Sizce genel olarak, hangi taraf daha yufka yürekli; kadınlar mı yoksa erkekler mi?
Bence #kadınlar 😄
Tabikisi erkekler
Tabiki kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Erkekler daha bir merhametlidir. Kadınlara olan düşkünlüğümüz (kendimi hariç tutarak örnek vermek istemiyorum) onların masumluğunu görüp merhamet edişimizle alakalıdır. Yani erkekler bütün kadınlara bu kadar düşkün zaaf olmasının sebebi gerçekten yufka yürekliliktendir. Ki; kadınlara bu dünya'da öncelik vermemiz centilmenlik yapmamızın başka bir sebebi olamaz !
Şimdi kadın daha duygusaldır, sinirlenmez, delirmez kolayca. Yani cani, seri katiller hep erkeklerden olur. Erkekler buraya yöneliktir. Hödüklük, kabalık erkeğe hastır. Çok nadir kadınlarda da bulunur. Yufka yürek çoğu erkekte bulunmaz, çok zor. Duygusal değildir çoğu çünkü.
Tabii ki kadınlar diyorum.
Bazı kadınlar cidden şeytan. Anne yüreğine sahip (anne olan demiyorum) kadınlar yufka yürekli, bir de efendi vicdanlı adamlar.
Tabiki de kadınlar. Eğer erkekler yufka yürekli olsaydı kadına şiddet konusu olmazdı. Daha yazardım da neyse.
Cevap
24Cevap
erkekleri ne kadar da küçümsüyor bu kezban kızlar. valla piyasada peşimizde kuçu olan kızlar ne o zaman. şimdi ki kızlar erkekleri geçti yapışıyor resmen. kariyer olsun para olsun yeter. evlenmek için her yolu deniyolar. ama nedense onları 1000 kişi istiyor 1 kişi alıyormuş. ben size özetliyim 1000 kişi yatağa atmaya çalışıyor 3-5 kişi değer verip seviyor. kızlar ise kariyerli paralı erkeği seçiyor onu isteyen 1000 kişiden olmuyor genelde :D
Ahaha aynen. Bunları yatağa atmak isteyeni bunlar "bu erkek beni seviyor" olarak algılıyor. Bu mantığa göre zaten her erkeğin 1.000 kıza aşık olması gerekir ki söyledikleri oran tutsun :D
kim yufka yürekli bilmiyorm ama, zamanında sevdiğim kıza sarılınca ağladığımı bilirim, tüm hatalarına karşı 1 dk dan fazla küsemediğimi bilirim. Tabi çok yufka yürekli olanın yüreğini deşiyorlar. bizede öyle oldu.
Bulunduğumuz yıl baz alındığında erkekler, kızlara oranla daha masum.
son 10 seneyi bile baz alabiliriz bence
Bugun eski sevgilimin yalvarmama ragmen beni reddetmesiyle onlarin tas kalpli olduguna kanaat getirdim. 1 hafta once seveerken pesimden kosarken smdi seni unuttum. aklimdan attim dedi. Canim yandi. Tabiiki kizlar yufkayureklidir
Ama genellemeyin efendim. :D Yani onları diyorsunuz da, çoğu erkeği deyin, o zaman cansınız! Size katılırım o konuda. :D Ama herkes demeyin de, sonra yazık oluyor iyi erkeklere. :D
erkekler önde. anket öyle gösteriyor. bence erkekler de kadınlar da aynı halt. insan işte cinsiyeti ne farkeder
Sen Oraya 2'side Diye Bir Şık Ekle Bakıyım :) Öyle Şey mi olur :) Tabikide 2 si :) @soran
Valla ben gerçek manada yufka yürekliyim. Görsel benim için geçerli değil ^^ Bebiş aşığı bir adamın merhametinden şüphe etmemek gerek ^^
Kesinlikle erkekler yufka yüreklidir.
Biz kadınların içinde bir şeytan yatıyor
erkekler basittir yufka yürekli değil. kadınlar yufka yüreklidir
kadını 1 kişi mi alır 😀 peki 1 kadın kaç kişiyi alır 😈
bir kadın ağladığı zaman, yanında oturan kadın ağlamazken erkek ağlar..
bunu buradan anlamak lazım..
Kadınlar daha yufka yüreklidir erkekler daha zekidir
evet haklısın hemde ne kadar yufka yürekliyiz 😊😊😊😊😊😊😃😃😃😃
Aynen ayıp olmasın diye eski sevgililerimle çıkasım geliyor bazen
Erkek çığ koftedir kiz içe acıdır erkeğin içine bakarsan içi hep yoğurulmuş yoran ise kiz dir
kişiden kişiye değişir
bence kadınlar
burdan gördüğüm kadarı her genç kız o kadar yufka yürekli 250 gramı hiç esirgemiyorlar ne zaman kimden istesem vermem demiyor :)
açıkcası ben çok merhametli ve yufka yürekliyim
Yufka yüreğimizden kıymalı börek yaptılar be canım
Kadın erkek meselesi değil bu kişilik karakter😉
Yufka yureklilik buysa ben hitler olmaya raziyim.
Evet hepsini mutlu etmeye çalışırız :D
erkek düz mod kadın karışık 50 bin türlü hali var
Bizi neler istedi de ancak üçün birini aldılar..
Erkekler daha yufka yürekli 😀
Kadınlar, biraz daha ağır basıyor
erkeklere sahip çıkalım sahip çıkalım erkeklere
Merhametle alakası yok 20 kadını aldatıyor
kıyamadığından değil o
bu konu da erkekleri geçemeyiz :D
Basit canlılarız biz 😂
ben gaddarım
Erkek ler
Kadın
Biz 👍
biz şeytanız :)