Tasavvufla ilgılenen var mı?

sanırım bu konuyla ilgili tüm kitapları tükettim, kitap tavsiye edebilecek olanınız var mıdır bu konuyla ilgili, tabi bunun içine kuantumu da dahil edelim
Güncellemeler
+1 yıl
kasidelerin pesinde degılım tabıkı,asagıdakı tum kıtapları mesnevıyı vs.okudum,ancak sanırım baska bı boyuta gectım kımseylede paylasamıyorum,yanı fiziksel hıcbısey gozumde degıl artık insanlara bakınca allahın ruhunu tasıdıklarını bılıyorum artık bu yuzden de allahtan hıc korkmuyorum bılıyorum kı ona nasıl bakarsan o da sana oyle bakıyor,sekılcı dıne dusman oldum dınımı tanıdıkca ve tasavvufu anladıkca..ruhum kabıma sıgmaz oldu sankı,ölsem hür olacak gıbı..ve bu konuda kaynaklarım tukendı artık
Güncellemeler
+1 yıl
delırıyor muyum yoksa hakkaten hakkı anlamaya basladıgım ıcınmı böyle oldum anlamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
3.guncelleme sanırım abartı oldu ama bunu paylasmalıyım askı soruyoruz ya hep kendımıze ne dıye sanırım buldum ben ıkı kere gercekten asık oldum bırını toprak aldı genc yasında,ötekını el aldı ve ben acı cekerek askı aradım özellıkle ılk askımda.dokunamadım hıc dokundugum topraktı,sonra tekrar denedım ve sımdı sunu anladım benım sabır yolum buymus,yanı askı bulmak ıcın önce fanı askı yasayıp sonra ahır askla tanısılıyormus gercı degısır kısıye gore ama!sonra bırden aslında ruh dedıgımız seyın
Tasavvufla ilgılenen var mı?