bu insan cevresindeki tesetturlulerin guzel yanlarini gorerek kapanmak ister. Bunlar nelerdir merak ediyorum sadece
+1 yılBirincisi tesettürü insanlar için giyinmemek gerek.
Ikincisi, tesettür dikkat çekmemek için14 Yorumla
Soran+1 yılZaten oyle oldugunu biliyorum fakat tesetture girilmesi gerektigini bilip girmek isteyenler cevresindeki tesetturlulerin bazi ozelliklerini severler ve oyle olmak isterler. Bunlar nelerdir onu merak ediyorum mesela kimi kapali var sokakta bagira bagira guler kimi tesetturlu var basini yerden kaldirmaz ama kendini de ezdirmez. Bunlar gibi ozelliklerden hangilerini seviyorsunuz onlari merak ediyorum
- +1 yıl
Bende diyorum ki tesettüre başkalarından özendiği için girilmemeli. Tesettüre Allah emretti diye girilmeli
Soran+1 yılCok haklisiniz fakat gunumuzde cogu insan bunu beceremiyor malesef. O yuzden girmek icin tesvik etmek gerek onlari. İstiyolar ama yapamiyolar meslea
- +1 yıl
Bu Allah'a olan inançları ve sevgilerine bağlı. Nefisleri imanlarından kuvvetliyse, imanını artırmalı. Teşvik olarak başka insanları göstermek çok büyük bir hata
Hiçbir hayranlığım yok. Herkes inandığı şekilde yaşar. Saygım var sadece
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten oyle cok dogru 👍👍
Tesettürlü kızlar kendini seks objesi olarak gören kızlardır bence.
Neyine hayranlık duyayım?24 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi degil midir aslinda. Tesettur yani tam anlamiyla tesettur hem dis hem de ahlaki yonden. Oyle ele al. Kiyafetini darlastirip ahlakini bozanlardan degil
- +1 yıl
Saç telinden tahrik olan erkekte sorun var.
Bir saç telinden tahrik olacaklar diye başını kapatan kadında suç var.
Saç telimden tahrik olmasınlar deyip kapanan kadınlar kendini seks objesi olarak gördüğü nettir. Erkek saç telinden tahrik oluyorsa o onun hayvanlığıdır.
Dini emretti diye kapanan kadınlarında at gözlüğü taktıklarına inanıyorum.
Soran+1 yılZaten ilk tesettur ayeti erkege gelir kadina degil. Erkek bakmayacak once. Tahrik olmayacak ama soyle de bir sey var her erkek boyle degil sorunlu ama cidden takintili hayvani duygulari olan insanlar var. Kadinlar bu durumda yine savunmasiz kaliyor. O yuzden erkek bakmazsa kadin acmayacak kadin acmazsa erkek bakmayacktir her sey karsilikli. Eger durum tam tersine olsaydi o zaman da erkekler onlar da acmasin o zaman derdi. Yani her turlu tek yonlu degil cift yonlu olmalidir. Yine de kendi dusunceniz saygu duyuyorum sizden de saygi bekliyorum lutfen
+1 yılağırbaşlılık ve de baş türban alt taraf allaha emanet olmasın yeter.
00 Yorumla
+1 yılFerace daha zayıf gösteriyor sadece 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet guzeldir ama amaci bu degil 😁😁
+1 yılvücutları beyaz olur genelde.
bastırılmış duygulardan dolayı daha ateşli sevişirler.
başka da bişeyleri yok zaten.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer zaman naylon çorap giymeleri. Spor çorap hiç sevmiyorum ve kapalı kızlar genelde 4 mevsim ince çorap giyiyor ve çok zarif buluyorum onları.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn sevdiğim kız hanım hanımcık vefalı sadakatli karakterli saygılı edepli nefsine düşmemiş pırlanta kızdır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTesetturlulere ozel bir ilgim yok dolayisiyla hayranlik da duymuyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrica yorumlara baktim basi acik olup ibadetini aksatmayan eline erkek eli degmemis onca kiz var, onlara neden hayranlik duymuyoruz da illa kapali birine hayranlik duymamiz gerekiyor
Diger bir konuda basinda ayet tasiyorsun lafi. bundan sacma. bisey duymadim omrumde. ayet kafada degil kalpte tasinmalidir. kapanmakla ilgili 3 ayet varsa yalan ve iftira giybet zina ile ilgili 50 ayet vardir. bunlari yapmayan basi acik kalbinde ayet tasimiyorda basi kapali olan mi basinda ayet tasimis olabiliyor.
Her tesetturlu namuslu olacak, ibadetini full yapacak diye birsey yok
Basi acik olan namussuz ibadetini yapmaz diye bisey yok. Bunu anlayin artik Allah askina
Soran+1 yılTersine bisey soylemedik zaten. Kimi tesetturluler var her halti yiyor afedersiniz. Ben gercekten tesetturlu olan insanlarin begendiginiz ozellikleri ahlaklari var mi ve nelerdir diye sordum ki bu dikkat cekmek icin yapilmis vucut ve yuz gorunusu giyimi falan degil. Tesetturlu insan zaten karsisindaki kisinin yanlis yonde dikkatini cekmez cekmemeli. Konusmasi oturmasi kalkmasi edebinden bahsediyorum siz bunu acik bir hanim icin de degerlendirebilirsiniz benim icin problem yok. Ben bu soruda kapalilar icin olani sordum aciklar oyle olamaz diye bir sey yok yani yanlis anlamayin
+1 yılkapalı oluşları yeter ama samımılerı ustu mınare altı şışhane değil
00 YorumlaGösterişsiz sade giyinenleri çok beğeniyorum. Birde pardesü veya uzun bir hırka şart.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılHicbirsey hepsi modern kapali olmus makyajda beni gecmisler onyargiliyum hakliyimda
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyleler cok ama hepsi degil ben degilim en azindan
Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı. niye hayranlık duysunlar be tesettürlü kızlara.
22 Yorumla
Soran+1 yılAcik olup biranda tesetture giren insanlar hem emir oldugu icin hem de o insanlarin bazi ozelliklerini begenip giriyolar bunlar ne merak ediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılazdırıcı olması. Özellikle de dar giyinmeleri gözlük takmaları ruj sürmeleri. Hemen oracıkta tecettürüne spermlerimi boşaltmak isterim
00 Yorumlakapalı ya da acık benim için her kadın aynı farklı bir yanlarının oldugunu düşünmüyorum
00 Yorumlacinsel olarak oral, merak ettiğim bacakları ve kalçaları oluyor
00 Yorumla
+1 yılHem şık hem tesettürlü giyinenlere imreniyorum.
20 YorumlaTesettürlü olması bir artı değil bana göre
10 Yorumla
+1 yılSimsiyah giyinmeleri hoşuma gidiyo
10 Yorumla
+1 yılefendilik o yok ise bos
10 Yorumla
+1 yılKimseye hayranlık duymam
00 Yorumla
+1 yılBazılarına çok yakışıyor
00 YorumlaGüzel olmaları çoğunun pantolon giymesi
00 Yorumla
+1 yılHic yok
00 Yorumla
+1 yılinançlı olmaları yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok güzel oral yapıyorlar :)
10 Yorumla
+1 yılhiçbir şey banane
00 Yorumla
+1 yılçarsaf
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir şey
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok.
00 Yorumla
+1 yılbişe yok
00 YorumlaPek yok açıkcası
10 YorumlaHic yok.
00 Yorumla
+1 yılçoğu masum oluyor :)
10 Yorumla
+1 yılkızına göre değişir
00 Yorumla
+1 yılHizma
00 YorumlaHiç bişey