daha ne yapılabilir eskisi gibi sevmesi için
cevaplarınız çok önemli olcak
cevaplarınız çok önemli olcak
bu soru kızlar tarafından sürekli sorulur. eskisi gibi ilgi göstermiyor neden diye. kendimden örnek verecek olursam bende ilişkilerimde aynıyımdır. cicim ayları çok fazla süremez. cicim aylarındaki ilgi uzun zaman devam etmez. ilk zamanlar kaybetme korkusu vardır ya da seni kazanamama korkusu diyeyim onun için aşırı ilgili olur erkek. ama ne zaman ki sevildiğinden emin olur, eskisi kadar ilgi göstermez. ama bu sevmiyo anlamına da gelmez. Onunn için sen sevgisinden eminsen aşırı da yargılama ilişkini. onu da bulamayanlar var...
benle eski sevgilimde böyleydi beni terk etti sevildiğinden emin olunca :(
sanırım haklısın bu durum beni çok üzüyo şu aralar ummursamamayı gösteriom ama nakadar doğru bilmiyoorum normalde kıskandğı durumu kıskanmaz halde yane kıskandığını dile getiriyo ama e olsun canım ayda yılda eğlenmek senin hakkın dio normalde istemez onun dışında hiç bi erkek arkadşılarla oturmayı ama ben hala dewam ediyom nerdesin napıosun nedn aramıysn mesaj cevap vermiosun die offf gerçi dünden yapmamaya çalışıom ama kafam çok karışık
Şikayet Et
bu açıkçası benim bi erkek olarak kız arkadaşlarıma elde olmadan yaptığım bi gerçekti. kaçan kovalanır sözünü her zaman doğru bulurum. bu ilişkiler için de aynıdır. Sen kendi ağırlığını koy derim bence. daha az mesaj at, niye atmıyosun aramıyosun deme. seviyorsa zaten o mesaj atmaya başlar. sevmiyorsa da ayrılırsa eğer kafana takma vakit kaybetmemiş olursun. fazla zaman harcayarak acını katlamamış olursun hem...
aramıyom ve bizx il olarak uzağız yaz aylarında görüşüoz 3 yıl olcak bu ama offf daha bi kaç gün önce tüm ilişkimi bitirmeyi istediğimi söledim benden habersiz bi kız arkisiyle görüşmüş duyunca bitsin dedim ama kaç gün boyunca yapma aşkım etme aşkım dip durdu ama bu ilgisliğini anlamış değilim
Şikayet Et
Hani insandan insana değişen bişey sonucunda erkek arkadaşını bilmediğim için genel bi yorum yapıyorum ama bazı insanlar çok rahat, kıskançlıktan hoşlanmaz, ama açıkçası bi erkek gözüyle aşırı rahat kız bana göre değil. Kız derken eski kız arkadaşı mı?
gamze badem, bazı insanlar da aşktan çok peşinden koşturmayı seviyo fıtrat meselesi.
Valla aslında çok şey yapılabilir.Mesela ilk çıkmaya başladığınızda yaptığınız şeyleri yapmayı dene.Erkekler gözlerden çok etkilenirler bir şiir ezberle gözlerine dakikalarca bak sonra okumaya başla.Ha bide seni kesinlikle elinde bilmesin.Yani biraz ulaşılmaz ol.
bittiyse eğer ne yaparsan yap kendini yıpratırsın. umursama bi süre sadece sana olan tutum davranışını izle üzerine düşme. ne kadar çok önemsersen taviz verirsen vazgeçilmez sanar kendini.
aramıyom ve bizx il olarak uzağız yaz aylarında görüşüoz 3 yıl olcak bu ama offf daha bi kaç gün önce tüm ilişkimi bitirmeyi istediğimi söledim benden habersiz bi kız arkisiyle görüşmüş duyunca bitsin dedim ama kaç gün boyunca yapma aşkım etme aşkım dip durdu ama bu ilgisliğini anlamış değilim
bisey yapamazsin o karsi tarafin icinden gelmiyorsa dünyayi versen sevdiremezsin
Cevap
7Cevap
gönüle bir kere ayrılık düşmüşsse elbet sebebi senden değildir açmıs yelkenı istedği ufuklara sana kalan acısını dındırmek adına ne koyarsan koy ask, hayat acısı, bence kendıne değerler kat hobı edın rahatlarsn daha ıyıısıne denk gelırsın bu syede
Giden gitmiş hıcbırsey eskısı gıbı oLmaz cabalama basa donersın =]
cinsellik yaşadıysanız hiçbir şey eskisi gibi olmaz emin ol.
ilgisizlik sevgisizlikten kaynaklanır. çocuk senden istediğini almış eskisi gibi niye ilgi göstersin ki
beni eskisi gibi sev demelisin anlatmalısın derdini ona
şimdik olayı açıklamamışsın ki kuzu.
Eskiden nasıl seviyordu bilsek cevaplardık :)
sevmekden geçene ne yapsan boooş..
sevmediğini nereden biliyorsun..?
neler yaptın ki ?
Akışına bırak.
ayaklarına kapan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar