böyle bir şey beklemiyordum allahım şükürler olsun verdin ama yetimhaneye vermek istiyorum ya da intihar edecem psikolojim çok fena oldu bana lütfen moral verir misiniz?
Ya bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum ki. Çocuğun suçu değil bu senin ve partnerinin genleriyle alakalı birşey. Ve albinolar o kadar güzel ki... Haline şükretmelisin bence. Ya çocuğun zihinsel veya fiziksel engelli doğsaydı. O daha zor bir durum. Ya da hiç çocuğun olmasaydı? Asıl o zaman intihar etmek isterdin. Çevremde albino kişilere rastladım birkaç kez. Çok şirin görünüyorlar. Bir çocuk sahibi olmuşsun ve hâla insanları insan oldukları sevmeyi öğrenememişsin. Üzdün beni...
Géc yazilan bir cevap olacak ama Size çok teşekkür ediyorum bende bir albinoyum. Ve ağzımı bozmamamın tek sebebi sizler gibi nayif ve anlayışlı hanımefendilere karsı kötü bir imaj bırakmamaktır.
albinismus bir hastalık değildir, hele hele bir özür hiç değildir, sadece renk pigmentlerinin olmayışı, saçı falan beyaz olması güzel bişey bile sayılabilir. lütfen kendine gel
Hay sendeki zihniyetin... Açırım acırımda o yavrucağa acırım. Malesef insan babasını seçemiyor. Bende albinoyum ve sana söyleyeyim mi insan ister alvino olsun ister sakat ister daha kötüsü derlerki nefes aldıkca bir umut vardır. Peki ya senin bu şerefsizliğinin bir çaresi var mı hiç sanmam şerefsiz olmaktansa albino olurum daha iyi. Ve evet bu durum senin ve eşinden kaynkalı bir durum her iki tarafta da bu genlerin olması sebebi ile albino cocuk dogar. Sana küfür ederdim ama malum şerefli bir ailenin terbiye görmüs bir evladıyım onun için sen buna değmezsin.
Albino çocukların sadece renk pigmenti üretiminde problem var. Yoksa gayet sağlıklı çocuklar. İlk okulda okulumuzda albino bir kız vardı ve çok şirindi. Çok severdim onu. Boyle düşünmene gerçekten üzüldüm. Her şeyden ince o senin evladın.
ver ver umarin Allah birdaha cocuk nasip etmez ve yetimhaneye verdigin cocugunuda geri alamassin yillar sonra karsina cikar neden diye sorar karaktersizliklten dersin bide cok merak ediyorum esin bu dusunceni biliyor mu
Yazık o evladi zerre haketmiyosunuz gece gunduz evlat sahibi olmak icin dua eden insanlar var insanliga sigar mi be ne bicim insansiniz nasi bir karakter anlamiyorum insallah trollsundur
Yanlıs dusunüyosun. Ileride dogacak cocugunun saglam olmasi ne ifade edicek? Diyelim ki oldu bir kaza gecirdi sakat kaldı. Bir saniyene hükmün var mı hayatta? Tevekkül...
En İyi Cevaplar